Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TrueCam M7 GPS Dual (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)

Termékkatalógus
TrueCam M7 GPS Dual (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)
3,2 27 értékelés
Autós kamera - dupla, 150°-os képszög, mágneses tartó, GPS, hurok felvétel, automatikus felvétel, fájlvédelem és parkoló mód, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 64 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, JPEG, H.264 és Mov formátumok támogatása, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról
Kód:  CH650b Termékszám:  TRCM7GD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrueCam M7 GPS Dual (sebességmérő radar figyelmeztetéssel) Megszűnt

TrueCam M7 GPS Dual (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)

A TrueCam M7 GPS Dual egy rendkívül jól kialakított autós kamera, amellyel a vezetés sokkal könnyebb lesz. A Full HD kamerát úgy tervezték, hogy tökéletes képet kapj arról, hogy mi történik előtted, míg az autó mögött zajló események megfigyelésére kiváló minőségű HDkamera áll rendelkezésre. A mágneses rögzítésnek köszönhetően a kamera gyorsan és egyszerűen a megfelelő helyre rögzíthető, így azonnal használatra kész. A TrueCam M7 GPS Dual autós kamera további GPS modullal, valamint 36 ország sebességmérő kameráinak adatbázisával rendelkezik. Ennek köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz akereszteződésekről amelyeken sebességmérés történik, és pénztárcád is garantáltan hálás lesz.

Praktikus mágnes az egyszerű felhelyezésért

A TrueCam M7 GPS Dual autós kamera speciális mágneses tartóval rendelkezik, így gyorsan és könnyedén a helyére tudod szerelni.A tökéletes rögzítés érdekében biztonsági ütköző áll rendelkezésre, így a kamera még a nehéz terepen is könnyen kezelhető. A mágnessel a GPS modul is csatlakoztatható, a vakító fényt pedig  CPL polarizáló szűrőtompítja.

Két kamera a maximális védelem érdekében

A TrueCam M7 GPS Dual két kiváló minőségű kamerával rendelkezik, amelyek a legkiválóbb képátvitelt garantálják. Az elülső Full HD kamera 150° -os szögben rögzít. A hátsó kamera HD felbontással büszkélkedhet, és nemcsak az autó hátuljára, de a szélvédőre is felhelyezhető, hogy tökéletes áttekintést nyújtson az autóban zajlóeseményekről. Ez a lehetőség taxisofőrök, vagy különböző szállítmányozással foglalkozó vállalatok alkalmazottai számára lehet ideális.

Tiszta kép éjjel-nappal

Annak érdekében, hogy csökkent látási viszonyok között is tökéletes képet biztosítson, a TrueCam M7 GPS Dual kamera fokozatosan alkalmazkodó képességgel büszkélkedik, így mindig tökéletesen képes alkalmazkodni az aktuális körülményekhez. ATrueCam M7 GPS Dual kamerát széles dinamikatartomány (WDR) funkcióval szerelték fel, így képes a fényerő kompenzálására is. Ezt a funkciót különösen akkor fogod értékelni, amikor alagútba érsz, vagy éppen elhagyod azt,hiszen a funkció gondoskodik a fény és a sötétség váltakozásának kiegyensúlyozásáról.

GPS modul a radarok érzékeléséért

A TrueCam M7 GPS Dual készülékhez sebességmérő kamera-érzékelővel felszerelt GPS modult csatlakoztathatsz.Ennek köszönhetően mindig tökéletes áttekintésed lesz az aktuális sebességmérésekről. Az adatbázis összesen 36 ország adatait foglalja magába, és 40 000 radarról illetve lámpás kereszteződésről tájékoztat. A jármű haladásisebessége rögzíthető, így lehetséges bizonyítékként szolgálhat.

Kompakt méretű TrueCam M7 GPS Dual kamera

A TrueCam M7 kamera kompakt méreteinek köszönhetően vezetés közben nem fogja zavarni a kilátást.A kamera által készített felvételek a 2 hüvelykes, nagy felbontású kijelzőn egyszerűen lejátszhatók. Kisméretének köszönhetően a kamera nem szembetűnő, tehát nem kelti fel a tolvajok figyelmét.

Funkciók széles választéka 

A TrueCam M7 GPS Dual autós kamera tökéletes működését számos praktikus funkció segíti.Az automatikus indítás funkció megbízhatóan gondoskodik a kamera bekapcsolásáról. A gyorsulási érzékelő váratlan manőver vagy ütközés esetén gondoskodik a felvétel blokkolásáról. Ennek eredményeképpen a memória nemfelülírható, és tökéletes bizonyítékként szolgálhat.

Kondenzátor a biztonságos csatlakoztatásért és hosszú élettartamért

A TrueCam M7 GPS Dual kamera kondenzátorral rendelkezik, amely a szokványos akkumulátort helyettesíti.Ezáltal a kamera jobban képes kezelni a magas hőmérsékletet, megbízhatóbb és lényegesen hosszabb élettartamot garantál. A kondenzátor működtetéséhez áramellátás szükséges, ahogy bármely fedélzeti kamera esetében is.

A TrueCam M7 kamera érzékelője védi a parkoló autót

A TrueCam M7 GPS Dual kamerának köszönhetően tökéletes áttekintésed lesz arról, hogy mi történik az autód közelében akkor is, amikor még nem tartózkodsz benne. Ha a kamerát áramforráshoz csatlakoztatva hagyod, akkor az érzékelő rögzíti az ütéseket, és felvételt készít róluk.Így biztos lehetsz benne, hogy az autóban senki nem tehet következmények nélkül kárt.

CPL szűrő a fény behatolásának csökkentésére

A TrueCam M7 GPS Dual készülékhez különálló polárszűrőt is vásárolhatsz, amely csökkenti a fény és a napfény behatolását a kényelmesebb vezetés érdekében. Megszünteti az üveg csillanását, így semmi sem gátol többé autózás közben.

A TrueCam M7 GPS Dual autós kamera legfontosabb jellemzői

  • GPS modul a radarok figyeléséhez
  • Fokozatos alkalmazkodás a tiszta képért, éjjel-nappal
  • A TrueCam M7 autós kamera kompakt méretű
  • Elülső Full HD kamera és hátsó HD kamera
  • Érzékelő a parkoló autó védelméért
  • Kondenzátor a biztonságos tápellátásért és a hosszú élettartamért
  • Mágnes segítségével, egyszerűen felszerelhető
  • Mozgásérzékelő funkció
  • A felvételek mentése
  • Felvételvédelem felülírás vagy törlés ellen
  • A felvétel automatikus indítása
  • G-senzor a tökéletes érzékeléshez minden helyzetben

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
64 g Kész!
Szélesség
6,9 cm Kész!
Magasság
4,5 cm Kész!
Mélység
3,4 cm Kész!

Látószög
150 ° Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A parkoló üzemmóddal kapcsolatban szeretném megtudni, hogy kell-e plussz parkoló adaptert is beszereznem, ha az autóm szivargyújtó csatlakozó aljzatában állandó 12V van? (Más forrásból úgy értesültem, hogy egyéb gyártó esetén az állandó és a gyújtásról kapcsolt 12v átváltása indítja el a parkoló üzemmódot.)

Kérdések és válaszok: TrueCam M7 GPS Dual (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)
Kiegészítők: TrueCam M7 GPS Dual (sebességmérő radar figyelmeztetéssel) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam M7 GPS Dual (s hlášením radarů). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueCam M7 GPS Dual (s hlásením radarov). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam M7 GPS Dual (mit Radarwarnung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam M7 GPS Dual (mit Radarwarnung).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ