Rapture AlzaBoxy Q1

USB 3.0 HUB

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozó
USB-A
(68)
USB-C
(50)
Anyag
Fém
(41)
Alumínium
(55)
Műanyag
(58)
Szűrés

Egy kompakt USB 3.0 hub a mai laptopok számára megkerülhetetlen kiegészítővé vált. Az ultravékony laptopházak nem teszik lehetővé különböző bemeneti portok elhelyezését a gépek oldalán, sokszor csak pár USB-C nyílás áll a felhasználó rendelkezésére. Ezen tudnak segíteni az USB 3.0 elosztók.

Tovább

USB hub 3.0 típusok

USB 3.0 hub-ok többféle típusa létezik, amelyek különböző funkciókkal és portokkal rendelkezhetnek. Itt van néhány gyakori típus:

  • Általános USB hub 3.0: ezek az elosztók egyszerűen bővítik a számítógép vagy laptop USB 3.0 portjait, hogy több eszközt csatlakoztathassunk. Általában 4 vagy több USB-A porttal rendelkeznek. Az USB-A csatlakozót a méretéből kifolyólag már szinte lehetetlen a laptopba integrálni, de hogy használni tudd régebbi pendrive-jaid, szükséged lesz egy USB3 hub-ra.
  • USB 3.0 hub töltés funkcióval: ezek a hub-ok további tápellátási lehetőséget biztosítanak az egyes USB portokhoz, így nagyobb teljesítményt tudnak biztosítani az eszközöknek. Hasznos lehet, ha energiát igénylő eszközöket (pl. merevlemezeket, hordozható monitorokat) szeretnénk csatlakoztatni.
  • Kompakt USB 3.0 hub: ezek a hub-ok kisebb méretűek és hordozhatóbbak lehetnek, többnyire 2 vagy 3 USB-A porttal. Ideálisak lehetnek utazáshoz vagy laptopokhoz, ahol a hely korlátozott.
  • USB 3.0 hub Ethernet csatlakozóval: egyes hub-ok beépített Ethernet-csatlakozóval rendelkezhetnek, amely lehetővé teszi a hálózati kapcsolat kialakítását, ha az eszköz nem rendelkezik Ethernet-porttal és ezt a méretes csatlakozót lehetetlen az ultrabook-ok oldalán elhelyezni.
  • USB 3.0 hub kártyaolvasóval: néhány hub tartalmazhat beépített kártyaolvasót is, amely lehetővé teszi a memóriakártyák (pl. SD, microSD stb.) olvasását és írását. Ez kényelmes lehet, ha gyakran van szükség adatátvitelre telefonból vagy fényképezőgépből.
  • Beépíthető USB hub 3.0: vannak elosztók, amelyek az asztallap kábelkivezetőjébe passzolnak. Ez egy rendkívül okos megoldás, hogy megőrizd munkakörnyezeted rendezettségét, továbbá ezek az USB portok jobban hozzáférhetőek, mint a hagyományos lapos kialakítású elosztók.

Az említett típusok csak néhány példa a sokféle USB 3.0 hub közül, amelyek a piacon elérhetők. Fontos megjegyezni, hogy a gyártók különböző funkciókkal és specifikációkkal láthatják el a hub-okat, így mindig érdemes megnézni a termék részletes leírását, mielőtt vásárolunk.

USB 3.0 hub laptop állvánnyal

USB 3.0 hub előnyök

Az USB 3.0 hub-ok számos előnnyel járnak a felhasználók számára. Itt van az USB 3.0 hub-ok 5 meghatározó előnye:

  1. Magas adatátviteli sebesség: az USB 3.0 hub-ok sokkal nagyobb adatátviteli sebességet kínálnak, mint az előző generációk. Az USB 3.0 maximális sebessége akár 5 gigabit/másodperc (Gbps) is lehet, ami tízszer gyorsabb, mint az USB 2.0 sebessége. Ez lehetővé teszi a gyorsabb fájlátvitelt és a nagyobb adatmennyiségek kezelését.
  2. Visszafelé kompatibilitás: az USB 3.0 hub-ok visszafelé kompatibilisek az USB 2.0 és az USB 1.1 eszközökkel is. Tehát az USB 3.0 hub-ok használatával csatlakoztathatunk régebbi USB eszközöket is, és továbbra is élvezhetjük a magasabb sebességű adatátvitelt az USB 3.0 kompatibilis eszközökkel.
  3. Több port és eszköz támogatása: az USB 3.0 hub-ok több portot kínálnak, amelyek lehetővé teszik több eszköz csatlakoztatását egyetlen USB-C porton keresztül. Ez különösen hasznos, ha kevés USB porttal rendelkező számítógépet vagy laptopot használunk, de több eszközt szeretnénk csatlakoztatni, például nyomtatókat, külső merevlemezeket, egeret, billentyűzetet stb.
  4. Tápellátás és töltés: néhány USB 3.0 hub rendelkezhet töltőporttal vagy külön tápellátási lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy képesek lehetnek energiát szolgáltatni az eszközök számára, különösen a nagyobb teljesítményt igénylő eszközöknek, például merevlemezeknek vagy mobiltelefonoknak. Ez megkönnyíti a töltést és az energiaellátást, különösen akkor, ha a számítógép USB portjai korlátozott energiát biztosítanak.
  5. Hordozhatóság: az USB 3.0 hub-ok gyakran kompakt és könnyű kialakítással rendelkeznek, így könnyen hordozhatók. Ez lehetővé teszi, hogy a hub-ot magunkkal vigyük utazásokra és könnyen bővítsük a portok számát bármilyen helyszínen.

Ezek az előnyök azt mutatják, hogy az USB 3.0 hub-ok sokkal hatékonyabbá és kényelmesebbé tehetik az adatátvitelt és az eszközcsatlakozást a számítógépen vagy laptopon.

kábelkivezetőbe illeszthető USB 3 elosztó

Mire jó az USB3 hub?

Egy USB 3.0 hub sokféle módon használható, és számos előnyt nyújthat a felhasználóknak. Itt van néhány példa a leggyakoribb felhasználási módokra:

  • Eszközök bővítése: az USB 3.0 hub lehetővé teszi, hogy több eszközt csatlakoztassunk a számítógéphez vagy laptophoz, mint amennyi USB port áll rendelkezésre. Például csatlakoztathatunk nyomtatókat, USB-s hangszórókat vagy fejhallgatókat, webkamerákat, memóriakártya-olvasókat és más perifériákat.
  • Adatátvitel: az USB 3.0 hub nagy sebességű adatátvitelt biztosít, így ideális választás nagy fájlok másolásához vagy adatok migrálásához. Például gyorsan átmásolhatunk nagy méretű videófájlokat, fotókat vagy más adatokat a számítógép és a csatlakoztatott eszközök között.
  • Töltés: ha az USB 3.0 hub rendelkezik töltőporttal vagy külön tápellátási lehetőséggel, akkor lehetőség van az eszközök töltésére is. Ez különösen hasznos, ha több mobiltelefont, táblagépet vagy más USB-ről tölthető eszközt szeretnénk egyszerre tölteni.
  • USB 3.0 hub Ethernet csatlakozóval: egyes hub-ok beépített Ethernet-csatlakozóval rendelkezhetnek, amely lehetővé teszi a hálózati kapcsolat kialakítását, ha az eszköz nem rendelkezik Ethernet-porttal és ezt a méretes csatlakozót lehetetlen az ultrabook-ok oldalán elhelyezni.
  • Hordozhatóság: kompakt és hordozható USB 3.0 hub-ok hasznosak lehetnek az utazók vagy az olyan emberek számára, akik gyakran dolgoznak több helyen. A hub könnyen hordozható, és lehetővé teszi a szükséges perifériák és eszközök könnyű csatlakoztatását bármilyen helyen, például kávézókban, irodákban vagy otthoni munkaállomásokon.
  • Hálózati kapcsolat: néhány USB 3.0 hub beépített Ethernet-csatlakozóval rendelkezhet, amely lehetővé teszi a számítógép vagy laptop hálózati kapcsolatát. Ez különösen hasznos lehet, ha a számítógép nem rendelkezik Ethernet-porttal.

Ez csak néhány példa arra, hogy mire lehet használni egy USB 3.0 hub-ot. A konkrét felhasználás függ az egyéni igényektől és eszközöktől, amelyeket csatlakoztatni szeretnénk.

i

Az AlzaPower USB 3.0 elosztók közt szinte az összes fentebb felsorolt hub típust megtalálod. Továbbá a kínálatban található laptop állványba integrált elosztó is, amely biztosítja a gép körüli szabad légáramlást, ezzel megakadályozva a túlmelegedéssel járó teljesítmény csökkenést.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
UGREEN USB 3.0 4-Port Hub 1m (Black) Szállításra kész > 10 db
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-C, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző, kábel hossza 1 m, anyaga műanyag, fekete kivitel
-36 %
3 590 Ft
2 290 Ft

2.
USB Hub - USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, csatlakoztatás 1× USB-A (M) 3.0 segítségével, további csatlakozók: 4× USB-A (F) 3.0, borítás anyaga: PVC, test anyaga: ABS, lapos kivitel, kábel hossza: 15 cm
4 890 Ft

3.
UGREEN USB 3.2 Gen1 4 Ports HUB Szállításra kész > 5 db
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, szabványok USB 3.2 Gen 1, LED-jelző, anyaga alumínium és műanyag, tömege 33,5 g, méretek 2,3 × 19,5 × × 11 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,3 × 11 cm (H×Mé), méretek 2,3 × 19,5 cm (H×Sz), szürke kivitel
-8 %
3 990 Ft
3 690 Ft

Még több
118 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
AlzaPower FlatCore USB-A (M) to 4× USB-A 3.0 (F) - fekete - USB Hub
Típusok
4,7 243×
AlzaPower FlatCore USB-A (M) to 4× USB-A 3.0 (F) - fekete
USB Hub - USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, csatlakoztatás 1× USB-A (M) 3.0 segítségével, további csatlakozók: 4× USB-A (F) 3.0, borítás anyaga: PVC, test anyaga: ABS, lapos kivitel, kábel hossza: 15 cm
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWHA51
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 16×
Ugreen USB 3.0 A 4 Ports HUB
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, LED-jelző, kábel hossza 15 cm, anyaga műanyag, ezüst kivitel
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre65
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9
AlzaPower Core USB-C (M) to 3× USB-A (F) + LAN - fekete
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és RJ-45, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, sync & Charge támogatás, kábel hossza 200 mm, anyaga műanyag, méretek 9,4 × 3 × × 1,7 cm (H×Sz×Mé), méretek 9,4 × 1,7 cm (H×Mé), méretek 9,4 × 3 cm (H×Sz), fekete kivitel
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWHA08
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 123×
AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 7× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 40 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 88 g, méretek 2,1 × 15,6 × × 3 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,1 × 3 cm (H×Mé), méretek 2,1 × 15,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a22k
AlzaPower FlatCore USB-C (M) to 4× USB-A 3.0 (F) - fekete - USB Hub
Típusok
4,7 243×
AlzaPower FlatCore USB-C (M) to 4× USB-A 3.0 (F) - fekete
USB Hub - USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, csatlakoztatás 1× USB-C (M) 3.0 segítségével, további csatlakozók: 4× USB-A (F) 3.0, borítás anyaga: PVC, test anyaga: ABS, lapos kivitel, kábel hossza: 15 cm
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWHA53
AlzaPower AluCore USB-C (M) to 4× USB-A (F) - ezüst - USB Hub Típusok
4,8 28×
AlzaPower AluCore USB-C (M) to 4× USB-A (F) - ezüst
USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, csatlakoztatható 1× USB-C (M) 3.2 Gen 1, további csatlakozók 4× USB-A (F) 3.2 Gen 1, kábelfonat anyaga PVC, ház anyaga alumínium/műanyag, kábel hossza 20 cm
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWHA09
4,8 20×
Ugreen USB 3.0 A 4 Ports HUB
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző, kábel hossza 1 m, anyaga műanyag, fekete kivitel
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre47
4,6 16×
ORICO G11-H4-U3-15 - fekete
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB Micro-B, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző, kábel hossza 1,5 m, anyaga műanyag, fekete kivitel
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0802l67
4,7 26×
Vention SuperMini USB 3.0 HUB, 0.15m - szürke
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 3× USB 2.0, 1× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, kábel hossza 150 mm, anyaga alumínium és műanyag, szürke kivitel
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENb999
4,7 16×
i-tec USB 3.0 Charging HUB 10 port + Power Adapter 48W
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-B, 10× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, Power Delivery gyorstöltés funkció, szabványok USB 3.2 Gen 1, LED-jelző és kapcsolóval, anyaga alumínium, csatlakozókábel és hálózati adapter a csomag része, tömege 165 g, méretek 2,4 × 15,1 × × 5,3 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,4 × 5,3 cm (H×Mé), méretek 2,4 × 15,1 cm (H×Sz), ezüst kivitel
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910n14
5,0 20×
Vention Type-C to 4-Port USB 3.0 Hub with Power Supply Black 0.15M ABS Type
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 5× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, maximális Power Delivery érték 4,5 W, LED-jelző, kábel hossza 0,15 cm, anyaga műanyag, fekete kivitel
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk122
4,7 73×
I-TEC USB 3.0 Charging HUB 7port + 36W töltőadapter
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-B, 7× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, LED-jelző és kapcsolóval, kábel hossza 1000 mm, anyaga fém és alumínium, csatlakozókábel és hálózati adapter a csomag része, tömege 125 g, méretek 2,4 × 11,5 × × 5,3 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,4 × 5,3 cm (H×Mé), méretek 2,4 × 11,5 cm (H×Sz), fekete és fémes kivitel
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910n17
AlzaPower AluCore USB-A (M) to 3× USB-A (F) + LAN - ezüst - USB Hub
Típusok
4,4 24×
AlzaPower AluCore USB-A (M) to 3× USB-A (F) + LAN - ezüst
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és RJ-45, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, sync & Charge támogatás, kábel hossza 200 mm, anyaga fém és alumínium, méretek 9,5 × 2,5 × × 1,8 cm (H×Sz×Mé), méretek 9,5 × 1,8 cm (H×Mé), méretek 9,5 × 2,5 cm (H×Sz), ezüst kivitel
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWHA05
4,4 14×
Ugreen USB-C 3.0 To 4 Ports HUB
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző, kábel hossza 15 cm, anyaga műanyag, ezüst kivitel
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre66
4,8 288×
AXAGON HUE-S2BL 4-Port USB 3.0 CHARGING hub
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB Micro-B, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 120 cm, tömege 76 g, méretek 2,2 × 9,6 × × 3,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,2 × 3,2 cm (H×Mé), méretek 2,2 × 9,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a22g
4,4 28×
AXAGON HUE-C1A TRAVEL Hub, USB-A 5Gbps, 4x USB-A, USB-C power IN, cable 19cm
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-C, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 19 cm, anyaga műanyag, tömege 37 g, méretek 1,1 × 10,6 × × 3,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,1 × 3,2 cm (H×Mé), méretek 1,1 × 10,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a22o
4,0 27×
AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), female csatlakozók USB-A és USB-C, 4 × USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), tápellátás USB porton keresztül, szabványok USB 3.2 Gen 2, OTG, gyors töltés és sync & Charge támogatás, kábel hossza 13 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 48 g, méretek 1,2 × 8,7 × × 4 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,2 × 4 cm (H×Mé), méretek 1,2 × 8,7 cm (H×Sz), szürke kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG300b1
4,7 25×
AXAGON HUE-F7A CHARGING Hub, USB-A 5Gbps, 7× USB-A, micro USB power IN, USB-A cable, 1m
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB Micro-B, 7× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 100 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 110 g, méretek 1,5 × 14,5 × × 4,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,5 × 4,2 cm (H×Mé), méretek 1,5 × 14,5 cm (H×Sz), fekete kivitel
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200h06
4,8 19×
AXAGON HUE-M1AL SuperSpeed USB-A to 4-port MINI Hub, metal, 1,2m cable
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, szabványok USB 3.2 Gen 1, sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 120 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 60 g, méretek 1,8 × 7 × × 2,4 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,8 × 2,4 cm (H×Mé), méretek 1,8 × 7 cm (H×Sz), fekete kivitel
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG308a
4,3 11×
AXAGON HUE-C1C TRAVEL Hub, USB-C 5Gbps, 4x USB-A, USB-C power IN, cable 19cm
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-C, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, OTG, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 19 cm, anyaga műanyag, tömege 37 g, méretek 1,1 × 10,6 × × 3,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,1 × 3,2 cm (H×Mé), méretek 1,1 × 10,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a22p
4,8 43×
ORICO W5PH4-U3-V1-BK-BP-CZ
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző, kábel hossza 0,3 m, anyaga műanyag, fekete kivitel
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0802l42
4,8 62×
Vention 4-Port USB 3.0 Hub with Power Supply, 0.5m - fekete
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, OTG és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 0,5 m, anyaga műanyag, fekete kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTb12
5,0 18×
AlzaPower AluCore USB-C (M) to 3× USB-A (F) + LAN - ezüst
USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, 1× USB-C (M) 3.2 Gen 1, további csatlakozók 3× USB-A (F) 3.2 Gen 1, 1× RJ45 (100 Mb/s), kábel anyaga PVC, ház anyaga alumínium/műanyag, kábel hossza 20 cm
Szuper ár
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWHA11
4,8 29×
AXAGON HUE-MSA SWITCH Hub USB-A, metal
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB Micro-B, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző és kapcsolóval, kábel hossza 20 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 39 g, méretek 1 × 10,2 × × 3,1 cm (H×Sz×Mé), méretek 1 × 3,1 cm (H×Mé), méretek 1 × 10,2 cm (H×Sz), szürke kivitel
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG301a3
USB-CNe vessz el az USB szabványok világában (ÖSSZEHASONLÍTÁS) A különböző USB kábeleket és csatlakozókat napi szinten használjuk. Azonban olyan sok van belőlük, hogy könnyen elveszhetünk köztük. Tarts velünk, és tekintsd át a leggyakoribb USB csatlakozótípusokat, valamint ismerkedj meg az USB-C-vel.

USB 3.0 HUB

A USB 3.0 HUB kategóriában összesen 118 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó USB 3.0 HUB A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb USB 3.0 HUB A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: USB 3.0 HUB vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ