Doručení zdarma Stellar Blade

Új játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Platform
PC
(37)
PlayStation 5
(160)
PlayStation 4
(61)
Xbox Series X
(92)
Xbox Series S
(20)
Xbox One
(41)
Nintendo Switch
(74)
Licenc
Doboz
(333)
Letölthető
(42)
Kulcs
Steam
(20)
Xbox Live
(23)
Nintendo eShop
(9)
Epic Games Store
(1)
Műfaj
Akció
(224)
RPG
(65)
Kaland
(62)
Szimulátor
(46)
Gyerekeknek
(33)
Szöveg
CS
(37)
EN
(372)
DE
(205)
HU
(5)
RU
(7)
PL
(6)
FR
(15)
ES
(8)
IT
(8)
Zh
(2)
KR
(3)
JP
(2)
Szinkron
CS
(3)
EN
(367)
DE
(165)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(8)
ES
(6)
IT
(5)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Légy üdvözölve a történetközpontú, a nyitott világú, a végtelen többjátékos módokkal rendelkező új játékok világában. Fedezd fel a legújabb játékhíreket és a legújabb játékok kínálatát, amelyekről egyetlen gamernek sem szabad lemaradnia.

Tovább

Játékhírek PC-s és konzolos gamereknek

Nem számít, hogy melyik táborba tartozol. A legújabb játékok minden részletéről egy helyen értesülhetsz akár PC-s, akár konzolos gamer vagy. Dobozos és elektronikus változatban is beszerezheted a különféle címeket, így garantáltan pillanatok alatt hozzájuthatsz az új játékok bármelyikéhez. Válassz a különféle műfajok széles skálájából, beleértve az FPS, a stratégia, sport és még sok más új játékot.

Előzetes benyomások, vélemények és további hírek a játékvilágból, amelyet folyamatosan frissítünk.

Sport játék hírek

EA FC 24

A legismertebb labdarúgó játék folytatása, az EA FC 24 teljes erőbedobással érkezik. A már megszokott fergeteges grafika mellett sokféle játékmódot tartalmaz. A focisták és a tömeg ebben a kiadásban sokkal élethűbben néznek ki, mint az eddigi változatban, és nem utolsó sorban a labda fizikája is folyamatosan javul. A barátokkal is összemérheted a tudásodat egy képernyőn.

NHL 24

Irány a jégpálya az NHL 24 játékkal. Hoki legendák várnak rád a jelenből és az NHL történelméből. Javult a lövések animációja és rengeteg érdekes játékmódot is találsz. Számos új taktikákat próbálhatsz ki a jégen. Képes leszel egy kíméletlen lövéssel szétzúzni az ellenfeledet?

NBA 2K24

Az NBA 2K24 a kosárlabdapályára visz. Rajtad áll, hogy mit szeretnél jobban, a csapat győzelmét, vagy legendává válni. Egy új kosárlabda legenda születésének történetét, vagy a kedvenc játékmódjaidat próbálod ki először? A grafika és a játékosok mozgása ismét javult. Vesd bele magad a zsákolások fergeteges világába.

i

Mindegyik cím többjátékos móddal is rendelkezik, ahol összemérheted tudásodat valódi játékosokkal.

A legújabb akciójátékok

Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake: A Capcom őrült módjára készíti a remake-eket, és ez a trend a még mindig nagyon népszerű negyedik részt sem "kerülte el". Ami nem is baj, mert a fejlesztők ezúttal sem lőttek mellé, és egy olyan remake-et hoztak el nekünk, hogy csak na. A második és harmadik Resident Evil remake-ek szellemében készült - tiszteletben tartja az eredetit, de minden jobban néz ki, modern irányítási sémát kapott (végre menet közben is célozhatunk), és az eredeti játékot kívül-belül ismerő, megrögzött rajongóknak is újdonságot kínál. Ha szereted ezt a műfajt, a Resident Evil 4 Remake-et ne hagyd ki!

Hogwarts Legacy (Harry Potter RPG)

Hogwars Legacy: Az akció-RPG-k és a szemüveges, homlokán sebhelyes fiú világának rajongói kiváló címet kaptak 2023-ban, ahol nem Harryvel, Ronnal vagy Hermionéval találkozhatsz, hiszen a 19. század végén játszódik, hanem saját varázslót vagy boszorkányt hozhatsz létre, akivel együtt élhetsz át varázslatos kalandokat egy gazdag, nyitott világban, amely a legapróbb részletekig tiszteletben tartja a J.K. Rowling által megalkotott könyv forrásanyagát.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor: Cal Kestis történetének folytatása, a Star Wars Jedi: Survivor az akció és kaland játékmenet várva várt keveréke, mely lenyűgöző harci rendszert, ugráló árkádokat és térbeli rejtvényeket hoz magával. Ezenkívül magával ragadóan bővíti ki a filmes franchise harmadik és negyedik része közötti hivatalos kánon történetét. Mindezek egyvelege nagyon jól működik, így a Survivor nemcsak a Star Wars rajongók számára nyújt érdekes címet, hanem a látványos, hősies kalandok és a szórakoztató karakterek kedvelőinek is.

Melyik játékok a legkedveltebbek? Olvasd el a cikket az elmúlt időszak legjobb játékairól.

Játékhírek az autóversenyzés világából

Need for Speed Unbound

A Need for Speed Unbound egy adrenalinnal teli élménnyel szolgál. Versenyezz az idő ellen, járj túl a zsaruk eszén, és indulj a The Grand heti selejtezőin, a Lakeshore végső versenyzői kihívásán. Töltsd meg a garázst precízen hangolt, egyedi járgányokkal, és gurulj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.

WRC 5 FIA World Rally Championship

A WRC 5 FIA World Rally Championship felejthetetlen élményt nyújt. Készülj fel egy valóban reális élményre, mivel a játéknak számos olyan technológiája van, amely élénken hozzájárul az egész élmény valóságához. A dinamikus időjárás mellett, amikor korán reggel, a nap folyamán vagy akár az éjszaka közepén is el lehet indulni, a különböző időjárási és diszperziós feltételek (a reggeli ködtől a vakító fénytől kezdve a hóviharokig) szintén jelen van.

Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 egy teljesen nyitott világot hoz Xbox One-ra és PC-re. A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed világ legjobb autóinak százaival!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
377 termék
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -21 %
14 990 Ft 19 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1287
Emergency Call - The Attack Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy tűzoltó szerepébe, és bizonyítsd be képességeidet egy sor izgalmas kihívásban. Legyen szó lakástűzről, égő autóról egy alagútban, emberek mentéséről egy liftből, vagy veszélyes tűzesetekről kereskedelmi épületekben, irodaházakban vagy mélygarázsban
12 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0608
5,0
Pokémon Violet + Area Zero DLC - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
Leárazás -22 %
24 890 Ft 31 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1314
5,0
Tekken 8 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek és a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
Leárazás -20 %
19 890 Ft 24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0372std
4,7
Banishers: Ghosts of New Eden - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Bánisherek, azaz szellemvadászok, akik megfogadták, hogy megvédik az élőket a túlélő szellemek és lidércek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetés után Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a páros kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná meg Anteát az átoktól.
23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0502
5,0
RoboCop: Rogue City - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0347
5,0
WarioWare: Move It! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és party
+Ajándék Ajándék WarioWare - Postcard set melynek értéke 3 290 Ft
Leárazás -32 %
12 090 Ft 17 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1238
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
4,7
Prince of Persia: The Lost Crown - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Szuper ár
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1231
5,0
Lara Croft and the Temple of Osiris - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, árkád és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Guardian of Light kiváló akciójáték folytatása. Győzz le több száz ellenséget az egyiptomi alvilágból, oldj meg trükkös rejtvényeket és kerüld el a halálos csapdákat, mindezt gyönyörű grafikai köntösben.
4 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX120
5,0
Another Code: Recollection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1318
5,0
UFC 5 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - Az EA SPORTS UFC 5 a Frostbite engine támogatásával a verekedős játékok következő generációját képviseli. A páratlan grafikai fejlesztésektől kezdve a teljesen új sérülés- és orvosi szünetrendszerekig, amelyek igazán hitelesen befolyásolják a játékmenetet. Ez a játék a lehető legvalósághűbb.
Leárazás -20 %
13 190 Ft 16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0442
4,0
30 Sport Games in 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, árkád és party - Egyedülálló parti játék, mely egy csomagban harminc különböző sportot kínál. Hívjátok ki a családot vagy a barátokat, és lássuk, ki lesz a legjobb közületek! Válasszatok olyan játékmódot, amely épp megfelel nektek: Legyen az egy gyors meccs vagy akár bajnokság? Csapatjáték vagy minden játékos magáért? Csak rajtatok múlik, hogyan döntötök - mindenesetre rengeteg különféle sportot fogtok felfedezni.
9 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1277
5,0
Football Manager 2024
PC játék - elektronikus licenc, Steam és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Fedezd fel a győzelem új módjait a Football Manager 2024-ben, a sorozat történetének legösszetettebb változatában. Az innovatív új eszközök és funkciók lehetővé teszik a számodra, hogy a világ legnagyobb futballklubjainak főnökeként a pályán és a pályán kívül is sikereket érj el. Akár az a fajta menedzser vagy, aki az azonnali dicsőséget szereti hajszolni, akár az alapoktól építed fel a klubot, a tökéletes kihívás vár rád.
17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1432
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1530
5,0
Truck and Logistics Simulator - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1429
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
15 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0498
5,0
Like a Dragon: Infinite Wealth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0575
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
19 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0514
3,5
Truck and Logistics Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0386
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedíciókra, amelyek a szó szoros értelmében magukkal ragadnak, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Vezess kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
15 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1329
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Leárazás -20 %
17 890 Ft 22 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1271
5,0
Tekken 8: Launch Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek mindenhol és a mozgás súlyosabbá és hangulatosabbá tesznek minden egyes csatát. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
Leárazás -26 %
16 890 Ft 22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1427

Új játékok

Új játékok

A Új játékok kategóriában összesen 377 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ