Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Turris MOX D (SFP)

Termékkatalógus
Turris MOX D (SFP)
Modul - 1× LAN, 1× WAN, 0× antenna,
Kód:  TuRRsMV008 Termékszám:  RTMX-MDBOX

Turris MOX D (SFP)

Turris MOX D modul

Tudtad, hogy a Turris MOX Classic WiFi router speciális modulok segítségével teszi lehetővé funkcióinak egyszerű bővítését? A Turris MOX D modulnak köszönhetően például egy SPF konnektor jön létre, 2,5 Gbps kapcsolódáshoz.

Modul Turris MOX

Hogyan lehet bővíteni a Turris MOX moduljait?

A modulos megoldás rendkívül érdekes, de a választás során fontos információkkal kell megismerkedned. Ha a szükséges modult más modulokkal kombinálod, ellenőrizd, hogy kompatibilisek-e egymással. A modulok sorrendjét és PCIe és SGMII jelek áthaladását a konfigurátorban ittfigyelheted.

Turris MOX moduláris útválasztó

A Turris MOX Classic egy egyedülálló moduláris útválasztó, amely kis- és középvállalkozások, számítógép-szakemberek és minden olyan felhasználó háztartása számára alkalmas, akik tisztában vannak az Internet kockázataival. Biztonságos szabványos konfigurációval, automatikus firmware frissítésekkel és adaptív elosztott tűzfallal a Turris MOX Classic maximális biztonságot kínál. A Turris MOX szintén nyílt forráskódú - Linux operációs rendszeren (OpenWrt alapú) és nyílt hardveren fut.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Turris MOX D (SFP)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turris MOX D (SFP). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Turris MOX D (SFP). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turris MOX D (SFP). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turris MOX D (SFP).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ