A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení ApF HU

USB 3.0 HUB

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozó
USB-A
(64)
USB-C
(44)
Anyag
Fém
(33)
Alumínium
(52)
Műanyag
(53)

Egy kompakt USB 3.0 hub a mai laptopok számára megkerülhetetlen kiegészítővé vált. Az ultravékony laptopházak nem teszik lehetővé különböző bemeneti portok elhelyezését a gépek oldalán, sokszor csak pár USB-C nyílás áll a felhasználó rendelkezésére. Ezen tudnak segíteni az USB 3.0 elosztók.

Tovább

USB hub 3.0 típusok

USB 3.0 hub-ok többféle típusa létezik, amelyek különböző funkciókkal és portokkal rendelkezhetnek. Itt van néhány gyakori típus:

  • Általános USB hub 3.0: ezek az elosztók egyszerűen bővítik a számítógép vagy laptop USB 3.0 portjait, hogy több eszközt csatlakoztathassunk. Általában 4 vagy több USB-A porttal rendelkeznek. Az USB-A csatlakozót a méretéből kifolyólag már szinte lehetetlen a laptopba integrálni, de hogy használni tudd régebbi pendrive-jaid, szükséged lesz egy USB3 hub-ra.
  • USB 3.0 hub töltés funkcióval: ezek a hub-ok további tápellátási lehetőséget biztosítanak az egyes USB portokhoz, így nagyobb teljesítményt tudnak biztosítani az eszközöknek. Hasznos lehet, ha energiát igénylő eszközöket (pl. merevlemezeket, hordozható monitorokat) szeretnénk csatlakoztatni.
  • Kompakt USB 3.0 hub: ezek a hub-ok kisebb méretűek és hordozhatóbbak lehetnek, többnyire 2 vagy 3 USB-A porttal. Ideálisak lehetnek utazáshoz vagy laptopokhoz, ahol a hely korlátozott.
  • USB 3.0 hub Ethernet csatlakozóval: egyes hub-ok beépített Ethernet-csatlakozóval rendelkezhetnek, amely lehetővé teszi a hálózati kapcsolat kialakítását, ha az eszköz nem rendelkezik Ethernet-porttal és ezt a méretes csatlakozót lehetetlen az ultrabook-ok oldalán elhelyezni.
  • USB 3.0 hub kártyaolvasóval: néhány hub tartalmazhat beépített kártyaolvasót is, amely lehetővé teszi a memóriakártyák (pl. SD, microSD stb.) olvasását és írását. Ez kényelmes lehet, ha gyakran van szükség adatátvitelre telefonból vagy fényképezőgépből.
  • Beépíthető USB hub 3.0: vannak elosztók, amelyek az asztallap kábelkivezetőjébe passzolnak. Ez egy rendkívül okos megoldás, hogy megőrizd munkakörnyezeted rendezettségét, továbbá ezek az USB portok jobban hozzáférhetőek, mint a hagyományos lapos kialakítású elosztók.

Az említett típusok csak néhány példa a sokféle USB 3.0 hub közül, amelyek a piacon elérhetők. Fontos megjegyezni, hogy a gyártók különböző funkciókkal és specifikációkkal láthatják el a hub-okat, így mindig érdemes megnézni a termék részletes leírását, mielőtt vásárolunk.

USB 3.0 hub laptop állvánnyal

USB 3.0 hub előnyök

Az USB 3.0 hub-ok számos előnnyel járnak a felhasználók számára. Itt van az USB 3.0 hub-ok 5 meghatározó előnye:

  1. Magas adatátviteli sebesség: az USB 3.0 hub-ok sokkal nagyobb adatátviteli sebességet kínálnak, mint az előző generációk. Az USB 3.0 maximális sebessége akár 5 gigabit/másodperc (Gbps) is lehet, ami tízszer gyorsabb, mint az USB 2.0 sebessége. Ez lehetővé teszi a gyorsabb fájlátvitelt és a nagyobb adatmennyiségek kezelését.
  2. Visszafelé kompatibilitás: az USB 3.0 hub-ok visszafelé kompatibilisek az USB 2.0 és az USB 1.1 eszközökkel is. Tehát az USB 3.0 hub-ok használatával csatlakoztathatunk régebbi USB eszközöket is, és továbbra is élvezhetjük a magasabb sebességű adatátvitelt az USB 3.0 kompatibilis eszközökkel.
  3. Több port és eszköz támogatása: az USB 3.0 hub-ok több portot kínálnak, amelyek lehetővé teszik több eszköz csatlakoztatását egyetlen USB-C porton keresztül. Ez különösen hasznos, ha kevés USB porttal rendelkező számítógépet vagy laptopot használunk, de több eszközt szeretnénk csatlakoztatni, például nyomtatókat, külső merevlemezeket, egeret, billentyűzetet stb.
  4. Tápellátás és töltés: néhány USB 3.0 hub rendelkezhet töltőporttal vagy külön tápellátási lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy képesek lehetnek energiát szolgáltatni az eszközök számára, különösen a nagyobb teljesítményt igénylő eszközöknek, például merevlemezeknek vagy mobiltelefonoknak. Ez megkönnyíti a töltést és az energiaellátást, különösen akkor, ha a számítógép USB portjai korlátozott energiát biztosítanak.
  5. Hordozhatóság: az USB 3.0 hub-ok gyakran kompakt és könnyű kialakítással rendelkeznek, így könnyen hordozhatók. Ez lehetővé teszi, hogy a hub-ot magunkkal vigyük utazásokra és könnyen bővítsük a portok számát bármilyen helyszínen.

Ezek az előnyök azt mutatják, hogy az USB 3.0 hub-ok sokkal hatékonyabbá és kényelmesebbé tehetik az adatátvitelt és az eszközcsatlakozást a számítógépen vagy laptopon.

kábelkivezetőbe illeszthető USB 3 elosztó

Mire jó az USB3 hub?

Egy USB 3.0 hub sokféle módon használható, és számos előnyt nyújthat a felhasználóknak. Itt van néhány példa a leggyakoribb felhasználási módokra:

  • Eszközök bővítése: az USB 3.0 hub lehetővé teszi, hogy több eszközt csatlakoztassunk a számítógéphez vagy laptophoz, mint amennyi USB port áll rendelkezésre. Például csatlakoztathatunk nyomtatókat, USB-s hangszórókat vagy fejhallgatókat, webkamerákat, memóriakártya-olvasókat és más perifériákat.
  • Adatátvitel: az USB 3.0 hub nagy sebességű adatátvitelt biztosít, így ideális választás nagy fájlok másolásához vagy adatok migrálásához. Például gyorsan átmásolhatunk nagy méretű videófájlokat, fotókat vagy más adatokat a számítógép és a csatlakoztatott eszközök között.
  • Töltés: ha az USB 3.0 hub rendelkezik töltőporttal vagy külön tápellátási lehetőséggel, akkor lehetőség van az eszközök töltésére is. Ez különösen hasznos, ha több mobiltelefont, táblagépet vagy más USB-ről tölthető eszközt szeretnénk egyszerre tölteni.
  • USB 3.0 hub Ethernet csatlakozóval: egyes hub-ok beépített Ethernet-csatlakozóval rendelkezhetnek, amely lehetővé teszi a hálózati kapcsolat kialakítását, ha az eszköz nem rendelkezik Ethernet-porttal és ezt a méretes csatlakozót lehetetlen az ultrabook-ok oldalán elhelyezni.
  • Hordozhatóság: kompakt és hordozható USB 3.0 hub-ok hasznosak lehetnek az utazók vagy az olyan emberek számára, akik gyakran dolgoznak több helyen. A hub könnyen hordozható, és lehetővé teszi a szükséges perifériák és eszközök könnyű csatlakoztatását bármilyen helyen, például kávézókban, irodákban vagy otthoni munkaállomásokon.
  • Hálózati kapcsolat: néhány USB 3.0 hub beépített Ethernet-csatlakozóval rendelkezhet, amely lehetővé teszi a számítógép vagy laptop hálózati kapcsolatát. Ez különösen hasznos lehet, ha a számítógép nem rendelkezik Ethernet-porttal.

Ez csak néhány példa arra, hogy mire lehet használni egy USB 3.0 hub-ot. A konkrét felhasználás függ az egyéni igényektől és eszközöktől, amelyeket csatlakoztatni szeretnénk.

i

Az AlzaPower USB 3.0 elosztók közt szinte az összes fentebb felsorolt hub típust megtalálod. Továbbá a kínálatban található laptop állványba integrált elosztó is, amely biztosítja a gép körüli szabad légáramlást, ezzel megakadályozva a túlmelegedéssel járó teljesítmény csökkenést.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
USB Hub - USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, csatlakoztatás 1× USB-A (M) 3.0 segítségével, további csatlakozók: 4× USB-A (F) 3.0, borítás anyaga: PVC, test anyaga: ABS, lapos kivitel, kábel hossza: 15 cm
4 890 Ft

2.
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-C, female csatlakozók USB-A és USB-C, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, Power Delivery gyorstöltés funkció, maximális Power Delivery érték 100 W, MHL és gyors töltés támogatás, kábel hossza 15 cm, anyaga fém és alumínium, ezüst és szürke kivitel
7 090 Ft

3.
USB Hub - USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, csatlakoztatás 1× USB-C (M) 3.0 segítségével, további csatlakozók: 4× USB-A (F) 3.0, borítás anyaga: PVC, test anyaga: ABS, lapos kivitel, kábel hossza: 15 cm
5 690 Ft

Még több
108 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
AlzaPower FlatCore USB-A (M) to 4× USB-A 3.0 (F) - fekete - USB Hub
Típusok
4,7 225×
AlzaPower FlatCore USB-A (M) to 4× USB-A 3.0 (F) - fekete
USB Hub - USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, csatlakoztatás 1× USB-A (M) 3.0 segítségével, további csatlakozók: 4× USB-A (F) 3.0, borítás anyaga: PVC, test anyaga: ABS, lapos kivitel, kábel hossza: 15 cm
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWHA51
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
AlzaPower FlatCore USB-C (M) to 4× USB-A 3.0 (F) - fekete - USB Hub
Típusok
4,7 225×
AlzaPower FlatCore USB-C (M) to 4× USB-A 3.0 (F) - fekete
USB Hub - USB Hub - SuperSpeed USB 5 Gb/s, csatlakoztatás 1× USB-C (M) 3.0 segítségével, további csatlakozók: 4× USB-A (F) 3.0, borítás anyaga: PVC, test anyaga: ABS, lapos kivitel, kábel hossza: 15 cm
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWHA53
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 22×
AXAGON HUE-F7A CHARGING Hub, USB-A 5Gbps, 7× USB-A, micro USB power IN, USB-A cable, 1m
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A és USB Micro-B, 7× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 100 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 0,11 kg, méretek 1,5 × 14,5 × × 4,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,5 × 4,2 cm (H×Mé), méretek 1,5 × 14,5 cm (H×Sz), fekete kivitel
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200h06
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 73×
I-TEC USB 3.0 Charging HUB 7port + 36W töltőadapter
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-B, 7× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, LED-jelző és kapcsolóval, kábel hossza 1000 mm, anyaga fém és alumínium, csatlakozókábel és hálózati adapter a csomag része, tömege 0,125 kg, méretek 2,4 × 11,5 × × 5,3 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,4 × 5,3 cm (H×Mé), méretek 2,4 × 11,5 cm (H×Sz), fekete és fémes kivitel
13 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910n17
4,0 27×
AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), female csatlakozók USB-A és USB-C, 4 × USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), tápellátás USB porton keresztül, szabványok USB 3.2 Gen 2, OTG, gyors töltés és sync & Charge támogatás, kábel hossza 13 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 0,048 kg, méretek 1,2 × 8,7 × × 4 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,2 × 4 cm (H×Mé), méretek 1,2 × 8,7 cm (H×Sz), szürke kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG300b1
4,5 22×
Vention Type-C to USB-C 3.2 Gen 1 / 3x USB3.0 / PD Hub 0.15M Gray Aluminum Alloy Type
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-C, female csatlakozók USB-A és USB-C, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, Power Delivery gyorstöltés funkció, maximális Power Delivery érték 100 W, MHL és gyors töltés támogatás, kábel hossza 15 cm, anyaga fém és alumínium, ezüst és szürke kivitel
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTb21
4,8 16×
Ugreen USB 3.0 A 4 Ports HUB
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, LED-jelző, kábel hossza 15 cm, anyaga műanyag, ezüst kivitel
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre65
5,0
AKASA - USB Type-C 4-In-1 Hub / AK-CBCA31-18BK
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), male csatlakozók USB-C, female csatlakozók USB-A és USB-C, tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, Power Delivery gyorstöltés funkció, maximális Power Delivery érték 100 W, szabványok USB 3.2 Gen 2, gyors töltés, sync & Charge és power Delivery 3,0 támogatás, USB Power Delivery 3,0, kábel hossza 180 mm, anyaga alumínium, méretek 1,25 × 7,6 × × 4,6 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,25 × 4,6 cm (H×Mé), méretek 1,25 × 7,6 cm (H×Sz), antracitszürke és fekete kivitel
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CT219f15
4,4 10×
ORICO DESK-4U
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző és asztalba beépíthető, kábel hossza 1,5 m, anyaga műanyag, fekete kivitel
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0802l60
4,3 12×
Ugreen USB-C 3.0 To 4 Ports HUB
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-C, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző, kábel hossza 15 cm, anyaga műanyag, ezüst kivitel
5 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre66
4,7 117×
AXAGON HUE-SA7BP 7-Port USB 3.0 CHARGING hub
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A, 7× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 40 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 0,088 kg, méretek 2,1 × 15,6 × × 3 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,1 × 3 cm (H×Mé), méretek 2,1 × 15,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a22k
4,7 46×
AXAGON HUE-G1C USB-C SLIM Hub 4-Port USB 3.2 Gen 1
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-C, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, szabványok USB 3.2 Gen 1, OTG és sync & Charge támogatás, kábel hossza 14 cm, anyaga műanyag, tömege 0,031 kg, fekete kivitel
5 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a23e
4,6 21×
Vention SuperMini USB 3.0 HUB, 0.15m - szürke
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, 3× USB 2.0, 1× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, kábel hossza 150 mm, anyaga alumínium és műanyag, szürke kivitel
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENb999
4,6 15×
i-tec USB 3.0 Charging HUB 10 port + Power Adapter 48W
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-B, 10× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, Power Delivery gyorstöltés funkció, szabványok USB 3.2 Gen 1, LED-jelző és kapcsolóval, anyaga alumínium, csatlakozókábel és hálózati adapter a csomag része, tömege 0,165 kg, méretek 2,4 × 15,1 × × 5,3 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,4 × 5,3 cm (H×Mé), méretek 2,4 × 15,1 cm (H×Sz), ezüst kivitel
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910n14
4,7
Orico USB-A Hub 4×USB 3.0 + microUSB input White
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, OTG támogatás, kábel hossza 150 mm, anyaga műanyag, fehér kivitel
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0751
4,5
Vention USB-C to USB 3.0× 4 / Micro USB-B Hub 0.15M Gray Aluminum
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-C, female csatlakozók USB-A és USB Micro-B, 5× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, kábel hossza 0,15 m, méretek 1,44 × 9,9 × × 4,05 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,44 × 4,05 cm (H×Mé), méretek 1,44 × 9,9 cm (H×Sz), szürke kivitel
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTb22
4,8
i-tec USB-C Metal HUB 2× USB 3.0 + 2× USB-C
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-C, female csatlakozók USB-A és USB-C, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző, kábel hossza 190 mm, anyaga műanyag, tömege 0,042 kg, méretek 1,1 × 11 × × 3 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,1 × 3 cm (H×Mé), méretek 1,1 × 11 cm (H×Sz), fekete kivitel
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910o3
4,5 15×
UGREEN 4 Ports USB 3.0 HUB + USB-C
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A és USB-C, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, LED-jelző, kábel hossza 1 m, anyaga műanyag, fekete kivitel
9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre48
4,8 18×
AXAGON HUE-M1AL SuperSpeed USB-A to 4-port MINI Hub, metal, 1,2m cable
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, szabványok USB 3.2 Gen 1, sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 120 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 0,06 kg, méretek 1,8 × 7 × × 2,4 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,8 × 2,4 cm (H×Mé), méretek 1,8 × 7 cm (H×Sz), fekete kivitel
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG308a
4,2 16×
I-TEC USB 3.0 Charging HUB 4 + töltőadapter
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-B, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, gyors töltés támogatás, kábel hossza 900 mm, anyaga műanyag, csatlakozókábel és hálózati adapter a csomag része, tömege 0,097 kg, méretek 5,6 × 23 × × 11,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 5,6 × 11,2 cm (H×Mé), méretek 5,6 × 23 cm (H×Sz), fekete kivitel
9 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910n12
4,8 58×
Vention 4-Port USB 3.0 Hub with Power Supply, 0.5m - fekete
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, OTG és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 0,5 m, anyaga műanyag, fekete kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTb12
3,9
AXAGON HUE-C1C TRAVEL Hub, USB-C 5Gbps, 4x USB-A, USB-C power IN, cable 19cm
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-C, female csatlakozók USB-A és USB-C, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, OTG, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 19 cm, anyaga műanyag, tömege 0,037 kg, méretek 1,1 × 10,6 × × 3,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,1 × 3,2 cm (H×Mé), méretek 1,1 × 10,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a22p
3,5
Vention Type-C (USB-C) USB-C to 4× USB3.0 / PD 0.15M Gray Mirrored Surface Type
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB-C, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, Power Delivery gyorstöltés funkció, maximális Power Delivery érték 87 W, gyors töltés támogatás, kábel hossza 15 cm, anyaga alumínium, szürke kivitel
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTa7
4,8 27×
AXAGON HUE-MSA SWITCH Hub USB-A, metal
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), male csatlakozók USB-A, female csatlakozók USB-A és USB Micro-B, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző és kapcsolóval, kábel hossza 20 cm, anyaga fém és alumínium, tömege 0,039 kg, méretek 1 × 10,2 × × 3,1 cm (H×Sz×Mé), méretek 1 × 3,1 cm (H×Mé), méretek 1 × 10,2 cm (H×Sz), szürke kivitel
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG301a3
USB-CNe vessz el az USB szabványok világában (ÖSSZEHASONLÍTÁS) A különböző USB kábeleket és csatlakozókat napi szinten használjuk. Azonban olyan sok van belőlük, hogy könnyen elveszhetünk köztük. Tarts velünk, és tekintsd át a leggyakoribb USB csatlakozótípusokat, valamint ismerkedj meg az USB-C-vel.

USB 3.0 HUB

A USB 3.0 HUB kategóriában összesen 108 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó USB 3.0 HUB A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb USB 3.0 HUB A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: USB 3.0 HUB vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ