Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Turris MOX Pocket Wi-Fi

Termékkatalógus
Turris MOX Pocket Wi-Fi
WiFi router - WiFi 5, 802.11a/b/g/n/ac, egészen 866 Mb/s, single-band, 1× GLAN, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise és WPA2-Enterprise, QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), firewall, IPv6 Ready, guest Zone, VPN, szülői felügyelet és Wi-Fi Mesh
Kód:  TuRRsMV004 Termékszám:  RTMX-SPC05

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Turris MOX Pocket Wi-Fi

Turris MOX Pocket moduláris router 

A Turris MOX Pocket egy egyedülálló moduláris router, amely alkalmas a kis és közepes méretű vállalatok, számítógépes specialisták és minden olyan háztartási felhasználó számára, aki tisztában van az internet használatának kockázataival. A biztonságos standard konfigurációval, automatikus firmware frissítésekkel és a kiterjesztett adaptív tűzfallal a Turris MOX Pocket maximális biztonságot nyújt. A Turris MOX egy nyílt forrás - (OpenWrt alapú) Linux operációs rendszeren és nyílt hardveren fut.


Turris MOX

Automatikus frissítések

A Turris MOX készüléke rendszeres firmware frissítéseket kap, amely kiemelten fontos a csatlakoztatott eszközök biztonsága érdekében.

Turris MOX

Az adatok biztonságban

Az összes Turris MOX készülék használható megosztott tárhelyként USB meghajtó csatlakoztatása után. Ennek köszönhetően minden adatot egy helyen tárolhatsz az ellenőrzésed alatt.

Turris MOX Pocket

A támadások azonosítása

Az internetes biztonság eléréséhez fontos a gyanús adatforgalom felismerése. Az ilyen információkat küldi el a Turris MOX Pocket készüléke a Turris központjába az informatikai szakembereknek.

Turris MOX

Kiterjesztett adaptív tűzfal

Gyakran fordulhat elő, hogy a rosszindulatú adatforgalom megpróbál bejutni a hálózatodba az interneten keresztül, hogy kártékony szoftvereket terjesszen. Azonban a Turris MOX Pocket képes felismerni és blokkolni az ilyen jellegű internetes adatforgalmat. Az így keletkező biztonsági frissítéseket pedig automatikusan megosztja az összes Turris készülékkel.

A Turris MOX Pocket router alapfelszereltsége

A Turris MOX Pocket router gyárilag támogatja az akár 866 Mb/s sebességű WiFi 5-öt. Emellett rendelkezésedre áll egy szokványos LAN/WAN csatlakozó is. Másik előnye az USB 3.2 Gen1 nyílás jelenléte. A Marvell Armada 3720 lapkakészlet 1,0 GHz-es frekvenciával és 512 MB RAM-mal érkezik.

Turris MOX

Nincsenek zavaró diódák

Minden bizonnyal nagyra értékeled majd, hogy a Turris MOX Pocket csupán egyetlen kis méretű diódával rendelkezik, amelyet akár ki is kapcsolhatsz.

Turris MOX

Csavar nélkül

A moduláris megoldás ellenére meglepő lehet, hogy a Turris MOX Pocket router szerszámok használata nélkül összeállítható és szét is szedhető.

Turris MOX

Integrált antennák

A Turris MOX Pocket exkluzív belső antennával rendelkezik, így első pillantásra csak a szakértő szemek mondják meg róla, hogy ez tulajdonképpen egy Wi-Fi router.

Turris MOX

Hogyan lehet bővíteni a Turris MOX moduljait?

A moduláris megoldás igazán érdekes, azonban szükséges néhány lényeges információ birtokában lennünk a modell kiválasztásakor. Hogyha az adott modult más modulokkal szeretnéd kombinálni, győződj meg arról, hogy azok kompatibilisek egymással. A modulok sorrendjét illetve a PCIe és a SGMII jelek útját a konfigurációban itt ellenőrizheted.


Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi típus
WiFi 5 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!
WiFi átvitel sebessége
866 Mb/s Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi típus
WiFi 5 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
866 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Single-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
1 × Kész!
WAN
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Antenna tulajdonságai

Belső antennák száma
2 × Kész!
Antenna teljesítménye
3 dBi Kész!

Interfész

Haladó funkciók
QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), Firewall, IPv6 Ready, Guest Zone, VPN, Szülői felügyelet, Wi-Fi Mesh Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
1,14 cm Kész!
Súly
530 g Kész!
Szélesség
1,14 cm Kész!
Magasság
0,45 cm Kész!

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma
Adapter Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Turris MOX Pocket Wi-Fi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turris MOX Pocket Wi-Fi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Turris MOX Pocket Wi-Fi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turris MOX Pocket Wi-Fi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turris MOX Pocket Wi-Fi.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ