A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

TrueCam H5 WiFi

Termékkatalógus
TrueCam H5 WiFi
4,4 64 értékelés
Autós kamera - szenzor felbontása 12 Mpx, 130°-os képszög, 1,5"-es kijelző, mágneses tartó, hurok felvétel és automatikus felvétel, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), max. 30 fps képkockasebesség, maximálisan 64 GB-os micro SD memóriakártya rakható bele, JPEG, H.264 és Mov formátumok támogatása, Wi-Fi, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról
Kód:  CH550H1 Termékszám:  TRUECAMH5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrueCam H5 WiFi

Láthatatlan kamera az autóban

Egy megbízható videokamerát keresel az autódba? Ismerd meg a TrueCam H5-öt, a gyártó által gyártott legkisebb kamerát. Tökéletesen feltűnésmentes, de minden fontos funkciója segít megvédeni autódat az úton és a parkolóban. A részletek, mint például arendszámtáblák vagy a gyalogosok és a többi sofőr tökéletesen rögzíthetők a kiváló minőségű Full HD felvételnek köszönhetően. A kis méretek miatt akkor sem kell aggódnod, ha a kamera az autóban marad.

A fejlesztéseknek köszönhetően egy egyedülálló kamerát helyezhetsz el az autódban - a készülék egy egyedülálló mágneses töltővel rendelkezik, amely integrált töltéssel működik, így akár minden nap használhatod. A TrueCam H5 csak el kell indítani, és már mehetsz is.

A felvételek készítését nagyban felgyorsítja a beépített Wi-Fi. Csak telepítsd a LuckyCam alkalmazást, és már kezdheted is vezeték nélkül továbbítani a videókat a telefonjára. Könnyedén testre szabhatod a fényképezőgép beállításait az okostelefonról. Kezdd el használni a kamerát ma, hogy biztonságban legyél az utakon.



Bizonyítékok a Full HD-ben

A gyártónak még egy kis test esetén is sikerült egy kiváló minőségű chipet elhelyeznie, így akár 1080p felbontásra is támaszkodhatsz. Ez elég gazdag ahhoz, hogy akár kis tárgyakat is észrevehess az úton és a környéken. A gyors mozdulatok zökkenőmentesek maradnak, 30 másodpercenként. Az alacsonyabb HD felbontás 720p. Ebben a módban a fényképezőgép akár 60 kép / másodperc képkockát készít.


Néhány másodperc, és már indulhatsz is

Ne habozz telepíteni. A TrueCam H5 másodperceken belül egyedi mágneses tartóba kattintható és már mehetsz is. Eltávolítása szintén egyszerű. És kábelek? Nem kell egyáltalán foglalkoznod velük. A videokamera a tartóban töltődik is.


Mágneses tartó GPS-el (opcionális)

Szeretnéd a videó mellett rögzíteni a vezetési sebességet és a helyet? Akkor akár további GPS-vevőt is használhatsz. Beágyazhatod a sebességet egy videóba, és megvitathatod, hogy nem mentél-e túl gyorsan egy baleset vagy más probléma esetén. Az adatok összegyűjtése egyszerű,  könnyen átlátható a Google Térképen, így láthatod, hogy mikor hol voltál az autóddal.


Majdnem láthatatlan

A kamera rendkívül kompakt méretű. Matt kialakítású, ami biztosan nem vonja magára a figyelmet. Ez akkor fontos, ha a TrueCam H5-t a ház előtti parkolóban álló autóban szeretnéd tartani. A kamera szinte láthatatlan marad. A láthatatlanságának köszönhetően nem fogja elvonni a figyelmet vezetésről, vagy kitakarni a kilátást.


Hatásérzékelés

A TrueCam H5 érzékeny G-érzékelővel rendelkezik, amely érzékeli a legkisebb hatást. Amint ez bekövetkezik, az érzékelő automatikusan elmenti a rögzített felvételt. Mit jelent? Hogy biztosan lesz bizonyíték a kezedben az eseményről.


Transzfer a mobilhoz Wi-Fi-n keresztül

Kábeleket már nem szükséges használni hozzá. A videók vezeték nélküli módon menthetők le a kameráról a telefonra, WiFi-n keresztül. A LuckyCam egy kényelmes alkalmazás a számodra. Ez lehetővé teszi, hogy távolról vezéreld a fényképezőgép beállításait, fájlokat továbbíthass és távolról is működtethesd az eszközt. Az alkalmazás Android- és iOS-telefonokkal is működik.


Az LCD-t egyszerű használni

A TrueCam H5-tel való munkavégzést megkönnyíti az átlátszó 1,5”-os LCD kijelző Néhány kattintással módosíthatod a beállításokat, lejátszhatsz egy videót vagy zárolhatod a felvételt. A környezet intuitív, és az első használat során megtalálható.



Felszabadítja a memóriát

A videokamera csak akkor működik, ha van rajta elegendő hely. A Full HD képek gyorsan kitölthetik a memóriakártyát. Szerencsére a TrueCam H5 időhurok funkcióval rendelkezik. Ez automatikusan törli a legrégebbi felvételeket, amelyeken semmi érdekes nem történt, és nem voltak zárolva. Ezzel helyet szabadít fel, és nem kell aggódnod - a fényképezőgép folyamatosan működni fog.


A parkoló autót is őrzi

A véletlen baleset akkor is előfordulhat, ha nem vezeted éppen az autót. A parkolás után az autó könnyű célpontja lehet vandáloknak, vagy akár a figyelmetlen sofőröknek.vInnen a TrueCam H5-nek van egy parkolási módja, amely elkezdi a felvételt, amint észleli a mozgást vagy az ütést. Így mindig tudni fogod, hogy mi történik az autóban. A fekete autóskamera töltés nélkül akár 24 órán át működik.


Figyeli a sávokat

A TrueCam H5 autónak van egy modern LDWS rendszere, amely figyelmeztet akkor, ha elhagyod a sávot. Ez főleg monoton autópályán vagy mikroalvás esetén történhet meg. A hangos figyelmeztetés segít biztonságosan elérni az úticélt.


WDR-funkciók

A fényképezőgép WDR-rel (Wide Dynamic Range) rendelkezk, amely jobb képminőséget biztosít olyan helyzetekben, ahol kontraszt van a fény és az árnyék között. Jellemzően ilyenek például az alagutak, vagy az éjszakai utak, amikor a többi jármű világítása tükröződhet. A TrueCam H5 ezekben a helyzetekben is meg fog lepni téged.



Csomag tartalma

  • Full HD TrueCam H5 kamera
  • 3M mágneses tartó
  • 2x tartalék 3M matrica
  • 5x 3M-os tápkábel-tartó
  • Kettős autós töltő
  • Micro USB kábel
  • MicroSD-USB adapter
  • Védőcsomagolás
  • Kézikönyv
  • Gyors telepítési kártya

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Speciális felszerelés
Speciális felszerelés nélkül Kész!
Támogatott formátumok
JPEG Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Csomag tartalma

Speciális felszerelés
Speciális felszerelés nélkül Kész!

Memória és tárhely

Támogatott formátumok
JPEG Kész!
Támogatott video formátumok
H.264, Mov Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
62 g Kész!
Szélesség
5,5 cm Kész!
Magasság
4,5 cm Kész!
Mélység
5,5 cm Kész!

Látószög
130 ° Kész!
Érzékelő felbontása
12 Mpx Kész!
Kijelző mérete
1,5" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó, Kondenzátor Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Magyar nyelv van benne (vagy angol) ? A leírásban szereplő "CZ menü" azt jelenti, hogy csak cseh nyelv van benne? Csak azért, mert a Truecam Magyarországnál még nem lehet kapni ezt a kamerát, ők csak június közepétől fogják forgalomba hozni.

Üdv. Ez akkoregy analóg kamera, ha jól értelmezem, azaz ha szeretném a mindenkori km/h, és gps kordinátákat, is jeleztetni, akkor vásárolnom kell hozzá. GPS modult hol lehet venni hozzá, ill. hogyan néz ki? Köszönöm. Jelenleg A6osom van.

Tiszteletem! Van beépített GPS? A Truecam HU. és az egyik forgalmazójánál más- más az infó. Köszönettel!

Kérdések és válaszok: TrueCam H5 WiFi
Kiegészítők: TrueCam H5 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam H5 WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueCam H5 WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam H5 Wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam H5 Wifi.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ