A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

CELLY TURBO car charger 3 x USB black

Termékkatalógus
CELLY TURBO car charger 3 x USB black
Autós töltő - 4.4 A gyors töltés, alkalmas autókba és teherautókba, rövidzárlat elleni védelemmel és fordított polaritás elleni védelemmel is rendelkezik
Kód:  PP901a33 Termékszám:  CC3USBTURBOBK Gyártó honlapja:

CELLY TURBO car charger 3 x USB black

A kiváló minőségű Celly TURBO autós töltő elegáns fekete kivitelezéssel rendelkezik, és mibiltelefonok, illetve egyéb, USB-n keresztül tölthető eszközök feltöltésére alkalmas. A töltő beépített védelemmel rendelkezik rövidzárlattal és fordított polaritással szemben, emellett pedig rendelkezik Energy Star tanúsítvánnyal is, hiszen lehetővé teszi az elektromos energia akár 35%-ának megtakarítását is töltés során. A termék a személygépkocsi szivargyújtójába csatlakoztatható 12 V tápfeszültséggel, vagy pedig a teherautók szivargyújtójába 24 V feszültséggel. A töltő három USB foglalattal rendelkezik, így akár több eszközt is tölthetsz vele egyszerre. A töltő kimenete 4,4 A, aminek köszönhetően valóban gyorsan tölt. 

A CELLY TURBO 3 x USB töltő főbb jellemzői

  • Autós töltő személyi- és teherautókhoz
  • Kiváló minőségű és elegáns fekete kivitelezés
  • Nagysebességű töltés
  • A CELLY TURBO Energy Star tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Beépített védelem fordított polaritás és rövidzárlat ellen
  • 3 × USB port - kimeneti áram 4,4 A
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CELLY TURBO car charger 3 x USB black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY TURBO car charger 3 x USB black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY TURBO car charger 3× USB black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY TURBO 3 x USB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY TURBO 3 x USB Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ