Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Smoothie készítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Teljesítmény
45 W
1800 W
-
Maximum fordulatszám
19000 ford/perc
40000 ford/perc
-
Sebességfokozat
1
10
-
Alkalmas
Csonthéjasok darálására
(32)
Leveskészítésre
(23)
Smoothiehoz
(62)
Pürékészítésre
(23)
Jégtörésre
(40)
Funkciók
Automatikus tisztítóprogram
(2)
Mixelés levegővel való érintkezés nélkül
(3)
Pulzáló funkció
(37)
Előre beállított programok
(17)
Tartály térfogata
0,45 l
1200 l
-
Edény anyaga
Üveg
(4)
Műanyag
(4)
Tritán
(39)
BPA free műanyag
(18)
Kiegészítők
Hordozható palack
(49)
Tömörítő
(3)
Aprító
(6)
Keverőedény szűrővel
(3)
Üveg tartály
(6)
Keverőedény
(1)
Műanyag fedél
(3)

A smoothie készítő elsősorban gyümölcs- és zöldség turmixok - úgynevezett smoothie-k - egyszerű és gyors elkészítésére való. A klasszikus asztali turmixgéphez képest ezzel az eszközzel a turmix közvetlenül egy speciális edénybe kerül, amelyből azonnal élvezheted a kész italt, vagy bárhová magaddal viheted. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan érdemes smoothie gép típust választani.

Tovább

A smoothie készítő gép elengedhetetlen kelléke a konyhának

A smoothie készítő számos előnnyel jár az otthonunkban. Először is gyorsan és hatékonyan készíthetsz vele friss és egészséges, vitaminokkal és tápanyagokkal teli turmixokat. Teljesítményének köszönhetően diófélék, magvak és egyéb összetevők feldolgozására is képes, így bővítve a színes és ízletes turmixok elkészítésének lehetőségeit. További előnye, hogy használatával ellenőrizheted az összetevőket és elkerülheted a hozzáadott cukrokat vagy tartósítószereket az egészséges életmód érdekében.

i

Mire használható a smoothie gép?

A smoothie készítő kivételes eszköz, amely a konyhában sokféleképpen használható. Ideális száraz gyümölcsök aprítására, levesek, pürék készítésére, sőt, folyadék hozzáadásával még jég összetörésére is. A szülők számára felbecsülhetetlen értékű a rágcsálnivalók és bébiételek készítésekor. A zöldségpürék elkészítésével több zöldséget is könnyedén beilleszthetsz az étrendedbe.

A legjobb smoothie gép kiválasztása

Válaszd ki a legjobb smoothie készítő gép típust - elegendő teljesítmény és sebességtartomány a hatékony aprításhoz és turmixoláshoz. A sebességfokozatok száma lehetővé teszi, hogy az eszköz alkalmazkodjon az adott összetevőkhöz. Vedd figyelembe a tartály anyagát és a tartozékokat is, például a hordozható palackokat és a szűrővel ellátott smoothie tartályokat is. Az olyan funkciók, mint az automatikus tisztítás és a pulzus üzemmód leegyszerűsítik az italod elkészítését. A felhasználói vélemények és ajánlások figyelembevételével megtalálhatod az igényeidnek megfelelő smoothie készítő eszközt.

  • A smmothie készítő maximális fordulatszáma a gép teljesítményének kulcsfontosságú tényezője. Ez jellemzően 3 200-tól a lenyűgöző 40 000 fordulat/percig terjed, biztosítva, hogy az összetevők gyorsan és hatékonyan keveredjenek a kívánt smoothie állag elérése érdekében.
  • A fordulatszám állíthatósága döntő fontosságú az egyedi igényekhez való alkalmazkodáshoz. A smoothie készítő gépek 1-10 különböző sebességet kínálnak, így a felhasználó optimálisan szabályozhatja a keverési folyamatot. Az alacsonyabb fordulatszámok finom keveréshez alkalmasak, míg a magasabb fordulatszámok a keményebb összetevők aprításához hatékonyak.
  • A smoothie gép széles körű funkciókkal rendelkezhet a hatékony és kényelmes étel- és italkészítéshez. Az automatikus tisztítás megkönnyíti a karbantartást, a légmentes keverés sima, habmentes smoothie-t biztosít, az impulzus funkció pedig lehetővé teszi a keverés pontos vezérlését.
  • A smoothie készítő különböző méretű lehet. A kisméretű, kisebb térfogatú smoothie készítő ideális azok számára, akik a praktikus méretet és tárolást részesítik előnyben. A nagyobb tartályokkal rendelkező smoothie gép nagyobb adagokban készít turmixokat a család számára vagy hosszabb időre.

A hordozható smoothie készítő ideális társ azok számára, akik a frissítő turmixokat vagy italokat mindig kéznél akarják tartani. Kompakt kialakításának és a hordozható palack csatlakoztatásának lehetőségének köszönhetően könnyen és kényelmesen készíthetsz és fogyaszthatsz smoothie-kat akár otthonodtól távol is.

Válassz elég erős smoothie készítő eszközt

A smoothie készítő teljesítménye az egyik legfontosabb paraméter, amely befolyásolja, hogy a gép mennyire erős. Smoothie gép kiválasztásakor célszerű odafigyelni a rendelkezésre álló teljesítményre, amely akár 1 600 W-ig terjed. A nagyobb teljesítmény azt jelenti, hogy az eszköz képes gyorsan és hatékonyan feldolgozni a különböző összetevőket, beleértve a kemény dióféléket, a jeget vagy a durvább zöldségeket. A teljesítmény és a sebesség optimális kombinációja sima smoothie készítését teszi lehetővé.

A smoothie készítő 500 W teljesítményig elegendő a mindennapi használathoz

A smoothie készítő 500 W-ig ideális választás azok számára, akik kompakt és energiatakarékos készüléket keresnek mindennapi használatra. Alacsonyabb teljesítményfelvételének köszönhetően ez a gép lágy és közepesen kemény összetevők, például gyümölcsök és zöldségek turmixolására alkalmas. Alacsonyabb teljesítményük ellenére is kielégítő eredményt tudnak nyújtani a mindennapi smoothie és könnyebb mixek elkészítéséhez.

i

Erősebb smoothie készítő 500 és 1 000 W közötti teljesítménnyel

Az 500-1 000 W közötti smoothie készítő nagyobb teljesítményt nyújt, így többféle összetevőt képesek összezúzni és összekeverni. Ez a smoothie gép kategória képes a keményebb gyümölcsök, zöldségek, diófélék és jég hatékony feldolgozására. Azok számára, akik több elkészítési lehetőségre és simább smoothie állagra vágynak, egy ilyen teljesítményű gép megfelelő választás lehet.

Nincs smoothie készítő smoothie-tartály nélkül

A smoothie készítő kulacsok kulcsszerepet játszanak a felkészülési folyamatban. Ezek többféle térfogatban kaphatók, általában 0,15 és 1,2 liter között, így annyi smoothie-t készíthetsz vele, amennyit szeretnél. Egyes tartályok szűrővel vagy fedéllel vannak ellátva, ami bővíti az elkészítési lehetőségeket és megkönnyíti a tárolást. Fontos, hogy a kiválasztáskor figyelembe kell venni a felhasználó igényeit és preferenciáit.

  • Smoothie készítő edények különböző anyagokból kaphatók, például üvegből, műanyagból, tritánból és biztonságos BPA-mentes műanyagból is. Az üvegedények tartósak és nem befolyásolják az ízt, míg a műanyag változatok könnyűek és ütésállóak, a tritán és a BPA-mentes műanyag pedig biztonságot nyújt a használat során.
  • Smoothie készítő eszközhöz különböző számú tartály is kapható, 1-től 5 darabig. Ez a variálhatóság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több tartályuk legyen különböző receptek elkészítéséhez vagy a két használat közötti tisztítás megkönnyítéséhez.

Megfelelő tartozékok a smoothie készítő gépekhez

A smoothie készítő gépekhez való tartozékok növelik sokoldalúságukat, és a felhasználó igényeihez igazítják őket. A hordozható palackok megkönnyítik az italok szállítását, a habosító és az aprító lehetővé teszi az összetevők ellenőrzését, a szűrővel ellátott keverőtartályok pedig simább állagot biztosítanak. Ezek a változatos kiegészítők kibővítik a smoothie készítő gép alkalmazási lehetőségeit, így rugalmas eszközzé teszik a mindennapi kulináris kihívásokhoz.

Nem tudod, melyik eszközt válaszd? Nézd meg vásárlóink véleményét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal BL435831 Blendforce 2 Szállításra kész > 5 db
Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, tartozékok nélkül a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 1,7 l-es tartály, üveg edény
23 990 Ft

2.
Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, mixelés levegővel való érintkezés nélkül, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
19 990 Ft

3.
ELECTROLUX Create 3 E3SB1-4ST Szállításra kész 1 db
Turmixgép - 300 W teljesítmény, maximum sebesség 23000 ford/perc, 1 sebességfokozat, nincsenek különleges funkciók és pulzáló funkció, ajánlott smoothiehoz, jégtörésre és bébiételhez, hordozható palack és műanyag fedél a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, műanyag edény
16 390 Ft

Még több
66 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 40×
Russell Hobbs 23470-56/RH Mix & Go - Steel
Turmixgép - teljesítmény: 300 W, 0,6 l-es tartály, műanyag anyagú tartály, használható: smoothie, zöldségpüré és jégtörés, hordozható palack, 2 db edény
15 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHMS030
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal BL435831 Blendforce 2 - Turmixgép
Típusok
4,6 82×
Tefal BL435831 Blendforce 2
Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, tartozékok nélkül a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 1,7 l-es tartály, üveg edény
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFBL610
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0 18×
SENCOR SBL 7570SS
Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, előre beállított programok, ajánlott pürékészítésre, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,9 l-es tartály, tritán edény
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSM098
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Tefal BL438831 Blendforce 2 - Turmixgép
Típusok
4,6 82×
Tefal BL438831 Blendforce 2
Turmixgép - 800 W teljesítmény, Powelix technológia, Smart Lock technológia, léghűtéses rendszer, akár 3 perc folyamatos mixelés, 2 sebességfokozat, impulzus funkció, 1,75l űrtartalmú üvegtartály, 80°C-ig hőálló edény, jégzúzás funkció, tapadókorongok a stabilitásért, daráló, elektromos aprító, 15 év javíthatósági garancia
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSM419
4,6 17×
Tefal BL91HD31 Infinymix Plus
Turmixgép - teljesítmény: 1600 W, 35000 ford/perc maximális fordulatszám, 10 sebességfokozat, 2,6 l-es tartály, tritán anyagú tartály, pulzáló funkció és előre beállított programok, használható: csonthéjasok darálása, smoothie, zöldségpüré készítés és jégtörés, hordozható palack és lenyomó, 2 db edény, 15 év javíthatósági garancia
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSM940
SENCOR SBL 2110WH - Turmixgép
Típusok
4,4 68×
SENCOR SBL 2110WH
Turmixgép - 500 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott leveskészítésre és smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, bpa free műanyag edény
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSM039
SENCOR SBL 2114RD - Turmixgép Típusok
4,4 68×
SENCOR SBL 2114RD
Turmixgép - 500 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott leveskészítésre és smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, bpa free műanyag edény
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSM077
Concept sm3391 - Turmixgép
Típusok
4,8 154×
Concept sm3391
Turmixgép - 700 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre, jégtörésre, jég aprítására folyadék hozzáadásával és zöldségpüréhez, hordozható palack és aprító a csomag része, 5 tárolóedény a csomagban, 1,2 l-es tartály, tritán edény
27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS331
4,3 53×
Concept SM3365
Turmixgép - 300 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECO216g
Concept SM-3387 - zöld - Turmixgép
Típusok
4,7 120×
Concept SM-3387 - zöld
Turmixgép - 500 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására és smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,57 l-es tartály, tritán edény
16 350 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS337
CONCEPT SM3483 DUSTY ROSE - Turmixgép
Típusok
4,5 19×
CONCEPT SM3483 DUSTY ROSE
Turmixgép - 500 W teljesítmény, maximum sebesség 23000 ford/perc, 1 sebességfokozat, nincsenek különleges funkciók, ajánlott smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,57 l-es tartály, bpa free műanyag edény
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSM308
4,6 140×
Eta ActivMix Premium 2103 90000
Turmixgép - 350 W teljesítmény, maximum sebesség 19000 ford/perc, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack és üveg tartály a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1952
CONCEPT SM3482 TAUPE - Turmixgép
Típusok
4,5 19×
CONCEPT SM3482 TAUPE
Turmixgép - 500 W teljesítmény, maximum sebesség 23000 ford/perc, 1 sebességfokozat, nincsenek különleges funkciók, ajánlott smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,57 l-es tartály, bpa free műanyag edény
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSM292
4,4 197×
SENCOR SBL 7178BK automata smoothie mixer Vitamin+
Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, mixelés levegővel való érintkezés nélkül, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSM449
4,8
ETA Vital Blend Fit 3100 90000
Turmixgép - 1800 W teljesítmény, maximum sebesség 26000 ford/perc, 9 sebességfokozat, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, tömörítő a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 2 l-es tartály, tritán edény
59 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASM309
4,0
ETA Blendic II Smart 4011 90041, fekete/rozsdamentes acél
Turmixgép - 1200 W teljesítmény, maximum sebesség 21000 ford/perc, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 0,5 l-es tartály, bpa free műanyag edény
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASM879
4,4 197×
SENCOR SBL 7170GG automata smoothie mixer Vitamin+
Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, hordozható palack és aprító a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSM289
4,4 197×
SENCOR SBL 7175RS
Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, mixelés levegővel való érintkezés nélkül, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,7 l-es tartály, tritán edény
19 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSM388
5,0
Concept Nutri SM1500
Turmixgép - 1200 W teljesítmény, maximum sebesség 19000 ford/perc, 2 sebességfokozat, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott csonthéjasok darálására, smoothiehoz és jégtörésre, műanyag fedél a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,45 l-es tartály, tritán edény
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONsm91
Concept SM3390 - Turmixgép Típusok
4,8 154×
Concept SM3390
Turmixgép - 700 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, jégtörésre, bébiétel készítésére, jég aprítására folyadék hozzáadásával és zöldségpüréhez, hordozható palack a csomag része, 5 tárolóedény a csomagban, 1200 l-es tartály, tritán edény
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSM003
4,2
Rohnson R-593
Turmixgép - 1200 W teljesítmény, maximum sebesség 20000 ford/perc, 1 sebességfokozat, ajánlott smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 1 l-es tartály, bpa free műanyag edény
18 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHSM239
4,4 197×
SENCOR SBL 7177CH
Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
19 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSM425
CONCEPT SM3480 PISTACHIO - Turmixgép Típusok
4,5 19×
CONCEPT SM3480 PISTACHIO
Turmixgép - 500 W teljesítmény, maximum sebesség 23000 ford/perc, 1 sebességfokozat, ajánlott smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,57 l-es tartály, tritán edény
13 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSM278
4,3
ETA Blendic Team II 401190030
Turmixgép - 1200 W teljesítmény, maximum sebesség 21000 ford/perc, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott smoothiehoz és pürékészítésre, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,7 l-es tartály, műanyag edény
Szuper ár
19 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASM9731

Smoothie készítők

XiaomiXiaomi újdonságok turmixgép, rúd- és robotporszívó formájában A Xiaomi márkanév alatt a háztartási készülékek széles választékával találkozhatunk, amelyek a takarításra, a főzésre és a szabadidős tevékenységekre összpontosítanak. Az aktuális újdonságok, amelyeket ezen cikk hivatott bemutatni, a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry...
A Tescoma levesfőző egy valóban praktikus segítő, amelyet a krémes levesek szerelmesei, a kisgyermekes anyukák, az egészséges ételek rajongói és mindenki, aki szeret egészségesen étkezni, garantáltan nagyra értékelnek majd. A levesfőző nemcsak a főzés, hanem a takarítás...
Javában zajlik a smoothie szezon. Kényeztesd magad vitaminokkal teli finom koktélokkal, vagy próbálj ki egy méregtelenítő smoothie kúrát. 6 nagyszerű smoothie receptet készítettünk neked és 2 kicsit furcsábbat. El mered készíteni ezeket is?
Milyen smoothie készítőt vegyek? Rajongsz a smoothiekért de nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő smoothie készítőt? Számos típusú is színű modell található a piacon, amelyek bizonyára ízléses kiegészítői lennének a konyhádnak. De vajon melyik smoothie készítő rendelkezik elegendő teljesítménnyel,...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.
További cikkek

Smoothie készítők

A Smoothie készítők kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó smoothie készítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább smoothie készítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb smoothie készítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: smoothie készítők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ