Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Trust akció kamera tartozék szett

Termékkatalógus
Trust akció kamera tartozék szett
Tartozék - alkalmas GoPro kamerához, és más támogatott márkákhoz, magában foglalja az XL tapadókorongot, a vízen lebegő fogantyút és a tartó konzolt a kormányra
Kód:  JS266z9g Termékszám:  21483 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trust akció kamera tartozék szett Megszűnt

Trust akció kamera tartozék szett

A GoPro akciókamerákhoz és más támogatott márka modelljeihez alkalmas három konzol a csomag tartalma, a használathoz és rögzítéshez szükséges csavarokkal és 1/4 "-es adapterrel érkezik. A konzolokat különböző tevékenységekhez használhatja amikor szüksége van rá, például úszás vagy búvárkodás. Így, az úszó tartóval anélkül tartózkodhat a vízben, hogy elvesztené a kameráját, amely biztonságosan lebeg majd a víz felszínén.  

A másik univerzális tartóval a kamerát használhatja a kerékpár, motorkerékpár, vagy bármely más felületen, ahol szükség van a kamera szilárd rögzítéséhez, például egy váz vagy cső esetében.  A tapadókorongos tartó többször felhasználható például a hajó kiránduláson vagy egy autó úton. A tapadókorong tartása kiváló bármilyen kemény sima felületen. Készítsen rendhagyó videofelvételt ezzel a nagyszerű fényképezőgép-tartó segítségével.

A főbb előnyei

  • univerzális konzol az akciókamerákhoz
  • Alkalmas GoPro akció kamerákhoz és más márkákhoz is (Sony, JVC, Rollei, Contour, Drift...)
  • Ez magában foglalja a tapadókorongos tartót úszóval egy konzolt a kormányra, rudakra való rögzítéshez
  • Használja a különböző sporttevékenységekhez
  • Nagyszerű kidolgozás
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Action Cam Multipack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Action Cam Multipack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Action Cam Multipack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Action Cam Multipack.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ