A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

TrueCam H25 GPS 4K (Parkshield funkcióval)

Termékkatalógus
TrueCam H25 GPS 4K (Parkshield funkcióval)
3,7 27 értékelés
Autós kamera - professzionális, 160°-os képszög, 2,31"-es kijelző, GPS, hurok felvétel, radardetektor, automatikus felvétel, fájlvédelem, parkoló mód és g-szenzor, videó max. felbontása Ultra HD (3840×2160), maximum 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 0,256 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, H.265 formátumok támogatása, max. 2400 perc felvételi idő, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, USB kábel, töltőkábel/adapter, tok és tartó a csomagban, USB gondoskodik a tápellátásáról
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CH550H2 Termékszám:  TRCH25 Gyártó honlapja:
TrueCam H25 GPS 4K (Parkshield funkcióval) 66 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

69 120 Ft
Szett megvásárlása
80 880 Ft
Szett megvásárlása

TrueCam H25 GPS 4K (Parkshield funkcióval)

TrueCam H25 GPS 4K (Parkshield funkcióval) egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A TrueCam H25 GPS 4K a ParkShield funkcióval mindent lát


Örökítsd meg az összes utazásodat nagyszerű minőségben a TrueCam H25 GPS 4K autós kamerával

Az ultra-nagy 4K felbontású TrueCam H25 felülmúlhatatlan, az eddigi legjobb videóminőséget biztosítja, amit egy autós kamerától elvárhatunk. Képes tökéletes nappali és éjszakai felvételeket készíteni, a rendszámtáblákat, arcokat, útjelző táblákat és egyéb részleteket is képes rögzíteni, vezetési stílustól függetlenül. Ha például versenypályán készítesz videót, akkor az tökéletesen sima lesz 55 képkockával 2,5K-nál.

Exkluzív ParkShield funkció

A ParkShield funkció tökéletesen védi a parkoló autódat, így egyetlen karcolás sem marad büntetlenül. A funkció automatikusan aktiválódik, amikor leparkolsz, és a lencse előtti legkisebb rázkódás vagy mozgás is elindítja a felvételt. Timelapse módban a TrueCam H25 GPS 4K akár egy egész éjszakán át is rögzíthet. Az így kapott videó mindent rögzít, akár 60×-es gyorsítással, és nem foglal sok helyet a kártyán. Csak ne felejtsd el a kamerát csatlakoztatva hagyni a tápellátáshoz.

A TrueCam H25 GPS 4K kamera tökéletes éjszakai felvételeket készít

A TrueBright technológiának köszönhetően a kamera még éjszaka is tökéletes felvételeket készít. A speciális gyenge fényviszonyok mód, az automatikus fényerő, a WDR, a szuper minőségű 7G objektív 1,8F rekeszértékkel és a háttérvilágítású CMOS-érzékelő a legjobb eredményeket nyújtja. Ahol a többiek elakadnak, ott a H25 még csak épp, hogy bemelegszik.

Az észrevétlen védelmező

A TrueCam H25 GPS 4K a titkos fegyvered lesz a mindennapi közlekedési dzsungelben. Visszafogott kialakítása és kis mérete nem vonja magára a felesleges figyelmet, és nem akadályozza a vezető kilátását. A vezérléshez mindössze 5 többfunkciós gombra van szüksége.

A TrueCam H25 GPS 4K figyelmeztet a radarokra

A TrueCam H25 GPS 4K pontosan tudja, hol található több mint 40 000 radar Európa-szerte, és időben figyelmeztet. Ráadásul az adatbázis rendszeresen és ingyenesen frissül.

Az autós kamera minőségi alkatrészekkel rendelkezik, a hosszú élettartam érdekében

Az akkumulátorok általában veszítenek élettartamukból az állandó töltés és a gyors hőmérséklet-változások miatt, de a TrueCam H25 GPS 4K szuperkondenzátornak nincsenek ilyen problémái. Teljesen megbízható és szinte korlátlan ideig tart.

Hátsó szemek további kamerák segítségével

Ha csatlakoztatsz egy második kamerát, a TrueCam H25 GPS 4K kamerából a legtöbbet hozhatod ki. Válaszd a Full HD kamerát, hogy szemmel tartsd, mi történik az autód mögött, vagy a Full HD IR kamerát, hogy ellenőrizd, mi történik az autód belsejében. Az infravörös megvilágítás még a sötétített belső térrel is megbirkózik, így a hátul ülő embereket is szemmel tarthatod

Extra sima 2.5K/55 FPS

A több képkocka másodpercenként néha jobb, mint a maximális részletesség. A TrueCam H25 autós kamera 2,5K 55 fps és Full HD 60 fps sebességre képes.

A leggyorsabb 5GHz-es WiFi található a TrueCam H25 GPS 4K kamerában

A nagy teljesítményű 5 GHz-es WiFi akár 5x gyorsabb, mint a hagyományos 2,4 GHz-es, így a TrueCam H25 GPS 4K kameráról másodpercek alatt letöltheted a felvételeket.

A TrueCam H25 GPS 4K kamera támogatja a modern memóriakártyákat

Még ha a régi felvételek automatikusan törlődnek is, nem árt, ha minél többet megtartasz belőlük. A 256 GB-os kártya akár 40 órányi felvételt is képes tárolni.

Modern alkalmazások PC-re

A PC-s alkalmazásban kényelmesen megtekintheted a videókat és a menetadatokat, beleértve az útvonal, a sebesség és a G-érzékelő adatait. A TrueCam H25 GPS 4K beállításaiban szükség szerint ki- vagy bekapcsolhatod ezen információk megjelenítését.

Helytakarékos H.265 kodek

A helytakarékos H.265 kodek, amely a minőség feláldozása nélkül képes jobban tömöríti a videót, valamint a QVBR, amely minden egyes képkockát elemez és automatikusan beállítja a bitsebességet, biztosítja, hogy több felvétel férjen el a memóriakártyádon.

A TrueCam H25 GPS 4K képernyőkímélővel és sebességmérővel rendelkezik

Ha nem szeretnéd, hogy a felvételek elvonják a figyelmedet, kapcsold be a TrueCam H25 GPS 4K képernyővédőjét, amely a beépített GPS-nek köszönhetően sebességmérőként is funkcionál.

Time-lapse a TrueCam H25 GPS 4K kiegészítő funkciójaként

Az time-lapse funkció hasznos egy nyaralásról készült felgyorsított videó felvételéhez vagy az autó hosszú távú megfigyeléséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a TrueCam H25 GPS 4K csak néhány képkockát rögzítsen másodpercenként, és ne fogyjon el a kártyán lévő hely.

A TrueCam H25 GPS 4K kamera Fast Charge adapterrel rendelkezik

Az extra USB-porttal ellátott autós töltőadapter nem újdonság, de a gyorstöltés támogatása igen. Így gyorsabban töltheted fel a telefonodat.

A Hardwire kit opcionális tartozékként rendelhető

A ParkShield használatához állandó áramforrásra van szükség a kamera számára. Ha a járműve nem rendelkezik ilyennel, akkor szerezd be az opcionális TrueCam Hardwire készletet, amely a TrueCam H25 GPS 4K-t közvetlenül az autó biztosítékaihoz csatlakoztatja, így az állandóan áram alatt van, még akkor is, ha az autó parkolóhelyen áll.

Szakszerű telepítés megrendelése

A maximális vezetési kényelem és biztonság érdekében érdemes szakemberek által telepített kamerát használni. A TrueCam H25 GPS 4K kamerával a rejtett kábelek, az akadálytalan kilátás és a vezetési kényelem garantált.

A TrueCam H25 GPS 4K csomag tartalma

  • 1) TrueCam H25 GPS 4K kamera
  • 2) Fast Charge kimenettel rendelkező adapter
  • 3) Mini USB tápkábel
  • 4) Radar adatbázis frissítő kábel
  • 5) 5× kábeltartó
  • 6) Micro SD kártyaolvasó
  • 7) Elektrosztatikus matrica a tartó könnyű eltávolításához
  • 8) 2× 3M tartalék matrica
  • 9) Védő táska
  • 10) Kábelrejtő szerszám
  • 11) Opcionális tartozékok (hátsó beltéri kamera, hátsó beltéri IR kamera, hardwire kit)

A TrueCam H25 GPS 4K autós kamera legfontosabb jellemzői

  • GPS modul a radarellenőrzéshez
  • Fokozatos adaptáció a tiszta képekért nappal és éjszaka
  • A TrueCam H25 GPS 4K kompakt méretű
  • Prémium 4K képminőség
  • ParkShield - az objektív előtti enyhe mozgás vagy az autó rázkódása elindítja a felvételt
  • TrueVision - felvétel készítése még gyenge fényviszonyok között és éjszaka is
  • Kondenzátor a biztonságos áramellátás és a hosszú élettartam érdekében
  • Könnyen rögzíthető mágnessel
  • Mozgásérzékelő funkció
  • Hurokfelvétel tárolása
  • Felvétel védelme a felülírás vagy törlés ellen
  • A felvétel automatikus elindítása
  • Magyar menü
  • G-érzékelő a tökéletes rögzítésért minden helyzetben

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Tok, Tartó Kész!

Látószög
160 ° Kész!
Kijelző mérete
2,31" Kész!

Típus és funkció

Elemek

Tápellátás típusa
USB Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueCam H25 GPS 4K (Parkshield funkcióval)
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ