Trust Fyber - szürke / piros

Termékkatalógus
Trust Fyber - szürke / piros
3,9 6 értékelés
Fej-/fülhallgató - kiváló minőségű hang, csuklós fülkagylók, divatos minták, okostelefonhoz, tablethez és noteszgépekhez
Kód:  JS257h2c Termékszám:  20073 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trust Fyber - szürke / piros

Stílusos fülhallgató, amely kiváló ár/érték arányt nyújt. Hibátlan választás mobiltelefonokhoz, tabletekhez, számítógépekhez és bármilyen más lejátszó eszközhöz. 


le
átgondolt kialakítás
 

Átgondolt design

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy a legnagyobb hangsúly a külsőn van. Biztos, hogy mindenkit meg fog szólítani. 


Ügyes konstrukció

Rajongója az outdoor zenehallgatásnak? Akkor ezek a fejhallgatók Önnek lettek megalkotva. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően bárhol könnyedén elhelyezhető és tárolható, legyen az táska vagy hátizsák. 

le
okos tervezés
 

le
kényelmes
 

Kényelmes kialakítás

Ha a kényelemről van szó, akkor a puha fülpárnák és a párnázott fejpánt több órán keresztüli komfortos viselést biztosít. Nem utolsó sorban rendelkezik egy leválasztható kábellel, valamint egy telefonhoz megalkotott vezérlővel is, amellyel könnyen kezelheti hívasait, legyen bárhol is. 

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust Fyber - szürke / piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Fyber - šedo/červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Fyber - sivo-červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Fyber- grau/rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Fyber- grau/rot.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ