Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4

Termékkatalógus
Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4
5 1 értékelés
Gamer fejhallgató Playstation 4, inverterek 40 mm, hossz 3 m, USB
Kód:  JS257s3j5 Termékszám:  21302 Gyártó honlapja:

Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4

Élvezze kedvenc játék nem csak egy nagy felbontású képet. Pótolhatatlan szerepet minden bizonnyal játszani és a hang. Ha keres fülhallgató, amely kiváló ár-érték arány, csak jön a jó helyen. Mi már készen van készülékek, amelyek megfelelnek az igényeinek még a legigényesebb felhasználók számára. 

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes 40 mm aktív hangszóró járművezetők rezgő basszus
  • Puha párnázás a füle és állítható fejpánt pánt
  • Integrált hangerőszabályzó és némítás gomb és egy gombot, hogy kapcsolja be / ki rezgés
  • USB csatlakozó a kristálytiszta hang és hang chat torzítás nélkül
  • Extra hosszú 3m kábel
  • Világító csípő
  • Speciálisan PS4

Érzéke design

Fülpárnák vannak felszerelve világítással, ami akkor néz ki igazán elegáns. Van is egy mikrofon jobb kapcsolatot a csapattársa. Ezekkel az elegáns fejhallgató, meg lehet kezdeni az online szerencsejáték küzd azonnal gőzerővel. Játék egyezés tarthat egy nagyon hosszú idő. Emiatt a termelés fejhallgató csak a legjobb anyagokat. Měkké a prodyšné náušníky zaručují maximální pohodlí i při opravdovém zápolení. Azt, hogy ha tökéletes kényelmet még a végtelen csaták. A végén lesz egy vágy, hogy elkezd újra. 

kényelem az első

Náhlavní audio soupravu si dokonale přizpůsobíte díky nastavitelné délce. Így mindig biztos lehet, hogy csökkenni fog a fejedre, pontosan úgy, ahogy kellene. A felhasználók minden bizonnyal élvezni a tény, hogy a fejhallgatók 40 mm vibrátoros drive "Active Bass". Merüljön el a magával ragadó környezetben összes történet a játékok és filmek. A lejátszás ad egy teljesen új szintre, és minden bizonnyal jelentős előnyt. Pontosan lokalizálására, hogy melyik irányban közeledő ellenséget. Csatlakoztatásához egyszerűen szabad USB portjához konzolon. Játék küzdelmek ezután azonnal megkezdődik. 

Paraméterek

Platform
PlayStation 4 Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ