Trust Zaia Headset - Fekete

Termékkatalógus
Trust Zaia Headset - Fekete
Fej-/fülhallgató - Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz, Jack (3,5 mm) csatlakozó, Kábel hossza: 2,5 m
Kód:  JS257p2 Termékszám:  21659 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trust Zaia Headset - Fekete

Minden egyes hangmagaság kiváló minőségű hangzásához szükséged lesz egy igazán  minőségi berendezéshez. Ha azonban nem engedheted meg magadnak a méregdrága felszerelést a költségvetésből, de kompromisszumok nélkül szeretnél tökéletes hangélményt a kedvenc játékaidhoz, akkor nálunk találhatsz egy ilyet raktáron. Ez itt a Trust Headset. A Trust Zaia fejhallgatók modern és elegáns kialakításúak, amelyet speciálisan a játékra orientálódott felhasználók számára szabtak, valamint az olyan multimédia iránt rajongó részére számára, akik megkövetelik a magas hangminőséget. Köszönhetően a kényelmes, nagy és puha fülpárnáknak és komfortos kialakítású állítható fejtpántnak, amely tökéletesen illeszkedik a fej formájához, akár még több órányi játék, filmezés és zenehallgatás után sem fogod kényelmetlennek érezni a fejhallgatót.

Legfontosabb jellemzők

  • Fej-/hallgató mikrofonnal
  • Az 1,8 méter hosszúságú kábel kellő szabadságot nyújt
  • Kényelmes és hosszú ideig használható
  • Puha párnákkal
  • Állítható fejpánt
  • 3,5 mm-es Jack csatlakozó (kompatibilis PC-vel, laptoppal, mobiltelefonokkal és tablettekkel)

Semmi sem fog hiányozni

A fejhallgató zárt kialakítása miatt nem kell aggódnod amiatt, hogy megzavarod a környezetedben élők nyugalmát. Hagyd, hogy magába szippantson a játékélmény és teljes mértékben az ellenfélre koncentrálhass. A kiváló minőségű hangnak és a 20-20000 Hz frekvenciatartománynak köszönhetően fantasztikusan jól és valósághűen képes a hanghatások reprodukálására legyen az egy éles magashang vagy mély basszus, így kiélvezheti a játékok nyújtotta maximális lehetőségeket.

Nagyon könnyen kezelhető

Skype-on keresztül történő kommunikációra is használhatod a mikrofont vagy a telefonba épített kihangosítóhoz. Ha nem szeretnéd használni a mikrofont, akkor egyszerűen kikapcsolható a fejhallgató-vezérlőn, ugyanott ahol a hangerőt lehet szabályozni. A játékélmény szabadságát az 1,8 méter hosszú kábel biztosítja, amelynek a végén 3,5 mm-es Jack csatlakozó találhatól. A fejhallgatót egy kiváló érzékenységű mikrofonnal látták el annak érdekében, hogy tiszta és érthető beszédhangot biztosítson, így elkerülhetőek a félreértések a többi játékossal és közösen tervezheted meg a csapattársakkal a sikeres taktikákat.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust Zaia Headset - Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Zaia Headset - black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Zaia Headset - black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Zaia Headset - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Zaia Headset - schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ