A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

UAG Trooper White iPhone 7/6s

Termékkatalógus
UAG Trooper White iPhone 7/6s
Védőtok - ellenálló és minőségi tok eredeti design-nal, szabadalmaztatott egységes szerkezet, akár 4 hitelkártya tárolási lehetősége, a tok sarkai merevítettek, megfelel a MIL STD 810G 516,6 szabványnak
Kód:  UAG053f Termékszám:  UAG-IPH7/6S-T-WH

UAG Trooper White iPhone 7/6s


Olyan védőtokot keres, amely megvédi az iPhone 6/6s/7 mobiltelefonját extrém körülmények között, esetleg sportoláskor vagy túrázáskor? A Trooper Rust védőtok az  UAG vállalattól pontosan az, amit keres. Az egyedülálló szabadalmaztatott szerkezet, amely fémötvözet és bőr kombinációja, nemcsak teljesen ellenáll az esésnek, de hamisítatlan formatervezésével is megragadja Önt. A kézből való véletlen kicsúszás ellen a tok felső része  csúszásgátló anyagból készült. A masszív szerkezet ellenére az iPhone könnyen irányítható, tölthető és szinkronizálható.


Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló szabadalmaztatott szerkezet
  • 5 rétegű védelem
  • Könnyű használat és feltöltés 
  • Megfelel a katonai szabványoknak
  • Lehetőség van  akár 4 hitelkártya tárolására is
le
UAG Trooper White

le
UAG Trooper White - tank mezi kryty

Tank a tokok között

Tank a tokok között 

A tok fejlesztésekor valóban nem spóroltak az anyagokon. A tok sarkai megerősítettek, és védik a telefont az ütésektől és a rázkódástól. A tok teste 5 rétegből áll, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak a telefonnak. Ezt támasztja alá, hogy a védőtok kétszeresen is kiállta a MIL STD 810G 516.6 szigorú katonai szabvány tesztejit. A tok hátsó részén elegendő hely van akár 4 hitelkártya tárolására is.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Trooper White iPhone 7/6s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UAG Trooper White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Trooper White iPhone 7/6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Trooper White iPhone 7/6s.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ