Akvizice ApF HU Slevy s AP+

UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0

Termékkatalógus
UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0
Tisztítókészlet - Multifunkcionális arc- és nyaktisztító kefe, amely eltávolítja az aknékat és egyéb szennyeződéseket a bőrről, valamint segít megelőzni a szem alatti ráncok és karikák kialakulását
Kód:  UNICK662 Termékszám:  0614143137662

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 Megszűnt

UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0

Az UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 multifunkcionális arc- és nyaktisztító forradalmasítja a bőrápolást. Az innovatív tisztítókefe minden bőrtípus kezelésére alkalmas, mind nők, mind férfiak számára, életkortól függetlenül. A készülék szépségszalonokban megszokott professzionális gondoskodást nyújt számodra, az otthoni környezet kényelme és intimitása mellett. Két technológiának köszönhetően 3 azonnal látható eredményt kapsz. Az Unicskin dermo-kozmetikai multifunkcionális tisztítókefe mélyen tisztítja és eltávolítja az aknékat, segít megelőzni a ráncok és a finom vonalak kialakulását, valamint megküzd az öregedés és a fáradtság jeleivel szemben az ajkak és a szemek körül, mint amilyenek például a ráncok, duzzanatok és szem alatti karikák.

Az UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 multifunkciós tisztítókefe főbb jellemzői

  • Az innovatív Unicskin multifunkciós tisztítókefe lágyabb, simább és ragyogóbb bőrt eredményez
  • Tisztítja az arc és a nyak bőrét, harcol a pattanásokkal, feszesíti a bőrt, kezeli az ajkak és a szem környékét
  • A kefefej nem porózus, 100%-ban higiénikus és biztonságos szilikonból készült
  • Multifunkcionális, 100%-ig vízálló tisztítókefe, anti-age hatással, amely zuhanyozás alatti történő használatra is alkalmas
  • A meghosszabbított fogantyúnak köszönhetően könnyen kezelhető, szónikus uniszex tisztítókefe
  • Unicthermo-Sonic 2.0 gazdaságos üzemmóddal (automatikus kikapcsolás 5 perc után)
  • Praktikus asszisztens az Unicskin spanyol dermo-kozmetikai márkától, amely utazáshoz is alkalmas
  • Minden bőrtípusra, minden korosztálynak, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas
  • Akkumulátoros működés, töltése USB-kábellel történik

Egy Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 tisztítókefe két technológiával

Az UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 multifunkcionális arc- és nyaktisztító kefe két nagyszerű technológiát kínál egy innovatív eszközben. A Sonic T-Sonic technológia percenként 10 000 impulzust nyújt. Gyengéd kefe-masszázzsal mélyen megtisztítja a bőrt, felszabadíthatja az eltömődött pórusokat, és eltávolítja a fekete mitesszereket. A szónikus technológia a bőr legmélyebb rétegeire hat, és serkenti a kollagén termelését. A második technológia, a Heated Sonic Technology láthatóan jobb bőr rugalmasságot biztosít és minimalizálja a ráncokat. Alkalmas a nyak és az arc, és különösen az ajkak és a szem környékének kezelésére. Használat után a bőr tökéletesen sima, puha és rugalmas lesz.

Hogyan kell használni az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0-t?

Használd a tisztítókefét minden este lefekvés előtt. A bőr alapos tisztítása és a smink eltávolítása után az arc és a nyak (különösen a T-zóna) bőrét kezeld az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 multifunkcionális szónikus készülékkel.
A kefe 7 sebességgel rendelkezik. Mindegyiket egy adott bőrtípusra tervezték. Az 1–3 sebesség nagyon érzékeny bőrhöz, a 4–6 sebesség a normál, a 7-es sebesség pedig az érett vagy nagyon száraz bőrhöz alkalmas.

1. alkalmazás - a tiszta bőrért pattanások nélkül:
Tisztítsd meg arcod és a nyak területét 60 másodpercig a kefe elülső részével. Vigyél fel tisztítóhabot a kefére és nyomd meg az „ON” gombot. Ezzel elindul a "Mood For Red" kefe mód, amelyet a kefe alján található piros fény is jelez. 60 másodperc elteltével a bőr megtisztul és öregedés elleni kezelést kapott. Állítsd be az impulzus sebességét a bőrtípusnak megfelelően (válaszd a megfelelő sebességet 1-től 7-ig). A kefe kikapcsolásához nyomd meg kétszer az "ON" gombot. Ha elfelejted kikapcsolni, a készülék 5 perc múlva automatikusan kikapcsol. Az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 alkalmazása után meleg vízzel tisztítsd meg a nyak területét és az arcod, majd törölközővel óvatosan szárítsd meg.

2. alkalmazás - a ráncmentes bőrért:
Masszírozd az arcot és a nyakat a kefe hátuljával 30 másodpercig. Vigyél fel a szérumot a kefére, nyomja meg az "ON" gombot és kezeld a szem környékét. Ezzel elindul a "Mood For Red" kefe mód, és a piros fény világítani kezd a kefe alján. Masszírozd a nyakat és az arcot a kefe hátuljával, finoman, körkörös mozdulatokkal. A kefe hatékonyan segíti a kozmetikai termékek teljes felszívódását. Az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 tisztítókefével végzett masszázs ötször hatékonyabb, mint a kézi masszázs. 30 másodperces használata után a bőr látványosan rugalmas és puha lesz.

3. alkalmazás - az ajkak és a szemkörnyék kezelésére (ráncok, duzzanat, sötét karikák kezelésére):
Masszírozd az ajkakat és a szem környékét a kefe hátuljával körkörösen 30 másodpercig. Nyomd meg kétszer az "ON" gombot. Ezzel elindul a "Mood For Blue" kefe mód, és kék fény kezd világítani a kefe alján. Az intenzitás 10 000 impulzus percenként, amely rendszeres időközönként megszakításra kerül. Helyezd a kefe hátulját az ajkaidra és a szemedre, és hagyd, hogy 30 másodpercig kezelje és masszírozza a bőrt. Az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 kefe szakaszos rezgései támogatják a nyirokcsatorna működését, hatékonyan kezelve a szem körüli érzékeny területet.

Anyaga:
100% -ban nem porózus, higiénikus orvosi szilikon, hitelesített minőségben

A csomag tartalma:
1 × Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 arckefe
1 db USB töltőkábel


Paraméterek

Típus
Kefe Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Ráncok csökkentése Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Ráncok csökkentése Kész!

Típus

Típus
Kefe Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Ráncok csökkentése Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Ráncok csökkentése Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ