Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD

Termékkatalógus
MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD
3,8 58 értékelés
Autós kamera - CMOS szenzorral, 150°-os képszög, sávtartó, vezeték nélküli, GPS, radardetektor, hangvezérlés, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása 2560×1600, max. 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, Wi-Fi és GPS, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
Kód:  PP306yc Termékszám:  5415N6060002 Gyártó honlapja:

MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD

       

A MIO MiVue J85 nem zavarja a kilátást

A MIO MiVue J85 autós fényképezőgépet úgy tervezték, hogy a vezetés közben ne zavarja a figyelmet, ami megkönnyíti a MIO MiVue J85 telepítését a visszapillantó tükör mögött. A műszerfalon nem lesz semmilyen szükségtelen tárgy, amely zavarná a kilátást

                     

Kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelő

A MIO MiVue J85 autós kamera kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelővel van felszerelve, amely gondoskodik a nagy kontrasztú képek fényes, gazdag színekkel történő rögzítéséről, még gyenge megvilágítás mellett is.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


Rendkívül jó minőségű QHD felbontás

Legyen akár nappal, akár éjszaka, a MIO MiVue J85 autós kamera mindig gondoskodik arról, hogy a képet a lehető legjobb minőségben töltse fel. A MIO MiVue J85 150°-os látószöget, F1.8 nyílást és 2,5 K QHD 1,600p felbontást tartalmaz. Ezeknek az értékeknek köszönhetően tökéletesen rögzíti az utazás minden részletét.


High-end kapcsolat integrált Wi-Fi-vel

Egyszerűen biztonsági másolatot készíthetsz az összes videóról az okostelefonodra, vagy a MiVue Pro-n keresztül megoszthatja az integrált Wi-Fi-t. A MIO MiVue J85 autós kamera firmware könnyen frissíthető, és a fényképezőgép adatai felgyorsíthatók a WIFI OTA frissítéssel, ami naprakészen tartja a készüléket.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


A MIO MiVue J85 képes a radar jelzésére

A MIO MiVue J85 előtelepített radaradatbázissal rendelkezik, így mindig tudni fogod, hogy milyen gyorsan mehetsz. Minden adat frissül a felvételi kamera élettartama alatt. Van egy praktius hangjelzés a sebességről, így mindig tudni fogod, hogy mikor kell lassítani.


Biztonságos vezetés a MIO MiVue J85 kamerával

Az ADAS rendszer két funkcióval segít téged: LDWS Lane Indulás figyelmeztetés és FCWS alkar figyelmeztetés. Ezek a két funkció magas biztonsági értéket adnak az eszközhöz, mivel az LDWS figyelmeztet, ha elhagyja a jármű sávját, és ezzel megakadályozhatja a közvetlen ütközést.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


Megbízható pozíció és sebességmérés a GPS érzékelőnek köszönhetően

Az MIO MiVue J85 autórögzítő kamera az aktuális radarlistával működik, és a beépített GPS-érzékelővel interaktív Google térképeken tudja megtervezni az útvonalat. A versenyautókba készült kamerákkal ellentétben a GPS modul beépítve van a kamerába. Nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására.


Mozgáskövetés G-érzékelővel

A MIO MiVue J85 G-érzékelővel is rendelkezik, amely gyorsan reagál a hirtelen irányváltásra vagy más váratlan túlterhelésre. Az integrált érzékelő rögzíti a háromtengelyes meghajtót, és azonnal tárolja a jelentős változásokat. Ez lehetővé teszi a lehetséges ütközés irányának és okának meghatározását.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


Praktikus parkolási mód

A MIO MiVue J85 autós kamera automatikusan aktiválhatja és rögzítheti a videót a jármű mozgásérzékelése alapján . Ez egy olyan praktikus funkció, amely segít abban, hogy bizonyítékokat gyűjts még akkor is, ha nem vagy az autóban.


A hátsó kamera is támogatja

A MIO MiVue J85 teljesen kompatibilis a MiVue A30 hátsó fényképezőgéppel, a jármű mögötti helyzetet rögzítve . A nézet minden szögéből felveheti az utat.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


Hangutasítások és figyelmeztetések

Az MIO MiVue J85 autórögzítő hangutasítással tájékoztatja az út helyzetét. Olyan helyzetben kaphatst információt, amikor közel jársz a sebességhatárhoz, vagy ha átlépted a megengedett sebességet. Emellett azt is jelzi, ha áttérsz egy másik sávba, így elkerülheted az ütközést is.

       

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, GPS Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
79 g Kész!
Szélesség
10 cm Kész!
Magasság
3,88 cm Kész!
Mélység
3,4 cm Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
2560×1600 Kész!

Elemek

Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Vettem egy Mio Mivue J85 HD+GPS AUTÓS MENETRÖGZITŐ KAMERA-t. Ha kihúzom a szivargyújtó töltőből, 1 percen belül lemerül. Ahol vettem, azt mondták, hogy ez ilyen. A termékleírásban 240mAh van megadva. Így ha menteni akarom az adatokat, akkor azt a kocsiban kell megtennem. Ez valós, hogy így van kialakítva?

Kérdések és válaszok: MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD
Kiegészítők: MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ