A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Leitz TruSens Z-2000

Termékkatalógus
Leitz TruSens Z-2000
4,3 37 értékelés
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, a külső SensorPod méri a helyiség levegőjének minőségét és vezérli a készüléket, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer gyorsan és hatékonyan eloszlatja a levegőt az egész helyiségben, 360° DuPont™ HEPA szűrő minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőrt, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, numerikus és színes levegőminőség visszajelzés, csendes éjszakai üzemmód, időzítő, szűrőcsere jelző, mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, ECARF tanúsítvány, ajánlott helyiségméret: 35 m2
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TRUCV726 Termékszám:  2415101EU Gyártó honlapja:

Leitz TruSens Z-2000

Leitz TruSens Z-2000 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Allergiában, asztmában vagy csökkent immunitásban szenvedsz a levegő minősége miatt?


A válaszunk a Leitz TruSens Z-2000

A Leitz TruSens Z-2000 intelligens légtisztító megfigyeli a levegő minőségét a helyiségben. A három rétegű szűrésnek illetve az UV sterilizálásnak köszönhetően szinte mindent kiszűr, a mikroorganizmusoktól és vírusoktól kezdve az összes repülő allergénen át a káros anyagokig. Természetesen a dohányfüst szagát illetve a főzés után visszamaradtszagokat is megszünteti, emellett magába szívja az állati szőrszálakat is. Igazán tiszta levegőt és jólétet biztosít, bárhová is helyezed.


Az emberek átlagosan életük 93% -át beltéren töltik.

A beltéri levegő amelyet belélegzünk, sokkal rosszabb minőségű lehet, mint a kültéri levegő. Mivel a levegő nem látható, szükségünk van egy segédeszközre, amely felügyeli helyettünk otthonunk létfontosságú elemét. A Leitz TruSens Z-2000 légtisztító pontosan ezt a célt szolgálja. A jól olvasható kijelző tájékoztat az általadbelélegzett levegő minőségéről. Az egész szobában megfigyeli a levegőt, nem csak a készülék közelében, a DuPont™ 360°-os szűrésnek hála pedig tiszta levegőt eredményez körülötted mindenhol.

A Leitz TruSens Z-2000 4 TISZTÍTÁSI SZINTET KÍNÁL

Elfogja és megsemmisíti a szennyezést *

MOSHATÓ ELŐSZŰRŐ
a háziállatok szőrére és a porra

HEPA SZŰRŐ
az akár 0,3 mikron méretű allergénekre

SZÉN SZŰRŐ
bizonyos gázokra és szagokra

UV-STERILIZÁLÁS
elpusztítja és mérsékli a mikrobákat és a vírusokat

*Laboratóriumi vizsgálat során egy UV-lámpa elpusztította a Staphylococcus aureus és a Pseudmonas aeruginosa 99% -át.

SensorPod - LÉGMINŐSÉG ÉRZÉKELŐ

A levegő megfigyelésének helyes módját egy külön érzékelő garantálja, mivel a legtöbb légtisztító nem ismeri a levegő minőségét az adott helyiségben. Azonban a Leitz TruSens Z-2000 légtisztító rendelkezik ezzel az információval és reagál is rá. A SensorPod érzékelőt bárhol elhelyezheted a szobában, ahol aztán megméri a szennyezettséget és a mértértékeket visszaküldi a Leitz TruSens légtisztító számára, amely ehhez igazítja a teljesítményét. Mindezt intelligens módon teszi közbeavatkozás vagy a jelenléted nélkül.

A Leitz TruSens Z-2000 légtisztító ECARF tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az allergének nem állnak meg az ajtóban, a pollen, a gomba spórák és a baktériumok még akkor is elérnek, hogyha megelőző intézkedéseket vezettél be az otthonodban. A légtisztító jelentős mértékben távolítja el az allergéneket a beltéri levegőből, amely enyhülést jelent a szénanáthában vagy allergiás asztmában szenvedő személyeknek. Az EurópaiAllergia Kutató Központ (ECARF) is elismerte, hogy a légtisztító képes a levegő minőségének nagyfokú javítására egy adott méretű helyiségben mindennapos használat esetén.

PureDirect - LÉGÁRAMLÁS TECHNOLÓGIA

A Leitz TruSens PureDirect légáramlás technológiát a tiszta levegő egyenletes eloszlatásáért terveztük az adott helyiségben, hiszen néhány légtisztító úgynevezett üres zónákat hagy a szobákban. Azok a légtisztítók, amelyek csak egyetlen egy irányban bocsátják ki a levegőt, a levegő alacsony keringését biztosítják, Sőt mégolyan területeket is, ahol a levegő egyáltalán nem mozog. A PureDirect különálló légáramlásokkal mérsékli ezeket az üres zónákat.

PUREDIRECT KETTŐS LÉGÁRAMLÁS TECHNOLÓGIA

A Leitz TruSens Z-2000 légtisztító optimálisan oszlatja szét a tiszta levegőt az egész szobában.

Leitz TruSens Z-2000 dizájnos és könnyű használata

LED érintőpanel

A modern LED kijelző megjeleníti a levegő minőségét, miközben lehetővé teszi a könnyű és intuitív vezérlést.

Könnyű a szállítása

A díjnyertes dizájn nemcsak gyönyörű, hanem egyúttal kompakt és praktikus is a gyors telepítés és a könnyű áthelyezés miatt, például a nappaliból a hálószobába éjszakára.

Távoli érzékelés

A távoli és teljesen csendes érzékelővel nem kell a készülék közelében tartózkodnod, ugyanakkor mindig tudni fogod, hogy a levegő tökéletesen tiszta.

Mi nyerheti el még a tetszésedet a TruSens légtisztítóval kapcsolatban?

Bármikor lehetőséged van az automatikus ventilátor sebességet kézi vezérlésű üzemmódra állítani. Ezáltal a készülék csendesen működik miközben Te dolgozol, tompított fénnyel világít éjjel. Reggel a fogantyú segítségével egyszerűen vidd át a TruSens légtisztítót a nappaliba. A készülék szépsége az egyszerűségében rejlik. Pontosan azéletstílusodhoz tervezték.

A Leitz TruSens légtisztító termékcsalád

Meg fogod tapasztalni a különbséget


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
28 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
199 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
64 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
33 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
28 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
199 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
64 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
33 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, UV sugárzás Kész!

Méret & súly

Szélesség
23 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Magasság
56 cm Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
Red Dot Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlet! Szeretném kérdezni milyen mikro nagyságú vírus és baktérium szűrésre képes a készülék. Köszönöm!

Kiegészítők: Leitz TruSens Z-2000
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ