Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

UAG Plyo case Ash Smoke iPhone 8/7/6s

Termékkatalógus
UAG Plyo case Ash Smoke iPhone 8/7/6s
5 1 értékelés
Telefon tok - rendkívül tartós borító eredeti designnal, megerősített sarkokkal, megfelel a katonai drop-szabványoknak (MIL STD 810G 516,6), töltése és szinkronizálási lehetőség miközben a telefon a tokban van,Samsung Pay és a Samsung Wireless Charging kompatibilis
Kód:  UAG054b41 Termékszám:  IPH8/7-Y-AS

UAG Plyo case Ash Smoke iPhone 8/7/6s

Az UAG Plyo Case Ash Smoke védőtok az egyik legjobb kinézetű, de ennek ellenére legstrapabíróbb tok iPhone 8, 7 vagy 6s számára. A fedél elsősorban kellemesen meglepetést jelent a tömege és az áttetsző fehér design miatt. A Plyo Case másik előnye a csúszásgátló anyag, amelynek köszönhetően a telefon mindig a kezében marad. Akkor sem kell aggódnod, ha leejted a Plyo tokot. Ez a védőtok kemény műanyagból készült és megerősített sarkokkal védi a telefont az ütődésektől és a rázkódásoktól. A gombok finoman kiállnak a tokból, így egyszerűen növelheted vagy csökkentheted alkalmanként a hangerőt. A könnyedén hozzáférhető portok biztosítják a telefon zökkenőmentes töltését és szinkronizálását.

Főbb jellemzők lepel UAG Plyo Case Ash Füst iPhone 8/7 / 6 / 6s

  • Átlátszó kivitel kiváló védő tulajdonságokkal
  • Csúszásgátló anyaggal
  • UAG Plyo eset megfelel a katonai drop-szabványoknak (MIL STD 810G 516,6)
  • Egyszerű töltés és szinkronizálás amíg a készülék a tokban van
  • A Plyo Case pehelykönnyű

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UAG Plyo case Ash Smoke iPhone 8/7/6s
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Plyo case Ash Smoke iPhone 8/7/6s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UAG Plyo case Ash Smoke iPhone 8/7/6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Plyo Case Ash Smoke iPhone 8/7/6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Plyo Case Ash Smoke iPhone 8/7/6s.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ