Rapture Akvizice ApF HU

Turris MOX G (Super Extension)

Termékkatalógus
Turris MOX G (Super Extension)
Modul - modul Turris MOX rendszerhez, SIM és mPCIe slotokhoz, 64 pin csatlakozó más modulok csatlakoztatásához, támogatja az SGMII és PCIe jelátvitelt
Kód:  TuRRsMV011 Termékszám:  RTMX-MGBOX
Turris MOX G (Super Extension) Megszűnt

Turris MOX G (Super Extension)

Turris MOX G modul

Tudtad, hogy könnyedén kibővítheted a Turris MOX Classic Wi-Fi router funkcióit a speciális modulok segítségével? A Turris MOX G modullal például egy kompatibilis Wi-Fi kártya, vezérlő vagy LTE modem számára is alkalmas mPCIe nyílást kapsz, amely magában foglalja a SIM kártyanyílást is.

Modul Turris MOX

Hogyan lehet bővíteni a Turris MOX moduljait?

A moduláris megoldás igazán érdekes, azonban szükséges néhány lényeges információ birtokában lennünk a modell kiválasztásakor. Hogyha az adott modult más modulokkal szeretnéd kombinálni, győződj meg arról, hogy azok kompatibilisek egymással. A modulok sorrendjét illetve a PCIe és a SGMII jelek útját a konfigurációban itt ellenőrizheted.

Modul Turris MOX

LTE, az elsődleges kapcsolat biztonsági másolata

Amennyiben LTE modemet használsz, szükséged lesz egy SIM kártyanyílásra, amellyel a MOX G szintén rendelkezik. A MOX G ugyanazokkal a funkciókkal bír mint a MOX B, pluszban rendelkezik még egy PCIe átjáróval, amely azt jelenti, hogy használhatod két mPCIe kártya összekapcsolásához is egyetlen szetté.

Turris MOX moduláris router

Turris MOX Classic egy egyedülálló moduláris router, amely alkalmas a kis és közepes méretű vállalatok, számítógépes specialisták és minden olyan háztartási felhasználó számára, aki tisztában van az internet használatának kockázataival. A biztonságos standard konfigurációval, automatikus firmware frissítésekkel és a kiterjesztett adaptív tűzfallal a Turris MOX Classic maximális biztonságot nyújt. A Turris MOX egy nyílt forrás - (OpenWrt alapú) Linux operációs rendszeren és nyílt hardveren fut.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Turris MOX G (Super Extension)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turris MOX G (Super Extension). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Turris MOX G (Super Extension). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turris MOX G (Super-Erweiterung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turris MOX G (Super-Erweiterung).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ