A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Trust Fiesta Plus Wireless Party Speaker

Termékkatalógus
Trust Fiesta Plus Wireless Party Speaker
2,0 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, lenyűgöző hangzás, beépített akkumulátor és mikrofon, alkalmas bulikhoz és egyéb rendezvényekhez helyszíntől függetlenül, 4500 mAh akkumulátor, akár 50 óra működés
Kód:  JS256b0d Termékszám:  20246 Gyártó honlapja:
Trust Fiesta Plus Wireless Party Speaker Megszűnt

Trust Fiesta Plus Wireless Party Speaker

Igazán robosztus felépítésű, hordozható Bluetooth hangszóró, nagy és kiváló 50 wattos teljesítménnyel, így bármilyen bulihoz vagy rendezvényhez alkalmas.


le
könnyen kezelhető
 

Könnyű kezelhetőség

Visszahúzható nyele és a felszerelt mikrofon, valamint a tablet vagy mobiltelefon tartó segítségünkre van, hogy helyt álljunk mint DJ még a legforróbb bulikon is.


A buli soha nem érhet véget

A hangszóró hálózati töltővel újratölthető, beépített akkumulátorral rendelkezik. Bármilyen, vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközzel működik 10 méteres hatótávolságon belül. Az akkumulátor egyetlen töltéssel 5 és 50 óra közötti üzemidőt biztosít, a hangerőtől függően.

le
Soha véget nem érő party
 

le
Ellenőrizze minden hang
 

Minden hang ellenőrizve

Azzal, hogy minden bemenetet külön ellenőrizhetünk, pontosan szabályozhatjuk a teljes hangzást.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust Fiesta Plus Wireless Party Speaker
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Fiesta Plus Wireless Party Speaker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Fiesta Plus Wireless Party Speaker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Fiesta-Party Plus-Wireless Speaker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Fiesta-Party Plus-Wireless Speaker.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ