AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Trust Szelfibot kamerákhoz

Termékkatalógus
Trust Szelfibot kamerákhoz
4,8 8 értékelés
Szelfibot -
Kód:  JS270b Termékszám:  20958 Gyártó honlapja:

Trust Szelfibot kamerákhoz

A Trust cég hozza forgalomba ezt a nagyszerű szelfi botot, amivel még jobb felvételeket tudsz készíteni. Ideális nyaralásra vagy baráti bulikba. Egyszerűen húzd ki a teleszkópot 90cm-re, és máris lőheted különböző szögekből a tökéletes szelfit, .

le
univerzális használatra

Univerzális használat

A rudat úgy tervezték, hogy  minden típusú GoPro kamerához és egyéb akció kamerákhoz is jó legyen. A rögzítés univerzális 1/4 collos csavar adapterrel történik, míg más márkák esetében szárnyas anyával.


A gondosan kiválasztott anyagok

A rúd kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és kényelmes, puha markolatot kapott, így minden gond nélkül használhatod akár vízben is. Sőt, van egy praktikus csuklópántja, így nem kell aggódnod, hogy a kalandos manővereknél elhagyod.

le
A gondosan kiválasztott anyagok

le
Minden alkalomra

Minden alkalomra

Hála a szelfi rúdnak, olyan tökéletes felvételeket készíthetsz, amire egyébként esélyed sem lenne nélküle. A botot soha ne hagyd otthon akár buliba, vagy akár kirándulni mész.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust Szelfibot kamerákhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Selfie tyč pro akční kamery. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Selfie tyč pre akčné kamery. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Selfie für Action-Kameras. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Selfie für Action-Kameras.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ