UAG Scout iPad Pro Fekete

Termékkatalógus
UAG Scout iPad Pro Fekete
5 3 értékelés
Védőtok - csúszásmentes anyag, megerősített sarkok, ellenáll zuhanásnak/rezgésnek/ütésnek, megfelel a katonai szabványoknak (MIL STD 810G 516,6), beépített toll tartó,5 pozíciós dönthető integrált állvány, a készülék a tok eltávolítása nélkül tölthető
Kód:  UAG028n Termékszám:  UAG-IPDPRO-BLK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UAG Scout iPad Pro Fekete

Az UAG által készített eredeti védőtok maximális biztonságot és a védelmet kínál. Rendkívüli hatékonysága főleg akkor szembetűnő, amikor egy véletlen helyzetben az iPad leesik, ugyanakkor ennél sokkal többre hivatott. Mindenféle mechanikai sérülést tökéletesen megelőz, tökéletesen tartós és maximálisan illeszkedik a készülékre. Véd a különösen érzékeny részeken is, amely egy földre esés esetén kifejezetten sérülékeny pontja az iPadnek. A beépített alumínium állványnak köszöhetően szabadon mozgatható és kitámasztható. Könnyedén elérhető továbbra is minden gomb és csatlakozó. A hatékony védelemmel ellentátben a képernyő nem veszít érintésérzékenységéből. A katonai szabványoknak is megfelel (MIL STD 810G 516,6). 

Legfontosabb jellemzők

  • iPad Pro (12,9") számára
  • FrogSkin ™ csúszásmentes bevonat
  • Alumínium állvány (5 választható pozíció)
  • Beépített toll tartó 
  • Kompatibilis az Apple Smart Keyboarddal
  • Ellenálló és esésekkel és az ütésekkel szemben

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Anyag
Gumi Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Anyag
Gumi Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Scout Black iPad Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UAG Scout Black iPad Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Scout Black iPad Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Scout Black iPad Pro.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ