AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

UleFone Note 11P piros

Termékkatalógus
UleFone Note 11P piros
A kiszállítás
ingyenes
Mobiltelefon - 6,55"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio P60 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 10W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2020, Android operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ULF053b2 Termékszám:  ULE000417
UleFone Note 11P piros 75 390 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Akciós szettek

81 300 Ft
Szett megvásárlása

UleFone Note 11P piros

Ez a modern UleFone Note 11P okostelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. 4 objektívvel rendelkező kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,55" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Helio P60 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memóriával különösebb korlátozás nélkül használhatjuk a telefont. A szükséges energiát az erős, 4400 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a modern Ulefone mobiltelefon 2020 óta van forgalomban.

Mobiltelefon UleFone Note 11P piros Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Note 11P piros Lifestyle

UleFone Note 11P piros okostelefon legfontosabb jellemzői

  • Ezen Ulefone okostelefon 6,55" méretű kijelzővel van ellátva
  • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal funkcionál
  • A megfelelő energiát a tartós, 4400 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátulján 4 kamera található
  • A mobiltelefon IPS 6,55"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint HDR10+ és ívelt élek
  • A fő funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB belső memória biztosított
  • A belső memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A kellő energiát az erős, 4400 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G72 MP1

Ennek a remek Ulefone telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás Ulefone telefonnal töltünk el, mivel 6,55" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legnépszerűbb technológia, amely lenyűgözően renderel minden típusú jelenetet. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is kényelmesen tudjuk tartani a telefont, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék formájához.

Mobiltelefon UleFone Note 11P piros Képernyő
Mobiltelefon UleFone Note 11P piros Hátoldal

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fényképezés alapvető részét képezi a fejlett kamerarendszer négy hátoldali lencsével. Ez az átlagon felüli Ulefone okostelefon fel van szerelve 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással nagyfokú részletességet érhetünk el, és feltárhatjuk az apró struktúrákat. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a lenyűgöző Ulefone okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen Ulefone mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4400 mAh, gond nélkül kibírja akár két napig. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. A töltésre USB-C konnektor használható.

Ezen Ulefone mobiltelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A nagyszerű Ulefone okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. Kellemes kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat tesz lehetővé, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely ideális a legigényesebb felhasználók számára is, így nem okoz problémát a játékok mentése, videók vágása, és számos alkalmazás telepítése. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra képesek vagyunk bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Eme Ulefone mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. Ha fejhallgatóról szeretnél zenét hallgatni, csak használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Ulefone mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A beépített FM rádió is lehetővé teszi a zenehallgatást. A mobiltelefon jelző diódával is el van látva. Lényege, hogy úgy értesítse a felhasználót az eseményekről és állapotváltozásokról, hogy közben nem aktiválja a kijelzőt. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amellyel lehetséges további eszközöket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

166,9 × 77,2 × 9,95 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

220 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,55" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,55" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2020 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
166,9 mm Kész!
Szélesség
77,2 mm Kész!
Mélység
9,95 mm Kész!
Súly
220 g Kész!
Szín
Piros Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,6 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,8 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 400 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio P60 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G72 MP1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok UleFone Note 11P termékhez:

75 390 Ft - 75 390 Ft

UleFone Note 11P piros

Mobiltelefon - 6,55"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio P60 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 10W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2020, Android operációs rendszer
Kosárba
75 390 Ft
Szállításra kész 4 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UleFone Note 11P piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UleFone Note 11P červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UleFone Note 11P červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UleFone Note 11P 8 GB / 128 GB Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UleFone Note 11P 8 GB / 128 GB Rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ