Shop roku Akvizice ApF HU

UAG Composite Case Cobalt iPhone 5s/ SE

Termékkatalógus
UAG Composite Case Cobalt iPhone 5s/ SE
5 3 értékelés
Védőtok - nagyon tartós tok egyedi design-nal, szabadalmaztatott kompozit szerkezet, tok megerősített sarkakkal, megfelel a (MIL STD 810G 516,6) katonai szabványnak
Kód:  UAG004h Termékszám:  IPHSE/5S-CBT Gyártó honlapja:

UAG Composite Case Cobalt iPhone 5s/ SE

Az iPhone 5. generációs mobiltelefonja a luxus elektronikai termékek közé tartozik, így biztosan nem lenne ideális egy egyszerű, műanyag tokba bújtatni. Inkább válasszon egy stílusos öltözetet, ami ráadásul rendkívüli védelmet is nyújt telefonjának! Biztosan jól jön majd akkor, ha telefonja veszélynek van kitéve. A kifinomult kialakításnak köszönhetően megvédi telefonját a nap mint nap rá leselkedő veszélyektől.

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos tok extra védelemmel
  • Tökéletesen ellenáll az esésnek (megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai szabványnak)
  • Teljes védelem a készüléknek, és magasított szél a képernyő megkarcolódása ellen
  • Nagy gombok a könnyebb kezeléshez
  • Az iPhone 5S/SE készülékekhez tervezve

Más, mint a többi

A tok olyan egyedülálló, szabadalmaztatott és összetett konstrukcióval rendelkezik, amely kihasználja, hogy a kemény külső nagyobb szerkezeti szilárdságot nyújt, míg a puha belső elnyeli az ütéseket. Tehát a tok annyira jól "páncélozott", hogy megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai szabványnak. Ezzel együtt nem növeli a készülék tömegét, és nem korlátozza a telefon funkcióit.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Composite Case Cobalt iPhone 5s/ SE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UAG Composite Case Cobalt iPhone 5s/ SE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Composite Case Cobalt iPhone 5s/ SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Composite Case Cobalt iPhone 5s/ SE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ