Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

TUSON Olajmentes kompresszor 1.1kW

Termékkatalógus
TUSON Olajmentes kompresszor 1.1kW
5 1 értékelés
Kompresszor - olajmentes, 1100 W teljesítmény, 180 l/m áramlási sebesség, 8 bar max. nyomás, 230 V h​álózati feszültség, tömege: 6,47 kg
Kód:  PHT161 Termékszám:  130045

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TUSON Olajmentes kompresszor 1.1kW

A megbízható, olajmentes, kompakt méretű Tuson kompresszor ideális segítség a háznál, illetve olyan esetekben, amikor fontos a könnyű mozgathatóság. Alacsony súlyának és praktikus fogantyújának köszönhetően tökéletes darab gyakori szállításhoz. Függőleges kivitelének köszönhetően a készülék alig foglal helyet, így kisebb helyeken istökéletesen elfér. Alapját egy 1 100 W teljesítményű elektromotor alkotja, így az üzemi nyomás akár 8 bar, a szívóteljesítmény pedig 180 l / perc. A modellhez különféle méretű végződések járnak, ennek köszönhetően játszva felpumpálhatod nemcsak az autók és motorok gumiabroncsait, hanem játszva felfújhatoda matracokat, a csónakokat, a labdákat és még sok mást. Az 5 m hosszú tápkábel, a 3 m hosszú nyomótömlő és a további tartozékok a kompresszor belsejében kaptak helyet. Az egyszerű hordozhatóságról kényelmes fogantyú gondoskodik.

A Tuson 130045 olajmentes kompresszor legfontosabb jellemzői

  • Széleskörűen használható olajmentes kompresszor
  • Akár 8 bar üzemi nyomás
  • 1 100 W teljesítmény 
  • A kompresszor kompakt méretű
  • Tartozékok és végződések széles választéka jár hozzá
  • Praktikus fogantyú
  • Alacsony súly - mindössze 5,9 kg
  • Tápegység: 230 V

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TUSON Olajmentes kompresszor 1.1kW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TUSON Bezolejový kompresor 1.1kW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TUSON Bezolejový kompresor 1,1 kW.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ