A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Ubiquiti EdgeRouter X SFP

Termékkatalógus
Ubiquiti EdgeRouter X SFP
4,9 14 értékelés
Router - 5× választható G LAN/WAN, 880 MHz processzor frekvencia, 256 MB RAM, IPsec, PPTP, L2TP,
30 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PW088h Termékszám:  ER-X-SFP Gyártó honlapja:
Ubiquiti EdgeRouter X SFP 30 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

32 180 Ft
Szett megvásárlása

Ubiquiti EdgeRouter X SFP

Ubiquiti EdgeRouter X SFP egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

EdgeRouter Lite nagy teljesítményű asztali router. A gyártó Ubiquiti cég teljesen új termékcsaládja, az EdgeMAX öt Ethernet porttal és egy kétmagos processzorral, amelynek a teljesítménye 880 MHz. Ezért különösen alkalmas a kis és közepes méretű vállalkozások számára, így biztosítva az útvonalat a vállalati hálózathoz. Az EdgeMAX Router garantálja a magas teljesítményt: akár 1 millió adatcsomagot tud másodpercenként kezelni. Felszereltségének köszönhetően játszi könnyedséggel megbírkózik még a legmegterhelőbb feladatokkal is.

Remek paraméterek

A router tartalmaz egy kétmagos 880 MHz processzort, amely hardveres gyorsítás mellett képes adatcsomagok feldolgozása. A processzor kiegészül 256 MB RAM-mal. A hálózati kapcsolatot öt Gigabit Ethernet port látja el, egy másik portot ezen portok kezelésére használják. Az EdgeMAX router egyik legnagyobb előnye ár /érték aránya, ami jóval magasabb, mint számos versenytársáé.

Profi beállítási lehetőségek

Az EdgeOS operációs rendszer egy nagyon stabil, megbízható rendszert kínál számos hasznos funkcióval. Ez támogatja az IPv6 statikus routingot, a jegyzőkönyveket, valamint az OSPFv3, RIP és BGP funkciókat. Beépített biztonsági funkciói között szerepel az ACL és Zone tűzfal, NAT, OpenVPN, IPSec és L2TP protokoll PPTL. Emellett beépített DHCP-vel rendelkezik, továbbá DNS továbbításra is képes.

Könnyű kezelhetőség

Az EdgeOs rendszer látványos grafikus felhasználói felület biztosít felhasználóinak. A készülék részletes felhasználói felületén keresztül képes lesz irányítani a fent leírt funkciókat, illetve információkat kap a router aktuális állapotáról. Elérhető továbbá eseménynaplózás és részletes forgalmi statisztika is. A felület könnyedén elérhető webböngészőn keresztül. A router beállításának egy másik módja a CLI-n vagy SSH-n keresztül történhet.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Frekvencia
880 MHz Kész!
Szabványok és protokollok
IPsec, PPTP, L2TP Kész!
LAN/WAN (választható)
5 × Kész!
Rendszermemória
256 MB Kész!
Funkciók
Port VLAN, QoS Kész!

Processzor

Frekvencia
880 MHz Kész!

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok
IPsec, PPTP, L2TP Kész!

Interfész

LAN/WAN (választható)
5 × Kész!

Tárhely

Rendszermemória
256 MB Kész!

Típus és funkció

Funkciók
Port VLAN, QoS Kész!
Típus
Router Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ubiquiti EdgeRouter X SFP
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ