A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

Termékkatalógus
TrueLife AIR Humidifier H5 Touch
3,6 35 értékelés
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 150 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 215 × 275 × 143 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
17 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  TRLZV635 Termékszám:  TLAIRHH5 Gyártó honlapja:
TrueLife AIR Humidifier H5 Touch 17 390 Ft Használt raktáron
Vásárlás

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Száraz a levegő az otthonodban? A TrueLife AIR Humidifier H5 párásító könnyű megoldást kínál. Az alaposan átgondolt felső feltöltéses kialakításával bárki számára lehetséges a használata a víz kiöntése nélkül. Az ultrahangos rendszer párává alakítja a vizet és kiengedi azt a környező levegőbe, így azonnal hat. Az ultrahangos technológiát alacsony energiafogyasztás és alacsony zajszint jellemzi - maximum 35 dB. A TrueLife AIR HumidifierH5az IonTrue® technológiát alkalmazó ionizálást használja, növeli az anionok koncentrációját a levegőben. Ez jótékony hatással bír az emberek egészségére és elméjére. A párásító emellett diffúzorként is működik, az OilFlow® technológiával az általad választott illóolaj kellemes aromájával illatosítja az egész helyiséget.

A TrueLife AIR Humidifier H5 párásító főbb jellemzői

  • TrueLife AIR Humidifier H5 párásító ultrahangos technológiával
  • Elegendő térfogat 24 órás működéshez
  • Az ionizált levegő elősegíti a testi és lelki egészséget
  • Az érzékelő automatikusan kikapcsol, amikor a víz elfogyott a készülékből
  • Minden funkciót 4 érintőgomb vezérel
  • A párásító tartály űrtartalma 3 l
  • A vizet finom párává változtatja és nedvesíti a levegőt
  • Párásító tartállyal illóolaj számára
  • Automatikus párásítás-megőrzés
  • A párásítás intenzitásának beállítása
  • TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásító éjszakai üzemmóddal
  • A mérgező BPA anyagot egyetlen komponense sem tartalmazza
  • Az alacsony zajszintje nem haladja meg a 35 dB-t

Egészséges és illatos otthon a H5 TrueLife AIR párásítóval

A TrueLife AIR Humidifier H5 párásító ultrahangos technológiával alakítja finom párává a vizet a víztartályból és kiengedi azt a környező levegőbe. Ezáltal gyorsan éri el az optimális, 40-60%-os páratartalmat. Megkönnyíti a légzést és enyhíti a száraz bőr, az ekcéma és a légszomj tüneteit.  A TrueLife AIR Humidifier H5 az IonTrue® technológiát alkalmazó ionizálást használja, növeli az anionok koncentrációját a levegőben. Az ionizált levegő jótékony hatással bír az emberek fizikai és mentális egészségére, elősegíti a jobb koncentrációt és enyhíti a fejfájást. Az ionizálás segít eltávolítani a por részecskéket a levegőből, a test véroxigénellátása pedig javul. Az OilFlow® technológia néhány csepp illóolaj segítségével kellemes illattal gazdagítja az egész helyiség levegőjét.

H5 TrueLife AIR párásító hosszú élettartammal és alacsony zajszinttel

A TrueLife AIR Humidifier H5 légtisztító 3 literes víztartállyal érkezik, ez elegendő térfogat a 24 órás működéshez maximum teljesítményszinten. Ez azt jelenti, hogy a TrueLife AIR Humidifier H5 párásító nyugodtan működhet éjszaka is, csendes működésével (max. 35 dB) garantáltan nem zavar az alvásban. Az érzékelő automatikusan kikapcsolja a készüléket, amikor kifogy belőle a víz, így nem áll fenn a túlmelegedés vagy más probléma veszélye.

Könnyű használat a felső feltöltéssel

A TrueLife AIR Humidifier H5 párásító használata senkinek sem okoz problémát, a 4 érintőgombbal minden szükséges funkcióját vezérelheted – bekapcsolás, párásítás intenzitás, időzítő és kívánt páratartalom. A vizet a tetején található nyíláson keresztül töltheted fel, így nem szükséges kivenned a tartályt a készülékből és elvinned azt a csaphoz, közben pedig nem folyik ki a víz. Dugd be a TrueLife AIR Humidifier H5 párásítót és állítsd be a párásításmértékét. Emellett rendelkezésedre áll a diffúzor funkció az illóolajok használatával, amelyet betölthetsz a víztartályba. A párásító önállóan figyeli meg a víz mennyiségét a tartályban és automatikusan kikapcsol. Minden adatot, beleértve a helyiség páratartalmát és hőmérsékletét, az intenzitás és időzítő beállításokat megjeleníti a kijelzőn.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

A TrueLife AIR Humidifier H5 párásító ultrahangos technológiája

A TrueLife AIR Humidifier H5 ultrahangos párásító finom párává alakítja a vizet, amely optimális, 40-60%-os páratartalmat biztosít a helyiségben. Ez egy rendkívül hatékony technológia alacsony energiafogyasztással.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 párásító felső feltöltéssel

A víz adagolása is egyszerű a TrueLife AIR Humidifier H5 párásítóval. Ehhez használd a készülék tetején található fedelet - nem szükséges eltávolítanod és elvinned a tartályt bárhová.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

Ionizáló IonTrue® technológiával

A beépített ionizáló IonTrue® technológiát alkalmaz, hogy növelje a negatív töltésű ionok koncentrációját a levegőben és megszüntesse a levegőben található port. Az ionizált levegő jótékony hatással bír a fizikai és mentális egészségre, elősegíti a vér jobb oxigénellátását és a  jobb koncentrációt és enyhítheti a fejfájást.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 párásító illóolajtartállyal

Csepegtess néhány csepp illóolajat a TrueLife AIR Humidifier H5 tartályába, amely megtölti az egész helyiséget a kedvenc illatoddal.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 párásító OilFlow technológiával®

Az egyedülálló OilFlow® technológia biztosítja, hogy 2-3 csepp illóolaj elegendő az egész víztartály számára. Ez azt jelenti, hogy zavartalanul pihenhetsz az olaj folyamatos adagolása nélkül, amely gyakran fordul elő más diffúzorokkal.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

Párásítás intenzitás beállítása

A TrueLife AIR Humidifier H5 párásítóval lehetőséged van a párásítás intenzitásának beállítására maximális teljesítményszintre a gyors párásításhoz illetve a gazdaságos működésre a lassú és hosszú üzemidejű párásításhoz.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

Automatikus páratartalom-megőrzés

Az állandó páratartalom megőrzéséhez a helyiségben állítsd be a kívánt értéket a gombbal és a TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásító automatikusan megőrzi azt.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch páratartalom és hőmérséklet kijelzéssel

Az aktuális hőmérséklet és páratartalom értéket, a párásítás intenzitását és az időzítőt megjeleníti a TrueLife AIR Humidifier H5 Touch kijelzője.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch éjszakai üzemóddal

Éjszakai módban a TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásító automatikusan bocsátja ki a párát rendszeres ciklusokban. A LED kijelző kikapcsolt állapotban marad, így a fény nem zavar az alvásban. 

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásító időzítővel

Állítsd be az időzítőt a TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásítón a kikapcsoláshoz és nyugodtan alhatsz el.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

Vízhiány esetén a H5 TrueLife AIR Humidifier H5 automatikusan kikapcsol

A TrueLife AIR Humidifier H5 folyamatosan figyeli meg a víz mennyiségét a tartályban és jelzést követően automatikusan kikapcsol, hogyha a víz elfogyott.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 párásító akár 24 órás üzemidővel

A TrueLife AIR Humidifier H5 készülék maximális teljesítményszinten 24 órán keresztül működik.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

3 literes párásító tartály

A TrueLife AIR Humidifier H5 párásító 3 liter víz befogadására képes, amely elegendő az egész napos működéshez.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 alacsony zajszinttel

A TrueLife AIR Humidifier H5 egyáltalán nem zavar majd csendes működésével bármilyen tevékenység vagy alvás közben, hiszen a zajszintje nem haladja meg a 35 dB-t.

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch

TrueLife AIR Humidifier H5 párásító mérgező anyagok nélkül

A TrueLife AIR Humidifier H5 egyáltalán nem tartalmaz mérgező BPA anyagokat. Pontosan ezért biztonságosan és hosszú távon is használható az egész család számára, beleértve a kisgyermekeket is.

AIR program

Tekintsd meg a TrueLife AIR program további modelljeit is. Ez a gyártó olyan termékeket kínál, amelyek sokkal jobb levegőt biztosítanak az otthonodban neked és a családodnak.


Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Teljesítményfelvétel
25 W Kész!
Párásítási teljesítmény
150 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
3 l Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Teljesítményfelvétel
25 W Kész!
Párásítási teljesítmény
150 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
3 l Kész!
Zajszint
35 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
143 mm Kész!
Szélesség
215 mm Kész!
Magasság
275 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueLife AIR Humidifier H5 Touch
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ