Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Turris MOX C (Ethernet)

Termékkatalógus
Turris MOX C (Ethernet)
Modul - 4× LAN, 0× antenna,
Kód:  TuRRsMV007 Termékszám:  RTMX-MCBOX

Turris MOX C (Ethernet)

Turris MOX C modul

Tudtad, hogy a Turris MOX Classic WiFi router speciális modulok segítségével teszi lehetővé funkcióinak egyszerű bővítését? A Turris MOX C modulnak köszönhetően például egy négyportos switch jön létre a Gigabit Ethernet -hez. Természetesen a részletes beállítások támogatásával.

Modul Turris MOX

Hogyan bővíts a Turris MOX modullal?

A modulos megoldás rendkívül érdekes, de a választás során fontos információkkal kell megismerkedned. Ha a szükséges modult más modulokkal kombinálod, ellenőrizd, hogy kompatibilisek-e egymással. A modulok sorrendjét és PCIe és SGMII jelek áthaladását a konfigurátorban itt figyelheted.

Turris MOX moduláris router

A Turris MOX Classic egy egyedülálló moduláris router, amely kis- és középvállalkozások, számítógép-szakemberek számára ajánlott, de minden olyan háztartás számára hasznos, ahol tisztában vannak az internetben rejlő kockázatokkal. A biztonságos szabványos konfigurációnak, afirmware frissítéseknek és adaptív elosztott tűzfalnak küöszönhetően a Turris MOX Classic maximális biztonságot kínál. A Turris MOX ugyanakkor open source - Linux operációs rendszeren (OpenWrt alapú) és nyílt hardveren fut.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Turris MOX C (Ethernet)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turris MOX C (Ethernet). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Turris MOX C (Ethernet). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turris MOX C (Ethernet). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turris MOX C (Ethernet).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ