A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Urnex Dezcal 28 g

Termékkatalógus
Urnex Dezcal 28 g
5 2 értékelés
Tisztítószer - vízkőoldó, eltávolítja a vízkövet
Kód:  URNCP857 Termékszám:  722777648857

Urnex Dezcal 28 g

Aggódsz a kávéfőzőben lévő vízkő miatt? A professzionális Urnex Dezcal terméke gondoskodik a problémáról. Ez egy vízkőoldó, amely megbízhatóan eltávolítja a vízkövet nemcsak a kávéfőzőből, hanem a vízforralóból is. A termék biológiailag lebomló és biztonságos. Ezenkívül a Dezcal nem károsítja a kávéfőző tömítéseit vagy illesztékeit. A csomagban 28 g Urnex Dezcal vízkőoldót találsz. 

Az Urnex Dezcal vízkőoldó fő jellemzői

  • A Dezcal professzionális tisztítószer eltávolítja a vízkövet
  • Kávégépekben és vízforralókban használható
  • Az Urnex Dezcal biológiailag lebomló
  • A vízkőoldó nem károsítja a tömítéseket és az illesztékeket
  • A csomagban 28 g Urnex Dezcal található

Hogyan kell használni a Dezcalt? 

A Dezcal segítségével bárki képes vízkőmentesíteni egy kávégépet. Először keverj össze 28 g Dezcalt 500 ml forró vízzel, és öntsd az így kapott oldatot a kávéfőző tartályába. Ezután indíts el a vízkőmentesítő programot, amelynek során az oldat átmegy az egész gépen. A program végeztével ürítsd ki és öblítsd ki a tartályt. Ezután töltsd meg tiszta vízzel, és futtasd át újra a gépen. Ha a kávéfőző alkatrészeit el akarod mosni, helyezd őket a vízfürdőbe, amelyet a zacskó 1 liter vízben való elkeverésével hozhatsz létre. 30 perc elteltével vedd ki belőle az alkatrészeket, és folyó víz alatt alaposan öblítsd le. 


Paraméterek

Típus
Por Kész!

Típus

Típus
Por Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Urnex Čistící prostředek Dezcal 28g . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Urnex - Čistiaci prostriedok Dezcal, 28 g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Urnex Reiniger Dezcal - 28 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Urnex Reiniger Dezcal - 28 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ