Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TrueCam A5 Pro WiFi

Termékkatalógus
TrueCam A5 Pro WiFi
3,6 5 értékelés
Autós kamera - Full HD (1920x1080), cseh menü, 12 Mpx, 2.7" LCD kijelző, WiFi, GPS modul, sebességmérő radar felismerése, G-szenzor, mozgásérzékelés, időhurok, a felvétel lezárása, éjszakai mód, parkoló mód, time-lapse videó, kétféle tartó a szélvédőre, Mini USB
Kód:  CH550ax2 Termékszám:  TRCA5PROWIFI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrueCam A5 Pro WiFi

A kiváló minőségű TrueCam A5 Pro autós kamera Full HD 1080p videofelvételt tud készíteni, 30 képkocka/másodpercenkénti sebességgel. Ennek köszönhetően a nap legkisebb részleteiről is lesz látható információd, még azokról is, amelyek láthatósága korlátozott volt. A konzol állandó rögzítése és a folyamatos töltés lehetővé teszi, hogy ne kelljen minden nap bonyolult kábelezést végezned. A kamera egy pontos GPS modullal van felszerelve, amely együttműködik a Google Maps térképekkel. Így visszamenőleg elemezheted a megtett útvonalakat, majd az adatokat egy alkalmazás segítségével feltöltheted a Google Maps-ra. A modell sajátossága, amint azt a neve is sugallja, hogy integrált WiFi modullal rendelkezik. Ennek a segítségével már nem kell semmilyen kábelt sem magadnál tartanod ahhoz, hogy a felvételt áthelyezd egy tárhelyre. Ehhez elég letöltened a FinalCam alkalmazást egy okostelefonra, és azonnal dolgozhatsz a videóval, megnézheted a felvételeket vagy távolról irányíthatod a kamerát. 


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A TrueCam A5 Pro autós kamera legfontosabb jellemzői

  • Full HD videofelvétel
  • Éles kép még rossz láthatóság esetén is
  • Beépített GPS modul és integrált WiFi
  • A FinalCam alkalmazás támogatása okostelefonhoz
  • A kép elforgatható 180°-kal
  • Sebességmérő radar érzékelése
  • LED háttérvilágítás éjszakai fényképezéshez vagy felvételhez
  • Egyszerű telepítés és üzemeltetés - cseh menü
  • G-szenzor a videó lezárásához balesetnél

A csomagolás tartalma:

  • TrueCam A5 Pro WiFi kamera
  • GPS modul radarérzékeléssel
  • Tapadókorongos tartó
  • A5 Pro WiFi adapter
  • Ragasztós 3M tartó
  • USB kábel
  • Autós töltő
  • Védőcsomagolás

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Felvétel Full HD formátumban

Ez a kamera Full HD 1080p felbontású videókat képes rögzíteni, 30 képkocka/másodpercenkénti sebességgel.

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Vezeték nélküli adatátvitel

A TrueCam A5 Pro WiFi beépített vezeték nélküli WiFi hálózattal rendelkezik. Annak érdekében, hogy távolról irányíthasd, dolgozhass a felvételekkel és megtekinthesd élő nézetben az éppen rögzített felvételeket, töltsd le a FinalCam alkalmazást. Ez elérhető Android vagy iOS operációs rendszeren futó telefonokhoz és tabletekhez is.

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Éjszakai mód

Ahhoz, hogy a felvételek még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesek legyenek, a kamera kiváló minőségű optikával és tökéletes beállítással rendelkezik minden napszakra. Ennek köszönhetően az éjszakai felvétel sem jelent problémát.


TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Pontos GPS modul

A kamera rögzíti a gépjármű mozgását és annak sebességét.

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Sebességmérő radar érzékelése

Ahhoz, hogy elkerüld a sebességmérő radarokat, 37 000 veszélyes zónát tartalmazó adatbázis áll rendelkezésre a kamera belső memóriájában. Az adatok 36 európai országból származnak, beleértve Oroszországot is.

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Sebességmérő

Mint minden prémium modell, a TrueCam A5 Pro WiFi kamera is beépített sebességmérő funkcióval rendelkezik. Ez tájékoztat a vezetési sebességről és irányról, amely iránytű stílusában jelenik meg. Ezenfelül a kijelzőn látni fogod a legközelebbi radar távolságát és annak sebességhatárát. Ha túl gyorsan haladsz, akkor bekapcsol a figyelmeztetés. A sebességmérő ideális képernyőkímélőként is, és a kellemes színei pedig nem vakítanak el éjjel.


TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Gyors telepítés minden nap

A mindennapi használathoz való kényelem érdekében a kamera maximálisan felhasználóbarát. A tartó, beleértve a tápegység is, véglegesen telepíthető a gépjárműbe. Ez kiküszöböli a tartó és az elektromos kábelek mindennapos, hosszadalmas csatlakoztatását és beállítását. Csak csatlakoztasd a kamerát a tartóhoz és azonnal indulhatsz.  

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Időhurok és Timelapse

Az időhurok funkció lehetővé teszi a folyamatos felvételt. Ha a memória megtelt, akkor a legrégebbi rögzített felvétel automatikusan felülíródik. Így soha sem fog előfordulni az, hogy a felvétel leállna az elégtelen memóriakapacitás miatt. Továbbá Timelapse videók is rögzíthetőek. Ehhez elég beállítani alacsonyabb képfeldolgozási frekvenciát. Ennek köszönhetően a memóriakártyára sokkal hosszabb videók férnek el, mégpedig a minőség elvesztése nélkül.

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

G-szenzor és a videó lezárása

A gravitációs szenzor, amelyet G-szenzorként rövidítenek, három tengelyen rögzíti a túlterhelési információkat. Az utazási irány meghatározása mellett felismeri a járműre gyakorolt hatást, és pontosan meghatározza, hogy az melyik irányból érkezett. Az ütközés után a videó lezáródik, hogy még véletlenül se lehessen letörölni. Ha meg akarod tartani a felvételt, akkor egyszerűen nyomd meg a reteszelő gombot, hogy elkerüld a későbbi felülírást. A gomb bármikor használható felvétel vagy böngészés közben. Ha azonban törölni szeretnéd a videót, akkor manuálisan feloldhatod ezt a zárat.


TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

LCD kijelző cseh menüvel

A kamera hátsó felének nagy részét egy nagyméretű LCD kijelző foglalja el, amellyel ellenőrizheted, hogy a kamera milyen képet vesz éppen. A kamera menüje teljesen cseh nyelvű és könnyen megérthető szerkezetű.

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Parkolási mód

Még akkor is szeretnéd nyomon követni, hogy mi történik a jármű körül, ha nem vagy benne? A kamera egy beépített akkumulátorral rendelkezik, amely 24 órán keresztül üzemben tartja azt. Ebben az időszakban aktívan figyeli a környezetet. Amint a jármű mozgása felismerésre kerül, a felvétel elindul. Ha valaki például tolatásnál az autódba ütközik, akkor egyértelmű bizonyítékod lesz az ütközésről, beleértve a tettes rendszámtáblájáról is.

TrueCam A5 Pro WiFi autós kamera

Cserélhető, polarizált UV szűrők

A kamerára felhelyezhetőek cserélhető, polarizált szűrők is, amelyek megakadályozzák a zavaró visszaverődéseket, valamint elsősorban eltávolítják a szélvédő megjelenítését a felvételeken. Az UV szűrők használata sötétebbé teszi az égboltot, eltávolítja a homályosságot, és végül, de nem utolsósorban megvédi a lencsét.

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi Kész!
Audio/Video
HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
95 g Kész!
Szélesség
10,3 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
5,1 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor-kapacitás
410 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueCam A5 Pro WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam A5 Pro WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueCam A5 Pro WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam A5 Pro WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam A5 Pro WiFi.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ