AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Trust High Precision Stylus Pen fekete

Termékkatalógus
Trust High Precision Stylus Pen fekete
4,5 40 értékelés
Érintőceruza - mobiltelefon, tablet és notebook, kompatibilis: Android, iOS és Windows, passzív, a hegy vastagsága 5 mm, hegy anyaga: gumi, cserélhető hegy és csat rögzítéshez
Kód:  JS266z12b Termékszám:  18738 Gyártó honlapja:

Trust High Precision Stylus Pen fekete

A Trust High Precision Stylus Érintőceruza egy új generációs ultra-vékony érintőveruza tabletekhez és mindenféle okostelefonhoz érintőképernyővel. Azért tervezték őket, hogy megakadályozzák a képernyő véletlen sérülését és a nemkívánt foltokat a képernyőn. A Stylus alumínium testtel rendelkezik és egy nagyon puha és rugalmas, 5 mm-es gumi véggel, amellyel szinte úgy lehet írni, mint egy igazi tollal. A toll el van egy csipesszel látva a könnyű hordozhatóság érdekében, és többféle különböző színben gyártották le. A Stylus súlya mindössze 8 gramm és, köszönhetően a kis méretének és az ultra-vékony testének, nagyon elegáns kiegészítője lesz a készülékének.

A High Precision Stylus Érintőceruza a precíz és eredeti használatát biztosítja a tableteknek és az okostelefonoknak. A Stylus használata pontosabb és természetesebb, mintha az ujját használná, így jegyzeteket írhat, firkákat készíthet, rajzolhat vagy játszhat vele órákon át.

A Trust érintőceruzái sajátossága a vékony design, a fémből való kialakítás, a csúcs minőségű megmunkálás és a magas funkcionalitású irányítás.

Műszaki adatok:

Méretek:
107 x 6 x 6 mm

Tömeg:
8 g

Szín:
Fekete

Paraméterek

Készülék
Telefonhoz, Tablethez, Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Android, iOS, Windows, Univerzális Kész!
Technológia
Passzív Kész!
Anyag
Gumi Kész!
Vastagság
5 mm Kész!

Rendeltetés

Készülék
Telefonhoz, Tablethez, Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Android, iOS, Windows, Univerzális Kész!

Hegy

Technológia
Passzív Kész!
Anyag
Gumi Kész!
Vastagság
5 mm Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Cserélhető hegy, Csat rögzítéshez Kész!

Méret & súly

Hossz
107 mm Kész!
Átmérő
6 mm Kész!
Súly
8 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust High Precision Stylus Pen fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust High Precision Stylus Pen černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust High Precision Stylus Pen čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust High Precision Stylus Pen - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust High Precision Stylus Pen - schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ