30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

TrueLife NannyCam H32

Termékkatalógus
TrueLife NannyCam H32
4,2 185 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, vox funkció és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (1× Li-polymer)
42 990 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TLN001b Termékszám:  8594175351965 Gyártó honlapja:
TrueLife NannyCam H32 42 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TrueLife NannyCam H32



Felügyeli a babákat, amikor egy pillanatra magára hagyják a gyermeket

A TrueLife NannyCam H32 egy digitális videó képernyő egy színes 3,2 hüvelykes LCD kijelzővel, amely automatikus éjszakai üzemmóddal és szoba hőmérővel van felszerelve. Mind a kép és a hang kiváló minőségű, stabil digitális jelet szolgáltat, így megnézheti a babáját a nap folyamán bárhol, bármikor és teljesen biztos lehet benne, hogy minden rendben van.


TrueLife NannyCam H32

A TrueLife NannyCam H32 és a fő jellemzői

  • A kamera és a képernyő közötti átviteli távolság eléri akár a 300 m -t
  • Talk Back ( Beszéd visszafelé ) funkció (kétirányú kommunikáció)
  • Éjszakai üzemmód & szoba hőmérő
  • Tápellátás:USB áramforrásról (akkumulátor töltő, laptop, PowerBank...)
  • Hosszú akkumulátor élettartam (készenléti állapotban VOX akár 24 h) egy feltöltéssel

A csomag tartalma:

  • Szülői egység kijelzővel és hálózati adapterrel
  • Baba egység (kamera) és AC hálózati adapter
  • Felhasználási útmutató

Zökkenőmentes átvitel & széleskörű funkciók

Egyszerűen dugja be a monitort és a kamerát, kapcsolja be és azután meglátja a Live View, az élő előnézetet. Nem kell a Wi-Fi. beállítással, Internet hibákkal, jel interferenciával vagy egyéb műszaki akadályokkal foglalkoznia, mivel a jelátvitel a monitortól megbízhatóan működik akár 300 méter távolságból is. A lakásban vagy házban folyamatos jel adásra számíthat 100 m távolságból.

TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32

Egész nap gondtalanul

A video kijelzővel az egész nap folyamán mozoghat a konnektor igénybevétele nélkül. A VOX üzemmódban a TrueLife NannyCam H32 akkumulátora elég erős ahhoz, hogy kitartson akár 24 órás folyamatos működés során is. A bébi őrt ébresztőóraként is használhatja vagy fontos eseményekre is felhívhatja a figyelmét.


Tiszta kép éjjel nappal egyaránt

Még akkor is, ha a baba vacsora ideje gyorsan közeleg,   mindig jó látni egy kiváló képet róla. Sötétedés után a monitoron lévő infravörös LED érzékelő egység bekapcsol, automatikusan aktiválja magát.

TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32

Szoba hőmérőként is szolgál

A kamerán található hőérzékelő szenzornak köszönhetően megtekintheti az aktuális hőmérsékletet a baba szobájában. Mivel a babáknak nem olyan jó a testhőmérséklet szabályozásuk, mint a felnőtteké, mindig győződjön meg arról, hogy a szoba hőmérséklete megfelelő, például kellemes az újszülöttje számára (nappali alváshoz18- 22 ° C, ideális esetben éjjel 18 ° C).


A beszéd és a hang nyugtató hatású

Mielőtt elalszik, néha a baba igényli, hogy hallja az Ön megnyugtató hangját. A monitornak köszönhetően tud vele a távolról is beszélni és nem szükséges jelen lennie. Egyidejűleg hallja a babától származó minden zörejt, köhögést vagy csuklást. A hangot az LCD kijelzőn is lehalkíthatja vagy felerősítheti, ha nehézséget okoz, hogy meghallja a gyermekét. Ha úgy tűnik, hogy nem segít a babának, ha beszél hozzá, akkor a 8 egyszerű, nyugtató dallam egyikét is le tudja neki játszani.

TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32

Korlátlan és tartományon kívüli

Az USB -n keresztüli töltési lehetőségnek köszönhetően Power Bank is használható a konnektorba helyezhető  tápkábel helyett  Az a képessége, hogy USB forrásból kapja a tápellátást, lehetővé teszi, hogy elektromos energia kapcsolat nélkül magával vigye a bébi őrt, amikor sétálni megy vagy szabadidős elfoglaltsága van.


A VOX üzemmódnak hála, azonnal tudni fogja, ha valami hiányzik a babájának

A VOX üzemmód aktiválása hatékonyan csökkenti az akkumulátor fogyasztását: aktiválás után kikapcsolja a kijelzőt és hangátvitelt. Ez a beállítás tökéletesen megfelel az éjszakai gyermekfelügyelethez. A síró vagy bármilyen a szobában keletkező más hang, ahol a baba alszik, aktiválja mind a kamerát és a bébi monitort is.

Megjegyzés: A VOX üzemmód különböző hangérzékenységi szintet kínál.

TrueLife NannyCam H32

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Elemek

Elemek típusa
Li-polymer Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot! Tavalyi év áprilisában kaptunk ilyen bébiőrt viszont éjszaka csak most szeretük volna használni és kiderült hogy az infra érzékelője nem jó így nem vált át éjszakai módba. Sajnáld a garancia papírját nem találom, így az lenne a kérdésem milyen szervizbe vagy hova lehet ilyen esetben elküldeni megcsináltatásra ? Segítségüket és válaszukat előre is köszönöm, Dombi Nóra.

Hello! A szülő egység üzemel-e elemmel is, vagy csak hálőzatról?

Kérdések és válaszok: TrueLife NannyCam H32
Kiegészítők: TrueLife NannyCam H32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife NannyCam H32. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueLife NannyCam H32.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ