A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

Új Xbox Series játékok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Ubisoft
(4)
Platform
Xbox Series X
(9)
Xbox One
(2)
Műfaj
Akció
(9)
RPG
(1)
Lövöldözős
(1)
Kaland
(1)
Szöveg
CS
(1)
EN
(9)
DE
(9)
Szinkron
EN
(9)
DE
(7)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Ebben a kategóriában megfelelő új Xbox Series játékok találsz. Jelenleg 9 kiemelkedő árajánlatunk van a új Xbox Series játékok kategóriában. A legolcsóbb új Xbox Series játékok keresed? Akkor nézd meg a olcsó új Xbox Series játékok kategóriát.
9 termék
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Leárazás -30 %
11 890 Ft 16 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0380
Avatar: Frontiers of Pandora Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Leárazás -28 %
22 990 Ft 31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0071ge
Suicide Squad: Kill the Justice League: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A történet a Harley Quinn, Deadshot, Boomerang kapitány és King Shark alkotta Suicide Squadot követi, akiknek egy félelmetes küldetésre kell vállalkozniuk, hogy megmentsék a Földet, és megöljék az The Justice League legjobb DC-hőseit.
Leárazás -38 %
19 890 Ft 32 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0003de
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - tartalmazza a "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" és még sok más bónusz tartalmat
Leárazás -33 %
15 890 Ft 23 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0388
The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Mentsd meg a törpök faluját az elit csapatoddal és Ügyi új találmányának segítségével a zöld kő pusztító hatásától! Élvezd a dinamikus játékmenetet, amely tele van felfedezéssel, ugrálással és még intenzívebb harcokkal Ügyi új találmányának köszönhetően!
Leárazás -22 %
16 290 Ft 20 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0360
Lords of the Fallen - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
Leárazás -25 %
11 890 Ft 15 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0267
Skull and Bones Premium Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones™ veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a veszélyekkel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy megkapó világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Premium Edition tartalma: The Ballad of Bloody Bones Collection, két kiegészítő küldetés, digitális soundtrack, artbook és csempész zseton.Xbox fiókot és Xbox Live Gold előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
Leárazás -28 %
24 890 Ft 34 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0237pe
Skull and Bones Special Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones™ veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a veszélyekkel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy megkapó világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Special Edition az alapjátékot és a "Bloody Bones' Legacy" kiegészítő küldetést tartalmazza. Xbox fiókot és Xbox Live Gold előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
Leárazás -21 %
19 890 Ft 25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0237
Suicide Squad: Kill the Justice League - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A történet egy öngyilkos osztagot követ, amely Harley Quinnből, Deadshotból, Boomerang kapitányból és Shark királyból áll, akiknek nehéz missziót kell vállalniuk a Föld megmentéséért, és meg kell ölniük a The Justice League legjobb DC-hőseit.
Leárazás -23 %
19 890 Ft 25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0003
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ