Shop roku Akvizice ApF HU

UAG Plazma citron sárga iPhone 7 Plus / 8 Plus-hoz

Termékkatalógus
UAG Plazma citron sárga iPhone 7 Plus / 8 Plus-hoz
Telefon tok - iPhone 7+/ 6s+, kiváló minőségű, eredeti formatervezésű, szabadalmaztatott kompozit kialakítás, szögletes sarkok megerősítve, katonai szabványokkal (MIL STD 810G 516.6)
Kód:  UAG050n Termékszám:  IPH8/7PLS-L-CT Gyártó honlapja:
UAG Plazma citron sárga iPhone 7 Plus / 8 Plus-hoz Megszűnt

UAG Plazma citron sárga iPhone 7 Plus / 8 Plus-hoz


Olyan tokot keres, amely extrém körülmények között, sportolás vagy túrázás során is védi az iPhon 6s+/ 7+ készülékét? Ez az UAG Trooper Black védőtok pontosan az, amit keres. Az egyedülálló, fémötvözet és a bőr kivitelezés nem csak ellenáll az eséseknek, hanem készülélének új külsejét is élvezheti vele.  A nemkívánatos elejtés megelőzése érdekében a védőtok teteje csúszásmentes anyagból készül. A masszív konstrukció ellenére az iPhone könnyedén vezérelhető, feltölthető és szinkronizálható.


Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás
  • 5-réteg védelem
  • Egyszerű vezérlés és telefontöltés
  • Megfelel a katonai szabványoknak
le
UAG Plasma Citron Yellow

le
UAG Plasma Citron Yellow - tank mezi kryty

5 rétegből álló védelem

5 rétegből álló védelem

A tok fejlesztése során nem spóroltak az anyaggal. A tok sarkait meg kell erősíteni, hogy megóvja a telefont az ütésekből és sokkhatásokból. A védőtok öt rétegből áll, amelyek együttesen sokoldalú védelmet nyújtanak a telefonnak. Ezt bizonyítja a katonai vizsgálatokon való duplán sikeres teljesítés, a MIL STD 810G 516.6 szabvány eléréséhez.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UAG Plazma citron sárga iPhone 7 Plus / 8 Plus-hoz
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Plasma Citron Yellow pro iPhone 7 Plus /8 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UAG Plasma Citrón Yellow pre iPhone 7 Plus/8 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Plasma Citron Gelb für iPhone 7 Plus / 8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Plasma Citron Gelb für iPhone 7 Plus / 8 Plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ