AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Trust Lava USB Clip-on Microphone

Termékkatalógus
Trust Lava USB Clip-on Microphone
4,2 16 értékelés
Felcsatolható mikrofon - nagy teljesítményű, kompatibilis 3,5 mm-es és USB csatlakozókkal, tartós fém tok és csipesz, porvédő tárolótasak, 1,8 m-es kábel
Kód:  JS267c9a9 Termékszám:  22487 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trust Lava USB Clip-on Microphone Megszűnt

Trust Lava USB Clip-on Microphone

Tiszta és természetes hangzás a Trust Lava mikrofonnal

Olyan mikrofont keresel, amellyel kiváló minőségű hangfelvételt készíthetsz különböző helyzetekben, egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez vagy a laptophoz és nem is foglal sok helyet? A Trust bemutatja a kompakt, szélessávú, csíptetős Lava mikrofont. Ideális podcastokhoz, vlogokhoz, hanghívásokhoz, csevegéshez vagy YouTube-on, Facebookon vagy Twitchen történő streameléshez. A streaming esetében nagy előnye, hogy a felvételen nem lesz látható egy nagy, feltűnő mikrofon. Csatlakoztasd a mikrofont a számítógéphez, laptophoz vagy más készülékhez a klasszikus 3,5 mm-es csatlakozón vagy a digitális USB-n keresztül. A Lava csíptetős mikrofonhoz 2 popfilter is tartozik, amelyek csökkentik a környezeti zajt. A mikrofont a csipesz segítségével rögzítheted a ruhádra, így mindkét kezed szabadon marad a gesztikuláláshoz.


Kicsi, de okos

A Trust Lava USB Clip-on mikrofon tökéletes megoldás például azok számára, akik videókat szoktak feltölteni YouTube-ra, Twitch-re vagy Facebookra. A popfilternek köszönhetően tiszta hangfelvételeket készíthetsz kellemetlen zajok nélkül, amit minden bizonnyal értékelni fog mindenki, aki megnézi az alkotásaidat. A popfilter emellett csökkenti az egyes hangok erős akusztikáját is, így tökéletesen érthető lesz minden egyes szó. Ezenkívül nem kell kézben tartanod a mikrofont, csak csíptesd rá az ingedre és másra már nem is lesz gondod. A mikrofon váza és a csipesz tartós fémből készült. Biztosan elégedett leszel a mikrofon rendkívül alacsony - mindössze 38 g-os - tömegével és a hosszú kábellel, amely akár 1,8 m-re is elér. Úgy is készíthetsz felvételeket, ha kicsit messzebb vagy a számítógéptől, így nagyszerű lehet például énekléshez. A Lava mikrofon nagyon praktikus és sokoldalú. Bárhová magaddal viheted, amihez a csomagban található behúzható tasakot használhatod. Beleteheted a mikrofont és a szükséges tartozékokat, így megvédheted az egész készletet a portól és a szennyeződéstől.

A csomag tartalma

Trust Lava USB Clip-on mikrofon
Kábel 3,5 mm-es csatlakozóval
2 × popfilter
Csipesz a ruhára történő rögzítéshez
Puha tok
USB adapter
Használati útmutató


Paraméterek

Min. frekvencia
50 Hz Kész!
Max. frekvencia
16 000 Hz Kész!
Impedancia
0 Ohm Kész!
Kábelhosszúság
1,8 m Kész!
Tömeg
38 g Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
50 Hz Kész!
Max. frekvencia
16 000 Hz Kész!
Impedancia
0 Ohm Kész!

Csatlakozás

Kábelhosszúság
1,8 m Kész!

Tömeg

Tömeg
38 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Lava USB Clip-on Microphone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Lava USB Clip-on Microphone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Lava USB Clip-on Mikrofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Lava USB Clip-on Mikrofon.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ