30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

UNOLD 78605

Termékkatalógus
UNOLD 78605
Turmixgép 2000W, 2l kanna műanyag skála, 32000ot / min. Sebesség folyamatos ellenőrzési funkció Impulzus, Ice-összetörni, rozsdamentes acél kések
Kód:  UNLSM001 Termékszám:  78605

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UNOLD 78605

Extra nagy teljesítményű turmixgép német márka Unold készít különféle ízletes turmix koktélok, hogy megadja a szervezet a szükséges vitaminok, antioxidánsok és rostok. Nem probléma is őröljük gabonafélék, kávé és diófélék és rozsdamentes acél kések tudja kezelni jég aprításához. Válasszon a 3 programok vagy hasznosítani kézi vezérléssel változtatható sebességgel. Motor mixer 2000 Watt alakul 32000 percenkénti fordulatszámot, és így könnyen összetörni minden összetevő. Más keverők ilyen nagy sebességű működés általában együtt jár a bosszantó rázkódásnak és ütésnek. Ebben az esetben a Unold hozzáadott csillapító gumi alátét között a motor rész és a tartály.

Főzőpoharat speciálisan kialakított optimális le-mix elnyeli a teljes tartalmát, és nem idegen ízek és illatok. Fel van szerelve egy tökéletesen záró fedéllel, amelynek végén egy levehető mérőpohár. Csemegék egyszerű ellenőrzéseket 3 gombbal és egy forgó tárcsát. A jobb stabilitás a készülék fel van szerelve csúszásmentes lábak, amelynek köszönhetően lesz jól mixer és különösen biztonságos. Természetesen van elleni védelem a motor túlmelegedését, és értékelik a rendszer a biztonságos indítás a készülék.

Exkluzív turmix Unold

  • Nagy teljesítmény és használata rengeteg lehetőség
  • Motor képes kezelni akár 32.000 rpm
  • Speciálisan kialakított kancsó 2 l diplomázott
  • Tökéletesen szigetelt fedél eltávolítható mérőedény
  • 3 program (enyhe keverés, aprítás jég, impulzus mix)
  • Lehetőség manuális kontroll folyamatos sebesség szabályzó
  • Maximális éles rozsdamentes acél kés kezelni még keményebb darabokat
  • Gumibetéttel csillapítja a rezgéseket és ütések
  • Egyszerű, intuitív kezelés
  • A kompakt méretei 44 × 21 × 20 cm

Minőségi kivitelezés alapján

A turmixgép készült kemény, tartós anyagoApproxól készült, hogy azok középpontjában a transzfer vagy stabil alap csúszásmentes lábak. 2 tartály liter úgy van kialakítva, hogy létrehozott egy örvény légkeverés és a végeredmény valóban tökéletes. A fedél a tartály vízálló, és benne talál egy töltő nyílást, amelyen keresztül kényelmesen anyagok hozzáadása nélkül eltávolítja az egész fedelet. Erőteljes motor zökkenőmentesen összekeverjük a szokásos gyümölcsök, zöldségek és készítsen neki Trends "nyers" snack-rekord idő alatt.

különböző célokra

Kifinomult eszköz alkalmas nem csak a keverési klasszikus, hanem őrölni különböző anyagok írja gabonafélék, kávé vagy dió. Nyáron be friss gyümölcs vagy zöldség ital tartály jég felüdülést. Ez segít felkészülni lágy kenhető, kötszerek frissen tépett összetevőket. Ez kínál rengeteg beállítási lehetőség, mint a gyorshívó, programokat vagy impulzus keverés. Ez teljesen rajtad múlik, milyen rázós az összhang, amire vágysz. Kényelmes előre beállított program automatikusan működnek, és turmixgép dolgozik velük egyedül. Eközben akkor folytassa egyéb tevékenységek.

Paraméterek

Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

78605 turmixgépnek szeretném elkérni a magyarnyelvű használati utasítását. Minden nyelven megvan csak magyar nyelven nincs. Ajándékba kaptam és nemtudom használni. Köszönöm szépen Illés Gyöngyi

Kérdések és válaszok: UNOLD 78605
Kiegészítők: UNOLD 78605 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNOLD 78605. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Unold 78605. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Unold 78605. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Unold 78605.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ