Shop roku 30 dnů na vrácení

Boogie Board New JOT 8.5" rózsaszín

Termékkatalógus
Boogie Board New JOT 8.5" rózsaszín
5 1 értékelés
Digitális jegyzetfüzet - íráshoz és rajzoláshoz, 8,5" LCD kijelző, toll, 120 g
Kód:  BB001h9d Termékszám:  J34420001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Boogie Board New JOT 8.5" rózsaszín

A kézírás nem egy elavult dolog és épp erről tanúskodik a Boogie Board New JOT 8.5" digitális notebook is. Amennyiben a kézírást részesíti előnyben a billentyűzet pötyögtetésével szemben, akkor bizonyára ezen digitális notesz az örömére lesz. Kizárólag Önön múlik, hogy mit ír az elektronikus notebookba. Az eszközt használhatja jegyzettömbként emlékeztetők és tervek lejegyzésére, családtagjainak vagy az irodában a kollégáknak szánt üzenetek megírására vagy akár gyermekei szórakoztatására is. A digitális notesz éppúgy otthon, akárcsak az irodában vagy az iskolában is használatba vehető.

Legfontosabb jellemzők

  • A Boogie Board New JOT 8.5" kiváló társ jegyzetek és gondolattérképek készítésében
  • A 8.5"-os kijelző elegendő hellyel szolgál gondolatai lejegyzésére
  • A szöveg mindaddig a képernyőn marad, amíg azt Ön a fenti gomb lenyomásával nem törli
  • A kijelző rendkívül fényes és közvetlen napfényben is jól olvasható
  • A könnyű, vékony és ellenálló konstrukciónak köszönhetően a noteszt mindig magánál tarthatja
  • A beépített mágnes segítségével a notesz hűtőszekrényre vagy más fémfelületre rögzíthető
  • Az elem csupán a szöveg törlésével merül
  • Jot App alkalmazás a feljegyzések mentésére, szerkesztésére és megosztására

A 21. század notesze

A kézírás a 21. században sem ment ki a divatból. Legyen szó akar jegyzet, vázlat vagy gondolattérkép létrehozásáról a Boogie Board New JOT 8.5" egyszerű megoldással szolgál fölösleges parpírlapok nélkül, amelyek zöme egyébként is a szemétkosárban végezné. A notesz kijelzője rendkívül fényes, közvetlen napfényben is jól olvasható és elegendő hellyel szolgál bármire, amit csak le szeretne jegyezni. A nyomásszint-érzékelésnek köszönhetően különböző vastagságú vonalakat rajzolhat. Gondolatait a mellékelt érintőceruza segítségével vetheti a notebook képernyőjére. Amint végzett, a ceruzát elegendő visszahelyezni a notebook alsó részébe. A képernyő az emberi kéz érintésére nem reagál, így nem kell attól félnie, hogy a kijelző véletlenszerű megérintése esetleg jegyzete törlődését vagy bárminemű megrongálását eredményezné.

A notesz, amely mindig kéznél van

A könnyű és vékony design biztosítja, hogy a notebook tárolása kis helyigénnyel jár, így azt bárhová magával viheti, ahol arra igényt tarthat. Mindezek ellenére nyugodt szívvel hagyatkozhat az eszköz tartósságára. A notebookot aggályok nélkül adhatja például gyermek kezébe is. A hátsó részében található beépített mágnes segítségével azt akár hűtőszekrényre is rögzítheti, ahol üzeneteket hagyhat a család többi tagja számára.

Mentés, szerkesztés, megosztás

A tápellátásról hagyományos gombelem gondoskodik, amely kizárólag a jegyzetek törlésével merül. Az elem hozzávetőlegesen 50 000 törlést biztosít. Amennyiben jegyzeteit a törléssel nem szeretné végleg elveszíteni, akkor elegendő az okos készülékekre szánt Jot App alkalmazás letöltése, amely feljegyzései és gondolatai mentését, utólagos szerkesztését, valamint megosztását teszi lehetővé.

 

Paraméterek

Kijelző mérete
8,5" Kész!
Felszerelés
Stylus, LCD kijelző Kész!
Súly
120 g Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
8,5" Kész!
Felszerelés
Stylus, LCD kijelző Kész!
Súly
120 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board New JOT 8.5" růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Boogie Board New JOT 8,5" ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board New JOT 8.5" pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board New JOT 8.5" pink.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ