Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

UAG Plasma Ice Clear LG G6

Termékkatalógus
UAG Plasma Ice Clear LG G6
5 3 értékelés
Telefon tok - rendkívül tartós borító egyedi design-nal, szabadalmaztatott kompozit szerkezet, a védőtok sarkai meg vannak erősítve, megfelel a katonai ejtés szabványoknak (MIL STD 810G 516,6)
Kód:  UAG054b025 Termékszám:  LGG6-L-IC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UAG Plasma Ice Clear LG G6

Szeretne LG G6 telefonjához megbízható és nagyon ellenálló tokot, de nem alkuszik meg a kinézetet illetően? Akkor mi vonzó megoldást kínálunk Önnek az Ice Clear formatervezésű UAG Plasma képében, amely megfelel a szigorú MIL STD 810G 516,6 katonai szabványoknak. A tok oldalának csúszásgátló felülete csökkenti az elejtés valószínűségét, és megkönnyíti a mindennapi használatot. Az esetleges zuhanás esetén a telefon úgyis nehezen sérülhetne meg a sarkak megerősített védőrétegének köszönhetően. Magától értetődő dolog minden csatlakozóhoz és oldalsó gombhoz való hozzáférés, kivágás a kamera lencséjének és a vakunak.

Az LG G6 védőtok főbb jellemzői

  • LG G6 mobiltelefonhoz
  • Luxus Ice Clear design
  • Minőségi csiszolt fém kivitel
  • Megfelel a katonai MIL-STD810G szabványnak
  • Csúszásmentes felület
  • Megerősített rétegek a sarkakon
  • Megvédi a telefont az esések, karcolások és szennyeződések ellen
  • Könnyű hozzáférés a csatlakozókhoz és ujjlenyomat érzékelőhöz
  • Praktikus és könnyű védőtok

Minőségi kivitelezés

Maga az UAG Plasma Ice Clear védőtok könnyített kompozit és gumi kombinációjából áll, aminek következménye az extra szilárdság és az ellenállóság. A praktikus kialakítás túlnyúlik az első oldalon, így nem kell félnie, ha a telefont kijelzővel lefelé teszi le. Ez a védőtok pontosan illeszkedik az LG G6 telefon méreteihez, és egyedi elegáns megjelenést ad neki.

 
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UAG Plasma Ice Clear LG G6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Plasma Ice Clear LG G6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UAG Plasma Ice Clear LG G6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Plasma Ice Clear LG G6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Plasma Ice Clear LG G6.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ