A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

UleFone Armor 11T 5G fekete

Termékkatalógus
UleFone Armor 11T 5G fekete
3,9 11 értékelés
Mobiltelefon - 6,088"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek MT6873 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,79) fő kamera + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, 5200 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  ULF050b Termékszám:  ULE000421

UleFone Armor 11T 5G fekete

Ez a fejlett UleFone Armor 11T 5G Thermo mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,088" -es képernyővel rendelkezik, amely mérete miatt az egyik legnépszerűbb választás. Kijelzőjének ideális nagysága biztosítja a praktikus kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos MediaTek MT6873 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256GB belső memória biztosított. Ekkora memória elegendő lehet a nagy gamerek vagy a szenvedélyes fotósok számára. A szükséges energiát az erős, 5200 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A mobiltelefon támogatja a vezeték nélküli töltést, így nem kell bajlódni a bosszantó kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Mivel ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. Biztosan jól fog jönni ellenálló kialakítása. Könnyedén ellenáll a földre esésnek 1,5 m magasságból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a nagyszerű Ulefone mobiltelefon 2021 óta van a piacon.

Mobiltelefon UleFone Armor 11T 5G fekete Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Armor 11T 5G fekete Lifestyle

UleFone Armor 11T 5G fekete mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Ezen Ulefone okostelefon 6,088" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát az erős, 5200 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefonon elérhető a praktikus vezeték nélküli töltés
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Víz- és ütésálló az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Könnyedén ellenáll a földre esésnek 1,5 m magasból
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,088"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A kellő energiát az erős, 5200 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Ulefone telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Örömteli lesz minden pillanat, amit ezzel a csodás Ulefone telefonnal töltünk el, mivel 6,088" IPS típusú kijelzője, mely HD 1520 × 720 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A HDR 10+ formátum a legmodernebb technológiák közé tartozik, amely gyönyörűen jeleníti meg a jeleneteket.

Mobiltelefon UleFone Armor 11T 5G fekete Képernyő
Mobiltelefon UleFone Armor 11T 5G fekete Hátoldal

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Ulefone mobiltelefon el van látva 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. Eme Ulefone mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz. A telefon hőkamerával is rendelkezik, ami nagyon jól jön, ha fel akarjuk fedezni a hőveszteség helyét.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen kitartó Ulefone mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5200 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W, ráadásul vezeték nélküli töltéssel. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Ezen Ulefone mobiltelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A remek Ulefone okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB RAM-mal látták el, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória áll rendelkezésre, amely felveszi a versenyt még a számítógépekkel is, és megoldást kínál a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémájára.

Ez az ügyes Ulefone okostelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Ulefone mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található a készüléken. A zenehallgatáshoz használhatod a beépített FM rádiót is. A mobiltelefon jelző diódával is el van látva. A készülék így a kijelző aktiválása nélkül képes értesíteni a felhasználót a különböző eseményekről és állapotváltozásokról. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amellyel lehetséges például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztatni hozzá. A barométer meghatározza a légköri nyomást, és használható magasságmérésre, illetve meteorológiai alkalmazásokhoz. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

164 × 82 × 14 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

295 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,09" Kész!
Kijelző felbontása
1520 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,09" Kész!
Kijelző felbontása
1520 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,79 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,79 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Hőkamera Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 200 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek MT6873 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MP4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UleFone Armor 11T 5G fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UleFone Armor 11T 5G černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UleFone Armor 11T 5G čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UleFone Armor 11T 5G 8 GB / 256 GB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UleFone Armor 11T 5G 8 GB / 256 GB Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ