AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MIO Pilot 15 LM

Termékkatalógus
MIO Pilot 15 LM
4,4 15 értékelés
GPS navigáció - autós, 5" kijelző, 480 × 272 px felbontás, 128 MB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve angol
Kód:  PP302u5c6 Termékszám:  442N60300002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO Pilot 15 LM

Nem vagy biztos abban, hogy megtalálod a keresett utcát? A(z) MIO Pilot 15 LM gps navigáció a tökéletes megoldás. Képes azonnal megjeleníteni a legrövidebb vagy a leggyorsabb utat. Minden egyszerűen személyre szabható. Ez a megbízható GPS elsősorban személyautókhoz készült. Színes 5" átmérőjű kijelzője és 480 × 272 px felbontása mosolyt csal az arcodra. A kijelző pontosan reagál az érintésre, használata teljesen intuitív. A beépített memória kapacitása 128 MB.. Méreteit tekintve 86 × 132 × 15,3 mm, súlya pedig 168 g.

A(z) MIO Pilot 15 LM GPS navigáció lényegesebb tulajdonságai

  • Korszerű MIO navigáció személyautók vezetői számára
  • Viszonylag nagyobb 5" kijelző
  • Térképfrissítés módja: számítógépen keresztül
  • Teljes Európa térkép
  • Élettartam szoftverfrissítés
  • A(z) MIO gps navigáció modern sávnavigációs asszisztenst kapott
  • Sebességmérő kamerák helyzetének jelzése

A(z) MIO Pilot 15 LM gps navigáció a garancia arra, hogy nem fogsz elveszni

A(z) MIO Pilot 15 LM navi tartalmazza Magyarország teljes térképét és a magyar nyelvű hangnavigációt. Ráadásul, jár hozzá Európa maradék térképe is, így országon kívül sem fogsz eltévedni. A térképeket asztali számítógépen keresztül frissítheted. Mivel a GPS navigációhoz élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés jár, nem kell a frissítések miatt aggódnod.

A(z) MIO Pilot 15 LM különleges funkciói

A(z) MIO Pilot 15 LM gazdag kínálatában olyan nem mindennapi funkciók is találhatók, amelyek még élvezhetőbbé teszik a GPS navigációt. Az ökológiai útvonal móddal a legoptimálisabb üzemanyag-felhasználású útvonalat készíti elő a rendszer. Ráadásul fejlett sávnavigációs asszisztenssel is ellátták.

Paraméterek

Szélesség
132 mm Kész!
Magasság
86 mm Kész!
Mélység
15,3 mm Kész!
Tömeg
168 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
132 mm Kész!
Magasság
86 mm Kész!
Mélység
15,3 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
168 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!
Maximális felbontás
480 × 272 px Kész!
Belső memória
128 MB Kész!

Funkciók

Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Sávváltás, Radaradatbázis, Öko útvonal, Élettartam térképfrissítés Kész!
Térképfrissítés módja
Számítógépen keresztül Kész!

Térképek

Térképek
Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Olaszország, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina Kész!

Lokalizáció

Jelentési nyelv
Angol, Cseh, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv. Érdeklődnék, hogy a termék bontatlan, gyári csomagolású-e? Nem felújított készülékről van-e szó?

Érdeklődnék hogy csak Magyarország térkép vagy európa térkép is jár e hozzá, és melyikre van élettartam frissítés? A program SD kártyán van, vagy a készüléken? Autós tartó jár e hozzá? Köszönöm

Üdv! Érdeklődnék magyar nyelvű e a navigáció? Köszi

Üdvözlöm magyar menüvel van

Mit takar, hogy élettartamra szóló térképfrissítés? Ez ingyenes, vagy ha nem, akkor más szöveget adnak meg, ahogy némely más terméknél láttam. A frissítés milyen módon történik? (Automatikus vagy csatlakoztatni kell valahova? Kell hozzá okostelefon? Melyik termékkategória alatti kuponkódot kell megadnom a füzetből? Ez 4 kérdés volt, négy választ várok, köszönettel Radványi

Kérdések és válaszok: MIO Pilot 15 LM
Kiegészítők: MIO Pilot 15 LM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Pilot 15 LM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Pilot 15 LM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Pilot 15 LM Navigationsgerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Pilot 15 LM Navigationsgerät.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ