Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

DSLR vázak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelő mérete
Full Frame
(2)
APS-C
(12)
Érzékelő felbontása
20,9 Mpx
32,5 Mpx
-
Kijelző funkciók
Fix
(9)
Forgatható/lehajtható
(4)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(9)
Érintőképernyős
(5)
Live View
(13)
Maximális videófelbontás
4K
(12)
Full HD
(2)
Memóriakártya típusa
SD
(14)
SDHC
(14)
SDXC
(14)
Szűrés

Ezeket a digitális tükörreflexes fényképezőgépeket objektív nélkül szállítjuk. A fényképezőgép működéséhez elengedhetetlen objektívet külön kell hozzá megvásárolnod, de más tartozékok, például szűrők, táskák és adattárolók is hasznosak lehetnek. Mivel minden gyártó saját típusú bajonettet használ az objektív csatlakoztatására, mindig ellenőrizni kell ezek kompatibilitását. Ha a meglévő DSLR fényképezőgéped modernizálásán gondolkodsz és már megvan az összes tartozékod, az önálló váz vásárlása a megfelelő választás.

Tovább

Canon těla bez objektivu

Nikon těla bez objektivu

Pentax těla bez objektivu

Sony těla bez objektivu

Canon

(Bajonet EF a EF-S)

Nikon

(Bajonet Nikon F)

Pentax

(Bajonet Pentax K-AF2)

Sony

(Bajonet Sony A)

Nem tudod, hol kezd el? Ha egy új digitális SLR gépet keresel, akkor kedvezőbb lehet egy Starter Kit megvásárlása, amely a vázon kívül egy vagy két alap objektívet és egyéb apró kiegészítőket is tartalmaz, mint pl. egy praktikus hordtáska.

Milyen paramétereket kell figyelembe venni a digitális tükörreflexes fényképezőgép kiválasztásakor

Érzékelő mérete

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek esetében a leggyakrabban a kisebb APS-C vagy nagyobb Full Frame érzékelőt használják. Az érzékelő chip mérete szorosan kapcsolódik a képminőséghez. Minél nagyobb az érzékelő, annál jobb lehet a képminőség. Ezzel párhuzamosan csökken a keletkező zaj.

  • Az érzékelő mérete szorosan kapcsolódik az érzékelő felbontásához
  • A nagy felbontás nem jelenti azt, hogy a kapott fotók jobbak lesznek
  • Igaz, hogy minél nagyobbak az érzékelő képpontjai, annál jobb az általuk szolgáltatott információ

A képérzékelő érzékenysége - ISO

Az ISO egységekben megadott érzékenység érték. Megmondja, hogy az érzékelő milyen mértékben reagál a beeső fényre. A nagyobb érzékenységgel nő a képzaj, ami rontja a kép minőségét.

  • A nagyobb érzékenységgel nő a képzaj
  • Az  ISO értékeket fokozatokban lehet állítani minden felvételnél
  • A magasabb érzékenységet főleg kedvezőtlen fényviszonyok között lehet kihasználni

Záridő

Ez adja meg azt az időtartamot, amíg a zárszerkezetnek nyitva kell lennie, hogy az érzékelőre elég fény jusson. Ez az „expozíciós idő”. Ha a fényképezendő objektum mozog, a hosszú expozíciós idő elmosódást okoz a képen. Minél rövidebb az expozíciós idő annál gyorsabb mozgást tudsz élesen megörökíteni.

A digitális tükörreflexes más fontos paraméterei

  • Képtovábbítási sebesség – Általánosságban a tükörreflexez fényképezőgépek 3 - 5 képet tudnak egy másodperc alatt készíteni. A professzionális gépek megbirkóznak akár 10 képpel is másodpercenként. Ezt a fotóriporterek tudják kihasználni. A videóknál a képkockasebesség is fontos paraméter.
  • Tömeg – a nehezebb test jobb stabilitást biztosít, de próbálj meg egész nap fényképezni egy ilyen géppel, ahhoz még kondíció is kelleni fog.

Mit kell a digitális tükörreflexes vázhoz venni?

  1. Objektívet, illetve objektíveket, amelyek kompatibilisek a digitális tükörreflexes fényképezőgép vázával (bajonettjével)
  2. Memóriakártyákat, amelyek majd tárolják az összes felvételt
  3. Fotós táskát vagy fotós hátizsákot - szállítás és munka közben védelmet biztosít a felszerelésnek
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
14 termék

DSLR vázak

Digital SLR cameras are intended for enthusiastic amateur and professional photographers. Compared to compact digital cameras, digital SLRs offer many options and manual settings for advanced photography. They can be purchased as SLR kits including a body and lenses, or lenses and SLR bodies are also available separately.

Digital SLR cameras come with a wide range of accessories such as lenses and tripods. Thanks to advanced settings and technical characteristics, they are ideal for capturing high-quality images including sports, architecture and night photography.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DSLR vázak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb DSLR vázak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: DSLR vázak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ