Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Trust Senfus Bluetooth Sports In-ear Headphones

Termékkatalógus
Trust Senfus Bluetooth Sports In-ear Headphones
3,6 7 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülhallgató, vezeték nélküli, 20-20000 Hz, IPX5, Bluetooth 4.1, az akkumulátor élettartama akár 4 óra
Kód:  JS257t1a Termékszám:  20890 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trust Senfus Bluetooth Sports In-ear Headphones

Van nekünk az Ön számára egy nagyon jól sikerült vezeték nélküli fülhallgatónk, amely használható a szabadidőben és a sporttevékenységekhez is. Ha Ön olyan fülhallgatót keres, amelynek kiváló minőségű a hang reprodukciója, és amely nem fog kiesni sportolás közben, akkor ez a megfelelő választás. A vízálló konstrukciója megfelel az IPX5 szabványnak, tehát ezáltal ideális a kültéri tevékenységekhez. A mikrofonnak köszönhetően úgy is használható, mint egy hands free a kényelmes telefonáláshoz. A fülhallgató a kivitelezés szempontjából nagyon jól sikerült, és ebben a színkombinációban egyszerűen fantasztikusan néz ki. A fő előnye a vezeték nélküli átvitel. Önnek, mint felhasználónak, olyan luxust hoz el, ahol nincs szükség a felesleges és a sok bosszantó kábel használatára. 

A legfontosabb jellemzők:

  • A sport fülhallgató Bluetooth-tal és beépített akkumulátorral van ellátva
  • Állítható fülhorgok
  • Egyetlen feltöltéssel akár 4 órányi zavartalan zenehallgatás
  • Biztonságosan használatható az esőben is (IPX5)
  • Tökéletesen tiszta hangzás és mély basszus
  • Mikrofonnal és vezérléssel van ellátva a telefonhívások fogadásához, a zeneszámok váltásához és a hangerő beállításához
  • Szembetűnő design
  • Három különböző méretű gumibetét a fülbe

Akár 4 órás élettartam

Egyetlen egy feltöltéssel akár 4 órányi zavartalan zenehallgatás vagy telefonhívás. Ezután az akkumulátort feltöltheti a mellékelt tápkábel segítségével, amelyet természetesen tartalmaz a csomagolás. A 10 méteres elérhetőség a mozgás szabadságát biztosítja az egész szobában anélkül, hogy elveszítené a jel minőségét, és hogy a telefonját magával kellene vinnie. A fülhallgató meglepi Önt a kiváló basszusával és a kiegyensúlyozott hangzásával a többi frekvencián.

Könnyű kezelhetőség

A fülhallgató Bluetooth-on keresztül kommunikál a mobiltelefonnal, és el van látva egy kiváló minőségű mikrofonnal is. Amikor egy bejövő hívás érkezik, a zenét automatikusan szünetelteti, és a hívás befejezését követően pedig ott folytatódik, ahol abbamaradt. Nagyon praktikus az automatikus párosítás is az utoljára csatlakoztatott eszközzel. A zene vezérelhető a gombok által és nem hiányoznak a play/pause, a zeneszámok váltásának vagy a hangerő beállításának a funkciói sem. A felhasználók örömére a csomagolásban még könnyen cserélhető gumibetét is található  három különböző méretben. Ennek köszönhetően biztosan megtalálja a saját méretét is.

A csomagolás tartalma:

  • Sport fülhallgató
  • 3 különböző méretű fülbetét
  • Tápkábel
  • Használati útmutató
 

Paraméterek

Szín
Fekete, Sárga Kész!

Szín

Szín
Fekete, Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust Senfus Bluetooth Sports In-ear Headphones Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Senfus Bluetooth Sports In-ear Headphones. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Senfus Bluetooth Sports In-ear Headphones.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ