AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete

Termékkatalógus
UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete
4,4 21 értékelés
Mobiltelefon - 6,1"-es IPS kijelző 1560 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio P60 processzor, kameramodul: 16Mpx (f/2,2) fő kamera + 5Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 24W, SOS gomb, 5580 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  ULF051c1 Termékszám:  ULE000425

UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete

Ez a modern UleFone Armor 8 PRO okostelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,1" -es képernyővel rendelkezik, amely mérete miatt a legnépszerűbb típusok közé tartozik. Kijelzőjének optimális nagysága biztosítja a könnyű kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos MediaTek Helio P60 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128GB belső tárhely biztosított. Ekkora memóriával különösebb korlátozás nélkül használhatjuk a telefont. A megfelelő energiát a tartós, 5580 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon nem csak vízálló, hanem ütésálló is. Biztosan jól fog jönni ellenálló kialakítása. Képes túlélni a földre esést 1,5 m magasságból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a modern Ulefone mobiltelefon 2021 újdonsága.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Lifestyle

UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete okostelefon alapvető paraméterei

  • Ezen Ulefone okostelefon 6,1" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A szükséges energiát a tartós, 5580 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Jól bírja a vizet és az ütéseket az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Nem okoz neki gondot a zuhanás 1,5 m magasból
  • A hátlapi kamera felbontása 16 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,1"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 128 GB belső tárhely biztosított
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 5580 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G72 MP3

Ennek a remek Ulefone telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző Ulefone telefonnal töltünk el, mivel 6,1" IPS típusú kijelzője, mely HD 1560 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A telefont gyárilag a fejlett Gorilla Glass védi, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. A HDR 10+ formátum a legmodernebb technológiák közé tartozik, amely minden típusú jelenetet tökéletesen renderel.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Képernyő

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű Ulefone okostelefon fel van szerelve 16Mpx felbontású hátsó kamerával, 5Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. Ezzel a lenyűgöző Ulefone okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku.

Megbízható akkumulátor

Ezen strapabíró Ulefone mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5580 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 24 W. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Hátoldal

Ezen Ulefone mobiltelefon megbízható teljesítményt biztosít

A remek Ulefone mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 128 GB belső tárhely van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is bőven kielégíti, így telepíthetünk egy csomó alkalmazást, készíthetünk videókat, és a játékok mentésével sem lesz gond. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 256 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes Ulefone okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Ulefone mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefonon. Rendelkezik FM rádió funkcióval is. Az SOS gomb megnyomásával segítséget tudunk hívni egészségügyi probléma esetén. Természetesen rendelkezik egy jelző diódával. Lényege, hogy úgy értesítse a felhasználót az eseményekről és állapotváltozásokról, hogy közben nem aktiválja a kijelzőt. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

166 × 82 × 15 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

282 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, SOS gomb, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/2,2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 580 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
24 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio P60 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G72 MP3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UleFone Armor 8 Pro 8 GB / 128 GB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UleFone Armor 8 Pro 8 GB / 128 GB Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ