Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

UAG Trooper Black a következőhöz: iPhone 7 Plus / 6s Plus

Termékkatalógus
UAG Trooper Black a következőhöz: iPhone 7 Plus / 6s Plus
Védőtok - ellenálló és minőségi tok eredeti design-nal, szabadalmaztatott egységes szerkezet, akár 4 hitelkártya tárolási lehetősége, a tok sarkai merevítettek, megfelel a MIL STD 810G 516,6 szabványnak
Kód:  UAG053n Termékszám:  IPH8/7PLS-T-BK Gyártó honlapja:
UAG Trooper Black a következőhöz: iPhone 7 Plus / 6s Plus Megszűnt

UAG Trooper Black a következőhöz: iPhone 7 Plus / 6s Plus


Olyan védőtokot keres, amely megvédi az iPhone 6+/6s+/7+ mobiltelefonját extrém körülmények között, esetleg sportoláskor vagy túrázáskor? Akkor a Trooper Black védőtok az  UAG vállalattól pontosan a megfelelő választás. Az egyedülálló szabadalmaztatott szerkezet, amely fémötvözet és bőr kombinációja, nemcsak teljesen ellenáll az esésnek, de hamisítatlan formatervezésével is megragadja Önt. A kézből való véletlen kicsúszás ellen a tok felső része  csúszásgátló anyagból készült. A masszív szerkezet ellenére az iPhone könnyen irányítható, tölthető és szinkronizálható.


Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló szabadalmaztatott szerkezet
  • 5 rétegű védelem
  • Könnyű használat és feltöltés 
  • Megfelel a katonai szabványoknak
  • Lehetőség van  akár 4 hitelkártya tárolására is
le
UAG Trooper Black

le
UAG Trooper Black - tank mezi kryty

Tank a tokok között

Tank a tokok között 

A tok fejlesztésekor valóban nem spóroltak az anyagokon. A tok sarkai megerősítettek, és védik a telefont az ütésektől és a rázkódástól. A tok teste 5 rétegből áll, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak a telefonnak. Ezt támasztja alá, hogy a védőtok kétszeresen is kiállta a MIL STD 810G 516.6 szigorú katonai szabvány tesztjeit. A tok hátsó részén elegendő hely van akár 4 hitelkártya tárolására is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Trooper Black pro iPhone 7 Plus /6s Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UAG Trooper Black pre iPhone 7 Plus/6s Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Trooper Black für iPhone 7 Plus / 6s Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Trooper Black für iPhone 7 Plus / 6s Plus.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ