AP+ nový vizuál Shop roku

TrueLife Care Q8

Termékkatalógus
TrueLife Care Q8
Digitális hőmérő - érintés nélküli infravörös hőmérő, mérési eredmény 0,5 másodpercen belül, nagy pontossággal, legfeljebb +/- 0,1°C eltéréssel, hőmérséklet riasztás, színes LCD kijelzővel, akkumulátor élettartama: akár 40 000 mérés, ételek, italok és felületek hőmérsékletét is képes mérni
Kód:  TRLDT426 Termékszám:  CAREQ8 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrueLife Care Q8


A Truelife Care Q8 hőmérő ideális segítség nem csak a testhőmérséklet méréséhez. Helyezd a hőmérőt közel ahhoz a tárgyhoz, amit meg szeretnél mérni, a készülék pedig egyetlen másodpercen belül megmutatja a mérési eredményt. ± 0,1 °C-os eltéréssel dolgozik. Amennyiben betegnek érzed magad, vagy úgy véled, a gyermekedben bujkál a betegség, minden bizonnyal nagyra értékeled majd a hőmérő gyorsaságát és precizitását.


A TrueLife Care Q8 digitális hőmérő főbb jellemzői

  • Pontos eredményeket mér tized fokig, ± 0,1 °C maximális eltéréssel
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • A mérési eredmény fél másodpercen belül megvan
  • Akár 40 000 mérés elemenként
  • Infravörös technológiát használ
  • Memória 50 méréshez
  • A TrueLife Care Q8 hőmérő figyelmeztet magas hőmérséklet esetén
  • Egyszerű használat
  • A TrueLife Care Q8 hőmérőt a mindennapos használatra tervezték
  • Nem csak a testhőmérséklet mérésére használható
  • Ezenkívül a felületek, az ételek és a folyadékok hőmérsékletét is méri
  • A hőmérő már gyárilag be van állítva

Könnyű és gyors hőmérsékletmérés alvás közben is

A TrueLife Care Q8 hőmérő infravörös technológiát alkalmaz a pillanatok műve alatt elvégzett igazán pontos mérési eredményekhez. Fél másodpercen belül megjeleníti az eredményt a háttérvilágítású LCD kijelzőn, így tisztában lehetsz a testhőmérsékleteddel. Magasabb testhőmérséklet esetén a kijelző színe megváltozik.


A TrueLife Care Q8 sokoldalúan felhasználható

A TrueLife Care Q8 hőmérőt a mindennapos használatra tervezték. A testhőmérséklet mérése mellett használhatod az ételek, italok vagy különböző felületek hőmérsékletének méréséhez is. Szinte bármilyen háztartási cikk felületének hőmérsékletét azonnal megjeleníti, mint például a tejes cumisüveg, a gyermekek fürdővize, étel vagy a szoba hőmérséklete. Ehhez csak annyi a dolgod hogy 5-15 cm-es közelségbe helyezed a kívánt tárgyhoz és megnyomod a gombot.


Könnyű használat és hosszú élettartam

A TrueLife Care Q8 hőmérőt gyárilag kalibrálták, így azt már nem szükséges beállítani. Pontosan mér, ± 0,1 °C-os eltéréssel. Neked csak egyetlen gombot kell megnyomnod, tehát a használata mindenki számára gyerekjáték. A modern infravörös technológiának köszönhetően a hőmérőben található elem akár 40 000 mérésre is elegendő.

A mérési eredmény fél másodpercen belül megvan

Az érintés nélküli hőmérő legnagyobb előnye a gyorsasága. A TrueLife Care Q8 hőmérő gombjának megnyomásával 0,5 másodperc alatt megkapod a mérés eredményét.

A TrueLife Care Q8 hihetetlenül pontos

A TrueLife Care Q8 hőmérő egy tizedfokig mér maximum ± 0,1 °C-os eltéréssel.

A hőmérő sokoldalú felhasználása

A TrueLife Care Q8 hőmérőt két üzemmódban használhatod. Az első a testhőmérséklet mérését szolgálja. A második üzemmóddal megmérheted a felületek, ételek és folyadékok hőmérsékletét. Ehhez annyi a dolgod, hogy a hőmérőt a megmérni kívánt tárgy 5-15 cm-es közelségébe helyezed, majd megnyomod a gombot.

Figyelmeztet a hőemelkedésre vagy a lázra

A készülék hőmérséklet-figyelmeztetés funkcióval is büszkélkedhet. Azokban az esetekben, amikor a mért érték meghaladja a hőemelkedés értékét, a TrueLife Care Q8 hőmérő hangjelzéssel és színjelzéssel tájékoztat.

Egyetlen gomb megnyomása a méréshez

Ergonomikus kialakításával a TrueLife Care Q8 hőmérő tökéletesen illik a kézbe. A méréshez elegendő egyetlen gombnyomás.

Háttérvilágítású LCD kijelző

A hőmérséklet megméréséhez nincs szükség a villany felkapcsolására vagy a helyiség elhagyására. Még a sötétben is leolvashatod a készülék által megjelenített eredményt, ha megnyomod a gombot, amely kivilágítja a TrueLife Care Q8 hőmérő kijelzőjét. A gyermeked tehát békésen aludhat tovább.

Akár 40 000 mérés elemenként

A TrueLife Care Q8 hőmérő automatikus kikapcsolással és energiahatékony mérési technológiával gondoskodik a hosszú élettartamú elemről. Ez elemenként 40 000 mérést is jelenthet.

Memória 50 méréshez

A TrueLife Care Q8 hőmérő megőrzi a hőmérsékletmérés adatait. Az utolsó 50 mérés adatát automatikusan a készülék memóriájában tárolja.

Könnyen használható TrueLife Care Q8 hőmérő

A TrueLife Care Q8 hőmérő használata rendkívül egyszerű, senkinek sem okoz nehézséget. Semmilyen beállítást nem szükséges elvégezned. A hőmérő beállítva érkezik, azonnal használatra kész. Sőt, mi több, még a tisztítása miatt sem kell aggódnod, hiszen érintés nélkül működik.


Paraméterek

Típus
Érintés nélküli - infravörös Kész!
Használat módja
Homlokon, Halántékon Kész!
Mérési sebesség
0,5 s Kész!
Minimális hőmérséklet
32 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
42,5 °C Kész!

Típus

Típus
Érintés nélküli - infravörös Kész!
Használat módja
Homlokon, Halántékon Kész!

Speciális funkció

Mérési sebesség
0,5 s Kész!

Mérési tartomány

Minimális hőmérséklet
32 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
42,5 °C Kész!

Tápellátás típusa

Tápellátás típusa
AA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueLife Care Q8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife Care Q8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueLife Care Q8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueLife Care Q8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueLife Care Q8.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ