Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

UAG Composite Case Black iPhone 5s/ SE

Termékkatalógus
UAG Composite Case Black iPhone 5s/ SE
5 5 értékelés
Védőtok -iPhone 5S/SE készülékhez, nagyon tartós fedél eredeti kivitellel, szabadalmaztatott kompozit szerkezet, tok megerősített sarkokkal, megfelel a drop-(MIL STD 810G 516,6) katonai szabványnak
Kód:  UAG004f Termékszám:  IPHSE/5S-BLK Gyártó honlapja:

UAG Composite Case Black iPhone 5s/ SE

Az iPhone 5. generációs mobiltelefonja az elektronika luxus darabjai közé tartozik, így biztosan nem lenne helyes egy egyszerű, műanyag tokba bújtatni. Inkább válasszon neki egy stílusos öltözetet, ami telefonjának még rendkívüli védelmet is nyújt. Biztosan jól jön, ha telefonja veszélybe kerülne. A kifinomult kialakításnak köszönhetően megvédi telefonját a minden nap rá leselkedő veszélyektől.

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos tok extra védelemmel
  • Tökéletesen ellenáll a esésnek (megfelel a MIL STD 810G 516,6 katonai szabványnak )
  • Teljes test védelem és magasított oldal a képernyő karcolásai ellen
  • Nagy gombok a könnyebb kezeléshez
  • Az iPhone 5S/SE készülékekhez tervezve

Az egyik tok nem olyan, mint a másik

A tok olyan egyedülálló, szabadalmaztatott és összetett konstrukcióval rendelkezik, amely kihasználja, hogy a kemény külső nagyobb szerkezeti szilárdság nyújt, míg a puha belső elnyeli az ütéseket. Leszögezhetjük tehát, hogy a tok annyira jól "páncélozott", amely megfelel a MIL STD 810G 516,6 katonai szabványnak. Ezzel együtt nem növeli a készülék súlyát  és nem korlátozza a telefon funkciót.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Composite Case Black iPhone 5s/ SE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UAG Composite Case Black iPhone 5s/ SE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Composite Case Schwarz iPhone 5s/ SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Composite Case Schwarz iPhone 5s/ SE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ