AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Ubiquiti Edge Router

Termékkatalógus
Ubiquiti Edge Router
4,0 2 értékelés
Router - 8x GLAN, 800 MHz processzor frekvencia, 256 MB RAM, 1 db RJ-45 port, 8 10/100/1000Base-T port, TCP/IP, DHCP, NAT, DNS, IPsec, L2TP, 8 Gb/s váltókapacitás,
Kód:  PW088c Termékszám:  ER-8

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ubiquiti Edge Router

Az EdgeRouter ER-8 egy erőteljes Ubiquiti rack router az új EdgeMAX termékcsaládból. Nyolc Ethernet portja és 800 MHz-es kétmagos processzora van. Leginkább közép- és nagyvállalatok számára alkalmas, ahol biztosítja a vállalati hálózaton belüli forgalomirányítást. A router kétmillió másodpercenkénti nagy átviteli sebességet és 99,9% -os rendelkezésre állást tesz lehetővé, így még drágább routerekkel is felveszi a versenyt.

Professzionális paraméterek

 

A routernek az alapja egy kétmagos MIPS64 processzor 800 MHz-es hardveres gyorsítással, amelyet 2 GB DDR3 és 4 GB adattárolási kapacitással egészítettek ki. A hálózatra való csatlakozást nyolc gigabites Ethernet port biztosítja, egy port pedig az adminisztrációt szolgálja.

Széleskörű beállítási lehetőségek

 

Az EdgeOS operációs rendszere, amely a router része, rendkívül stabil, számos hasznos funkcióval. Támogatja az IPv6 protokollt, a statikus útvonalválasztást, az OSPFv3, a RIP és a BGP protokollokat. A biztonsági funkciók közül ACL és Zone tűzfalakat, NAT, OpenVPN, IPSec és PPTL L2TP protokollokat kínál. A DHCP, a DNS továbbítás és a szolgáltatásminőség (QoS) szolgáltatás természetesen magától értetődő.

egyszerű kezelhetőség

 

A router egy intuitív, fejlett grafikus felhasználói felületet kínál, amely felügyeli az összes fent leírt funkciót, valamint az aktuális állapotinformációkat. A naplózási események és a részletes forgalmi statisztikák természetesen rendelkezésre állnak. Az interfész könnyen elérhető egy webböngészőn keresztül. A router konfigurálásának másik módja a soros porton és CLI-n keresztüli hozzáférés, vagy SSH-n keresztül.

Paraméterek

Szélesség
484 mm Kész!
Magasság
164 mm Kész!
Mélység
44 mm Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Rack Kész!

Méret

Szélesség
484 mm Kész!
Magasság
164 mm Kész!
Mélység
44 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
8 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
2 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 300 g Kész!

Portok

RJ-45
1 db Kész!
10/100/1000Base-T
8 Kész!

Processzor

Frekvencia
800 MHz Kész!

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok
TCP/IP, DHCP, NAT, DNS, IPsec, L2TP Kész!

Interfész

LAN (fix)
8 × Kész!

Tárhely

Rendszermemória
256 MB Kész!

Típus és funkció

Funkciók
Port VLAN, QoS Kész!
Típus
Router Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ubiquiti Edge Router Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti EdgeRouter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ubiquiti EdgeRouter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ