Akvizice ApF HU Shop roku

Ubiquiti EdgeRouter X

Termékkatalógus
Ubiquiti EdgeRouter X
4,8 66 értékelés
Router - 2× GLAN, 2× választható G LAN/WAN, 880 MHz processzor frekvencia, PPTP, L2TP,
30 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PW088g Termékszám:  ER-X Gyártó honlapja:

Ubiquiti EdgeRouter X

Ubiquiti EdgeRouter X egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Az EdgeRouter X egy nagy teljesítményű asztali router az Ubiquiti gyártótól, a vadiúj EdgeMAX termékcsalád részeként került a piacra. Öt Ethernet portja és 880 MHz-es kétmagos processzora van. Megfelelhet kis- és középvállalkozások számára a vállalati hálózaton belüli útvonaltervezésre. Router garantálja a magas teljesítményt (akár egymillió pps), 99,9% -os rendelkezésre állás mellett, könnyedén felveheti a versenyt a sokkal drágább routerekkel is. Emellett passzív PoE funkcióval rendelkezik, amely praktikus tápfeszültséget biztosít hálózati kábelen keresztül.

A legjobb ár / teljesítmény arány a piacon

  • Magas biztonság és széles adminisztrációs képességek
  • Hatékony processzor és Edge operációs rendszer az egyszerű eszközkezeléshez
  • Speciális útválasztási lehetőségek
  • Kompakt méretek és falra szerelési opció

Profi paraméterek

Ennek az útválasztónak a magja 880 MHz-es, kétmagos processzor, hardveres gyorsítással, amelyet 256 MB memória egészít ki. Öt gigabites Ethernet porttal rendelkezik, hogy csatlakoztathasd a hálózathoz, és még egy port az adminisztrációhoz. A router egyik legnagyobb előnye az ár / teljesítmény arány, ami jóval magasabb, mint a jelenleg a piacon fellelhető hasonlő termékeké.

Beállítási lehetőségek széles skálája elérhető

Az útválasztó EdgeOS operációs rendszere rendkívül stabil rendszer, számos hasznos funkcióval. Támogatja az IPv6 protokollt, a statikus útvonalválasztást, az OSPFv3, a RIP és a BGP protokollokat. A biztonsági funkciók közül ACL és Zone tűzfalakat, NAT, OpenVPN, IPSec és PPTL L2TP protokollokat kínál. A DHCP, a DNS továbbítás és a szolgáltatásminőség (QoS) funkciók természetesen szintén elérhetőek..

Egyszerű vezérlés

A router intuitív grafikus felhasználói felületet kínál, amely által a fent ismertetett összes funkció elérhető és az aktuális állapotinformációt vezérli. A naplózási események és a részletes forgalmi statisztikák természetesen magától értetődőek. Az interfész könnyen elérhető egy webböngészőn keresztül. A router konfigurálásának másik módja a soros porton és CLI-n keresztüli hozzáférés, vagy csatlakozás SSH-n keresztül.

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Frekvencia
880 MHz Kész!
Szabványok és protokollok
PPTP, L2TP Kész!
WAN (fix)
0 × Kész!
LAN (fix)
2 × Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Processzor

Frekvencia
880 MHz Kész!

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok
PPTP, L2TP Kész!

Interfész

WAN (fix)
0 × Kész!
LAN (fix)
2 × Kész!
LAN/WAN (választható)
2 × Kész!
LAN/DMZ (fix)
1 × Kész!

Típus és funkció

Funkciók
Port VLAN, QoS Kész!
Típus
Router Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ubiquiti EdgeRouter X
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ