Shop roku 30 dnů na vrácení

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelő mérete
Full Frame
(3)
APS-C
(31)
Érzékelő felbontása
20,9 Mpx
32,5 Mpx
-
Maximális videófelbontás
4K
(23)
Full HD
(11)
Kijelző funkciók
Fix
(18)
Forgatható/lehajtható
(13)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(11)
Érintőképernyős
(16)
Live View
(32)
Memóriakártya típusa
SD
(34)
SDHC
(34)
SDXC
(34)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(32)
Ezüst
(1)

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) kezdő és profi fotósok számára készülnek. Az egyik legnagyobb előnyük a cserélhető objektív és a kiegészítők széles kínálata. Emellett fejlett funkciókat és ezek manuális beállítását kínálják a DSLR vázon elhelyezett vezérlők segítségével. Van optikai keresőjük, amely torzítás nélkül mutatja a fényképezni szándékozott területet.

Tovább

A tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) felosztása

Általánosságban a DSLR gépek három csoportra oszthatók, amelyek mind a tervezés, mind az ár, mind a funkciók tekintetében különböznek.

digitalis-tukorreflexes-canon-nikon-amator-felprofesszionalis-professzionalis

Kezdő DSLR

Teljes értékű tükörreflexes fényképezőgépek, amelyek minőségben nem nagyon maradnak el a drága modellektől. A kezelőrendszereik egyértelműen a kezdőkhöz igazítottak, és a funkciókat részletesen ismertetik. A félprofesszionális és professzionális DSLR kamerákhoz képest könnyebbek és kisebbek, konstrukciójuk kevésbé tartós. Az előnyük a beépített vaku.

Kezdő tükörreflexes fényképezőgép előnyei

  • Képminőség – számos gyártónál bevett szokás, hogy az 1-2 generációval idősebb profi és félprofi DSLR gépek fejlesztései lassan „lecsorognak” az alsóbb kategóriákba, mint például a szenzorok esetében. Egy kezdő DSLR gép olyan érzékelővel van ellátva, amely nem is olyan régen még profi modellekben volt fellelhető.
  • Kompatibilis objektívek – a képi megjelenítés minőségében a kiváló prémium objektív nagyobb szerepet játszik, mint maga a DSLR tulajdonságai. Ha egy alap tükörreflexes modellt top objektívvel szerelünk fel, könnyen lehet, hogy jobb eredményeket fogunk elérni, mint egy tükörreflexes gép és egy alap objektív esetében.
  • Súly – nem mindegy, hogy egy egész napos kiránduláson milyen súlyú DSLR gépet cipelünk. A kezdő DSLR gépek kisebbek és könnyebbek.

Kezdő DSLR fényképezőgép hátrányai

Az alap DSLR gépek elsősorban ergonómiai mutatókban maradnak el a profi tükörreflexes fényképezőgépektől. Kevesebb funkció van gombokra kivezetve, így a használat során sokkal többet kell a menüben bolyongani, ezért egy kezdő DSLR fényképezőgép munkára kevésbé megfelelő.

A kisebb DSLR váz nem biztosít pár órás fotózás során biztos és kényelmes fogást, ha nagyobb teleobjektívet csatolunk a tükörreflexes fényképezőgép bajonettjére, ez a probléma csak fokozódik. Ezenkívül bevett szokás, hogy a kezdő tükörreflexes fényképezőgépekbe gyengébb teljesítményű autofókusz rendszerek kerülnek.

Félprofesszionális DSLR fényképezőgépek

Tükörreflexes fényképezőgépek a tapasztaltabb fotósok számára, amihez kifinomultabb vezérlés tartozik. Ezeknek a DSLR gépeknek a váza robusztusabb, tartósabb és sajnálatos módon nehezebb is. Az amatőr DSLR modellektől eltérően kevesebb az előre beállított mód, a hangsúly a félautomata és manuális beállításokra terelődik, valamint nagyobb LCD-kijelzőt kínálnak. Ezt kiegészíti egy státuszkijelző is, az expozíciós értékek beállításához.

Félprofi DSLR fényképezőgép előnyei

  • DSLR váz anyaga – ezeknél a tükörreflexes fényképezőgépeknél már találunk magnézium ötvözetből készült vázat, ami könnyíti a DSLR gépeket, de a strapabíróság megmarad.
  • Kezelőfelület – kezelésük sokkal jobban hasonlít a profi DSLR gépekéhez, vannak programozható gombok, tekerő tárcsák vagy joystick is.
  • Zárrendszer minősége – a félprofi tükörreflexes gépek zárszerkezete több kattintásra alkalmas, mint a kezdő DSLR gépeké, így kevésbé kell tartani attól, hogy korán felmondja a szolgálatot.

Profi DSLR

Tükörreflexes fényképezőgépek, amelyek hangsúlyozzák a megbízhatóságot, a tartósságot, a sebességet és különösen a fejlett beállításokat. Ez természetesen jóval magasabb vételárat is jelent, ami a lencsék kiválasztásánál is megjelenik. Az amatőr és félprofesszionális tükörreflexes fényképezőgépektől eltérően gyakran hiányzik a beépített vaku.

Profi DSLR
Profi tükörreflexes fényképezőgép - Nikon D5

Profi tükörreflexes fényképezőgép előnyei

  • Magas fps érték – nem egy riport DSLR gép, gond nélkül tud 10 képet is lőni teljes felbontás mellett, ehhez szükséges a gyors memóriakártyák támogatottsága és a DSLR pufferkapacitása is.
  • ISO értékek – a profi tükörreflexes gépek remek eredményeket hoznak rossz fényviszonyok között is, a legjobb autofókusz rendszereket a DSLR szenzor érzékenysége egészíti ki, így minimális zaj mellett több ezres ISO értékek használhatók.
  • Ergonómia – a profi tükörreflexes fényképezőgép munkára ajánlott, ezért úgy lett kialakítva, hogy használata egész napos fotózás során is kellemes legyen.

Amikor kiválasztod a tükörreflexes fényképezőgépet, ne feledd, hogy a DSLR fényképezőgép háza meghatározza az egész rendszert (lencsék, tartozékok stb.). A legtöbb gyártó olyan tartozékokat kínál, amelyek csak a saját DSLR kamerákkal kompatibilisek. Az idő múlásával egy másik márkára áttérni már nem lesz olyan egyszerű.

DSLR fejlett funkciók kezelése

A digitális tükörreflexes fényképezőgépre való áttéréssel több új jelenséggel találkozhatsz. A fejlett DSLR típusok lehetővé teszik a manuális és félautomata módban történő fényképezést, az ISO érzékenység vagy fehéregyensúly beállítását. A digitális tükörreflexes fényképezőgépek manuális vagy félautomata üzemmódban készíthetnek felvételeket. Választhatsz a P, TV, AV és M módok közül, a kiválasztásra leggyakrabban a kamera testén található forgó tárcsa szolgál.

  • P mód - A DSLR fényképezőgép automatikusan beállítja az időt, a rekeszértéket, és kiválasztja az ISO értéket. Nagyra fogod értékelni a mindennapi fényképezés során, például a családi események megörökítésénél, ahol nincs idő a manuális beállításokkal bajlódni.
  • TV mód - Az ISO érték mellett manuálisan beállítható a zársebesség. A kamera a legmegfelelőbb rekeszértéket állítja be automatikusan. Egy DSLR fényképezőgép esetében akkor használjuk ezt a módot, amikor szeretnénk megjeleníteni például egy patak gyors folyású vizét, és állványról dolgozunk. A TV mód az ideális, ha az ún. panning technikát alkalmazzuk, és követjük az előttünk elhaladó objektum mozgását.
  • AV mód - Beállíthatod a rekesz értéket, lehetővé téve a mélységélesség kreatív használatát. Az expozíciós időt a DSLR kamera automatikusan számítja ki. Nagyon hasznos a mindennapok során, számos DSLR fényképezőgép lehetőséget nyújt ebben a módban minimális zársebesség beállítására, ami az Auto ISO funkcióval karöltve tökéletes eredményeket hozhat.
  • M mód - Teljes manuális üzemmód, ilyenkor minden értéket magad állíthatsz be kezdve a zársebességtől a rekeszértéken át az ISO érzékenységig. Ez akkor hasznos, ha az expozícióval és a mélységélességgel is játszani szeretnél. Sokan ódzkodnak ettől a módtól, és a tükörreflexes fényképezőgép tiltott zónájának tartják. Pedig csak pár alap összefüggést kell megérteni és felszínre jön a DSLR gép teljes potenciálja.
DSLR tekerő tárcsa
Jellegzetes tekerő tárcsa a DSLR gép felületén

A fényképezés egy másik fontos paramétere a fehéregyensúly (a DSLR kamerán gyakran WB rövidítéssel van jelen). Kedvezőtlen körülmények között az automatikus fehéregyensúly gyakran rossz beállítást választ, és a képek sárgásak, szürkék vagy kékesek lehetnek. Ez elkerülhető a fényviszonyoknak és a megvilágításnak megfelelő fehéregyensúly kiválasztásával a DSLR fényképezőgép menüjében.

A fehéregyensúllyal járó kellemetlenségeket megoldja a RAW vagy Nikon DSLR gépek esetében a NEF formátum. Ez a tömörítetlen formátum, több információt tartalmaz, mint egy sima JPEG, így az utómunkák során a fehéregyensúly minőségromlás nélkül beállítható.

Egy másik dolog, amit az automata módok néha nem értelmeznek jól, az expozíció. Ezért van a DSLR kamerákon jelen a manuális finomhangolás lehetősége, amelyet az EV expozíciós egységek jeleznek. Ezt a +/- 3 tartományban (egyes DSLR modellekben +/- 5-ig) állíthatod be. Magasabb EV érték esetén a kép világosabb lesz és fordítva.

Ha sok rosszul exponált képet készítesz, ne lógasd az orrod. Használj inkább szintén RAW formátumot a JPEG helyett. A RAW formátum előnye, hogy a képeken olyan utómunkálatok végezhetők, amelyek nem rontják a kép minőségét és ennélfogva a helytelenül beállított értékeket utólag enyhén korrigálni lehet. Hiba lenne nem kihasználni ezt a tükörreflexes fényképezőgépek által nyújtott lehetőséget.

DSLR kamera ár

Az alap tükörreflexes fényképezőgépek ára 125 000 Ft környékén kezdődik. Ezért az összegért, azonban csak DSLR vázat tudunk vásárolni, a kitobjektíves DSLR fényképezőgépek picivel drágábbak.

Kifejezetten jó vásárt nyújtanak a Starter kit szettek, számos gyártó kínál okosan összehangolt DSLR szetteket, amelyek az objektívon kívül memóriakártyát és táskát is tartalmaznak. Az ilyen Starter kit fotós szettek segítségével komoly összegeket lehet megtakarítani.

A legdrágább tükörreflexes fényképezőgépek köze tartoznak a profi Full Frame DSLR kamerák, amelyek leginkább fotósmunkákra valók. Ezek a DSLR fényképezőgépek a gyártók zászlóshajói leggyorsabb képfeldolgozó processzorokkal, megbízható autofókusz rendszerrel és tankszerű strapabíró vázzal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, képstabilizálás nélkül, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és vázsapka a csomag része
193 990 Ft

2.
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II objektív, Canon EF 75-300 mm f/4-5,6 III 2. objektív, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív, objektív sapka és vázsapka a csomag része
282 390 Ft

3.
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, elektronikus képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 32,5 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0 és Wi-Fi, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,48 × 7,68 cm (Ma×Mé), tömege 0,701 kg, objektív a csomag része
699 890 Ft

Még több
34 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II + EF 75-300 mm f/4-5,6 III
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II objektív, Canon EF 75-300 mm f/4-5,6 III 2. objektív, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív, objektív sapka és vázsapka a csomag része
282 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC093d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS USM - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 14×
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS USM
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, elektronikus képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 32,5 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0 és Wi-Fi, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,48 × 7,68 cm (Ma×Mé), tömege 0,701 kg, objektív a csomag része
699 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC106b3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Canon EOS 90D váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 14×
Canon EOS 90D váz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, elektronikus képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 32,5 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0 és Wi-Fi, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,48 × 7,68 cm (Ma×Mé), tömege 0,701 kg
579 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC106b1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Nikon D780 váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nikon D780 váz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Nikon F bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,5 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, kijelző felbontása 2,359 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Wi-Fi, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
1 041 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OI2112b1
Canon EOS 250D fekete + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 50×
Canon EOS 250D fekete + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,449 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
302 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC102b2
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, képstabilizálás nélkül, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és vázsapka a csomag része
193 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC105b2
Canon EOS 250D, fekete +  EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 50×
Canon EOS 250D, fekete + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 6,98 cm (Ma×Mé), tömege 0,449 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, táska, objektív és objektív sapka a csomag része
302 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC102b8
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, táska, objektív sapka és vázsapka a csomag része
260 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC093f
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, képstabilizálás nélkül, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és vázsapka a csomag része
192 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OC105b1
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív sapka és vázsapka a csomag része
217 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC093b
Canon EOS 6D Mark II váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 13×
Canon EOS 6D Mark II váz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, videóhoz alkalmas, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 26,2 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és NFC, mini HDMI, A/V (TV Kimenet), külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 11,05 × 7,48 cm (Ma×Mé), tömege 0,765 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
556 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC088e111
Canon EOS 250D fekete + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 50×
Canon EOS 250D fekete + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 6,98 cm (Ma×Mé), tömege 0,449 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
304 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC102b3
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II + EF 50 mm f/1.8 STM
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II objektív, Canon EF 50 mm f/1,8 STM 2. objektív, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív, objektív sapka és vázsapka a csomag része
258 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC093g
4,8 90×
Canon EOS 2000D váz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, képstabilizálás nélkül, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
174 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC093a
4,9 50×
Canon EOS 250D váz, fekete
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,449 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
291 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC102b1
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II + LP-E10
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, extra akkumulátor, objektív sapka és vázsapka a csomag része
217 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC093e
Canon EOS 250D fekete + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17 - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 50×
Canon EOS 250D fekete + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,449 kg, objektív a csomag része
299 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OC102b10
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm IS STM + 50 mm IS - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 50×
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm IS STM + 50 mm IS
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, Canon EF-S 18-55 mm f/4-5,6 IS STM objektív, Canon EF 50 mm f/1,8 STM 2. objektív, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 6,98 cm (Ma×Mé), tömege 0,449 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
392 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC102b6
Canon EOS 250D, ezüst  + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 50×
Canon EOS 250D, ezüst + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,449 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
327 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC102b4
Canon EOS 250D, fehér + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 50×
Canon EOS 250D, fehér + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 6,98 cm (Ma×Mé), tömege 0,451 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
Leárazás -6 %
304 190 Ft 324 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC102b5
Nikon D7500 fényképezőgépváz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 12×
Nikon D7500 fényképezőgépváz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, elektronikus képstabilizálás képstabilizálás nélkül, Nikon F bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 20,9 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3,2", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi és bluetooth, HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 10,4 × 13,55 × 7,25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,72 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
455 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OI213a
Nikon D780 + AF-S 24–120 mm f/4G ED VR - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nikon D780 + AF-S 24–120 mm f/4G ED VR
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Nikon F bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,5 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, kijelző mérete 3,2", kijelző felbontása 2,359 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Wi-Fi, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 11,6 × 14,4 × 7,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,84 kg, akkumulátor, USB kábel, objektív és objektív sapka a csomag része
1 254 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OI2112b2
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 7,76 cm (Ma×Mé), tömege 0,475 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, táska, objektív sapka és vázsapka a csomag része
227 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC093f
4,8 90×
Canon EOS 2000D váz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, képstabilizálás nélkül, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, Full HD video, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, mini HDMI a felszerelés része, mérete 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,475 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
166 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC093a

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a cikkben megtudhatod, mit jelent az arany és a kék óra, és hogyan tudod használni őket a fotográfiában.
A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi használatban teszteltük a Peak Desing Everyday Sling 5l-t. Összefoglaljuk, mit érdemes tudni a fotóstáskáról.
Digitális fényképezőgépOlympus EM10 Mark III (BEMUTATÓ) Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről. 
A memóriakártya egy olyan adathordozó, amely nemcsak képeket és videókat, hanem bármilyen fájlt képes tárolni. Melyek a különböző memóriakártya-típusok, miben különböznek egymástól, és milyen előnyeik vannak? Cikkünk ezekre a kérdésekre adja meg a választ.
További cikkek

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek lehetővé teszik a legmagasabb minőségű fényképek készítését. Lelkes amatőr és profi fotósok számára is alkalmasak.

A digitális tükörreflexek fényképezőgépek az (általában CMOS vagy CCD típusú) érzékelő elé helyezett tükörrel működnek. Ez tükrözi a fényt, amely átmegy a lencsén keresztül közvetlenül az optikai keresőbe.A kép minősége a keresőben megegyezik a kapott kép minőségével. Amikor megnyomod az exponáló gombot, a tükör elfordul, miközben a fény átmegy az érzékelőre. A modern digitális tükörreflexes fényképezőgépek már LCD kijelzővel is rendelkeznek, élőkép funkcióval.

A kompaktokhoz képest a digitális tükörreflexes fényképezőgépek sok választási lehetőséget és manuális beállítást kínálnak a profibb fényképezéshez. Számos, külön megvásárolható tartozékkal kerülnek forgalomba, például különböző objektívekkel, állványokkal. A részletes beállítási lehetőségeknek és műszaki jellemzőiknek köszönhetően ezek a fényképezőgépek ideálisak kiváló minőségű felvételek rögzítéséhez, beleértve a sporteseményeket, az építészeti témákat és az éjszakai fotózást.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ